Sbírka pro kluka z Ostravy

3359
12.1.16 10:56

sbírka pro kluka z Ostravy

Ahoj holky, prosím nemáte některá číslo účtu na sbírku pro 12 letého kluka z Ovy (tuším, že se jmenoval Denis). Bylo to v sobotním Deníku, chtěla jsem přispět, ale než jsem to stihla, chlap noviny vynesl. Mělo se jednat o nějakou drahou alternativní léčbu v zahraničí.
Pokud někdo víte, najdete odkaz.
Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30928
12.1.16 10:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.1.16 11:00

@MarieP dnes jsem to četla :,( Hrozný osud :zed:

• Citovat
  • Upravit
3359
12.1.16 11:21

Ahoj, to je přesně ono. Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
12.1.16 11:54

To je mazec, tohle by s nemělo dít a hlavně né dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.1.16 12:06

Mám tři děti a moje noční můra je, že onemocní. Další, že budou potřebovat nějakou spešl léčbu. V našem státě se totiž na všechno konají sbírky :zed:. Tak jak na Davídka s obrnou, 8o který neměl pořádný vozík 8o…hlavně, že šéfové pojišťoven si jezdí v Audinách a vy koukáte a nemáte vozík, léčbu, rehabilitace pro dítko, které to opravdu nutně potřebuje :zed:.
No nic. Něco málo jsem poslala a doufám, že se potřebný obnos vybere a léčba bude účinná. Moc jim to přeji…:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.16 12:20

@MarieP taky jsem dnes ráno koukala.. po výplatě tam cosi přišupnu, i když to nebude moc.. ale pořád lepší trochu, než nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.1.16 12:25

@martina.se, já taky poslala jen pár šup, ale myslím, že nebudu jediná a částka se snad vybere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.16 13:06
@MarieP píše:
@martina.se, já taky poslala jen pár šup, ale myslím, že nebudu jediná a částka se snad vybere…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.1.16 13:44

Ahoj, dneska jsem taky četla. Je to smutné :-(. Snad se najde dost lidí, kteří pomůžou, taky s manželem něco pošleme.
Když si představím kolik různě postižených dětí je, tak se mi chce brečet, snad nás nic takového nepotká.
Jinak jsem pohledala a našla jsem i webovku: http://denisek-knebl.webnode.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+