Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@terinka4444 píše:
My máme 95%, jak nám bylo všem blbě, začaly děti týden před Vánoci, já hapruju ještě teď, tak to nikdo nejí, mám to komplet skoro všechno, přemýšlím, co s tím udělám.
suché zamraž to vydrží, s krémovým bych došla do DD tady u nás jsou staříčci mlsní tak jinde jistě taky
@jdukolem píše:
ty moje tetka (ted už je stará k 80) byla odjakživa takový metr, že si nikdo nesměl nandat sám a strýc už vůbec ne..třeba si našel podobnou harpyji..no potom - dobře mu tak
Já se ho ptám i proto, znám to, moje matka byla generál a doma se bez jejího dovolení nikdo nesměl ani uprdnout.My ráno vstali, a v kuchyni na talíři snídaně, v hrnkách pro každého čaj. U postele na židlích připravené oblečení…a tak to bylo se vším. A běda když si vzal někdo cokoli jiného, to byl ohen na střeše…
![]()
@Anna766 píše:
Já se ho ptám i proto, znám to, moje matka byla generál a doma se bez jejího dovolení nikdo nesměl ani uprdnout.My ráno vstali, a v kuchyni na talíři snídaně, v hrnkách pro každého čaj. U postele na židlích připravené oblečení…a tak to bylo se vším. A běda když si vzal někdo cokoli jiného, to byl ohen na střeše…![]()
to znám - s tou snídaní určitě.. máš chuť na marmeládu? neexistuje - máme vejce..
ale oblečení to zas ne..
@jdukolem píše:
to znám - s tou snídaní určitě.. máš chuť na marmeládu? neexistuje - máme vejce..
ale oblečení to zas ne..
Mě matka oblíkala až do 18 dokud jsem se už nena. srala a nepostavila se jí.
@Anna766 píše:
Mě matka oblíkala až do 18 dokud jsem se už nena. srala a nepostavila se jí.
uf.. no mě tak do třetí třídy.. do 18 je extrémní
@Kattynka000 píše:holky a to ještě máte?
Manžel je kyselina a už mi ho snědl
a to jsme jen dva a já ho skoro nejim, byly teda jen tři kila ale i tak
na další rok udělám asi víc
My meli zas dve plne krabice od kurat, odhadem asi 10kg. Naskocilo mi to nepecenym. Proste neumim v malem, asi pulka zmizla, neco se snedlo neco se rozdalo, nesla jsem na ukoncenou v praci, krabici od bot kolegyni, našim jsem brala atd.no a zbytek co nepojedli je v mrazaku od pondělí. To zas maji decka behem roku radi, kdyz v nedeli po obede vytahnu na dezertak mix nejake cukrovi.
Ted jsou prejezeni, ale v unoru, breznu uz jim zas bude vzácné.
V miskách na skříni akorát ztvrdne a nakonec ho vyhodíte. Lepší v lednici, nebo na balkoně v krabičkách, nejlepší sníst.
Cukroví neschováváme, pečeme ho, aby se snědlo. Moje kolegyně napeče, schová a vyndá až na svátky. U nás se jí průběžně.
@jdukolem píše:
uf.. no mě tak do třetí třídy.. do 18 je extrémní
Moje maminka byla komplet extrémní
ale abych byla poplatná této diskuzi, i ona měla schované cukroví v ložnici v krabicích a každý den ho část vyskládala na oválný dezertní talíř… ![]()
Před Vánoci: „Nežerte to cukroví!“
Po Vánocích: „Krucinál, berte si to cukroví!“
@terinka4444 zamrazila bych ho, my to tedy neděláme, ale příbuzní ano a prý je pak jak čerstvé ![]()
Cukroví neschovávám, peču ho takové množství, které sníme a když zbývá - daruji do rodiny
zamražené cukroví je podle mě divné ![]()