Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Hoa Mai No jo, jenze my chodime kazdy tyden, to nemuzu mit mesic teplotuSpis premyslim, ze bych si vymyslela nejakou otevrenou ranu na neviditelnem miste treba
Navic ja to te kamosce proste ani nevim, jak rict. Ona uz se tak rok a pul snazi o mimco, chodi to resit k doktorum a ted ja tohle
a jo, tak to je blbé, no. Asi bych se vymluvila na nějaké nespecifikované problémy. Tak chudák kámoška, snad to skousne.
@Hoa Mai to jo, snad mi to nebude mit za zle, kdyz u nas to ani tak moc planovany nebylo. Doufam, ze brzo otehotni, moc bych ji to prala. Blby je, ze ona nema ani nejaky konkretni problem. Manzel je zdrav a on ataky. Jen asi nejak blbe vychytava ovulaci, nebo mozna ne kazdy mesic u ni probehne.. chjo, to, ze az jednou budu chtit dite a nepujde mi to jsem myslela, ze potka me… Doufam, ze jeden pozitivni test(u doktorky jsem jeste nebyla) uz je definitivni. Za dva dny, co to vim jsem se s tim uz docela szila ![]()
Určitě! V těhotenství se může stát všechno, člověk musí být připraven na nejhorší a doufat v to nejlepší. Ale pozitivní na tom je to, že v naprosté většině všechno dopadne dobře. A jeden pozitivní test bohatě stačí, pokud jsi nelovila ducha
.
@Hoa Mai Nene, duch to fakt nebyl. Carka byla opravdu zretelna. Skoro stejne jako ta kontrolni. Jen premyslim, kdy jit k doktorce. Jestli treba 14 dni pockat, nebo hned. Stejne tam asi nic neuvidi. Od posledni MS je to 36 dni tak to jsem jete hodne na zacatku..
Někdo letí k doktorovi hned, pak je často nervózní, chodí na krev, jestli roste HCG, ale podle mě je to zbytečné. Zajdi si tak v 7-8tt nejdřív, to už by mělo být vidět i srdíčko. Jenom, kdybys třeba začala špinit nebo mít křeče, tak jdi hned, ale jinak je to zbytečné. Většina doktorů stejně vystavuje těhotenskou průkazku až tak od 10tt. Moje doktorka ji třeba nedává dřív, než ve 12tt.
Příspěvek upraven 16.01.15 v 09:24
@Anonymní píše:
@Hoa Mai Nene, duch to fakt nebyl. Carka byla opravdu zretelna. Skoro stejne jako ta kontrolni. Jen premyslim, kdy jit k doktorce. Jestli treba 14 dni pockat, nebo hned. Stejne tam asi nic neuvidi. Od posledni MS je to 36 dni tak to jsem jete hodne na zacatku..
K doktorce az po 8tt
Nekdo dava ptukazku az po prvnim trimestru 13-14 tyden, ale na tom nesejde
Ok, diky holky. Tak to mam jeste cas. Jsem ted tak v 5-6tt. Prominte, ze pisu anonymne. Ale jeste to nevi ani tatinek, tak zatim takhle inkognito
Tak za 14dni cca si skocim na gyndu. Stejne uz bych mela jit pomalu na prevenci, tak to tak nejak vyjde… No ale to jsme odbocili teda dost od tematu.
Takze ta sauna me stve teda dost!
![]()
Cau holky, tak se saunou uz to asi budu mit vyreseny, zacalo me pekne bolet v krku
Takze na me neco leze a ani nemusim kamosce lhat, ze do sauny nejdu. Jinak se citim tak nejak.. nijak. Skoro premyslim, jestli tem dvema pozitivnim testum verit. Necitim se nijak divne, nijak jinak. Jen vecer obcas trosku poboliva bricho ![]()
To je v pořádku, to vůbec neřeš. Spousta holek žádné příznaky nemá, někdo v těhotenství i menstruuje, takže ho vůbec nenapadne udělat si test. Občas člověk čte v novinách, že žena vůbec nevěděla, že je těhotná a zjistila to pár hodin před porodem, protože ji bolelo břicho
. Osobně teda naprosto nechápu, jak je to možné, ale očividně to možné je. ![]()
@zrcadlo
ted jsi me ale pobavilaaaa! Krasne jsi to vymyslela to teda jo! Bricho.. to ne, ja se spis pristihuju, ze ho mam povoleny a tak ho zastrkuju
Chvilama ale premyslim, jestli ta minula menstruace nemohla byt blud a nejsem vic, nez.. hm, kolik to je tak 5-6tyden tipuju. Ale spis to bude jeste i pozustatek prave z vanoc. No ja jeste do toho chodim behat, tak potrebuju neco, s cim muzu behat, ale nemuzu do sauny. Tak to vymyslim spis nejakou tu kozni vec asi