Schovaný plod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1239
1.7.23 21:47

Vždyť je nad míru jasné, že je doktorka na prd, pokud postupovala, jak píše zakladatelka. Jsou to nesmysly. Proč by HCG muselo být nula? Sama jsem měla prázdný gestační vacek, embryo nikde a HCG rostlo a váček vesele taky, tak jsem musela na revizi. Co lékařce bránilo vzít zakladatelce krev už v ten den, kdy embryo neviděla? Takhle zbytečně protahuje zakladatelcin stres.

Že zve těhotné pacientky na první kontrolu brzy, v tom nevidím nic špatného a je to spíš diskutabilní. Tím spíš se eliminuje zanedbání. Ale ne teda u této doktorky. Kamarádka byla na kontrolu objednaná později a praskl jí vejcovod. Skoro umřela. Pak kontrola u svého doktora, řekl, že druhý vejcovod je ok a scénář se opakoval.

Z počátku roste těhotenství tabulkove na milimetr. Odchylky jsou jen v důsledku nepřesnosti měření. Embryo, pokud už bylo vidět, nemá se kam schovat. A že by byla doktorka natolik neschopná, že by ho najednou neviděla… Je mi to líto.

Zakladatelko, ale dle těch dat, co píšeš, tak bylo už v počátku zrejmé, že těhotenství neprosperuje. Zpoždění MS 14 dní, připočteme standardní proběhnuvší cyklus 28 dní. Objednala Te týden po testu dejme tomu. 1. utz = 49 DC - konec 7. týdne - to už má být beze sporu videt embryo i se srdeční akci, ne zvýšená sliznice. Kdyby tam haprovalo jen pár dnů, budiž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.23 03:46
@emily681 píše:
@korn123 jo asi jo, ať nečekám ještě dýl. No krev mi bere v pondělí a na ultrazvuk mě vezme až podle výsledků. Nejradši bych ho ale absolvovala hned :(

Jak jsi dopadla?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí