Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já už ho budu asi dnes dávat do mrazáku. Nikdo už to nejí. Až za pár týdnů vytáhnu, bude zase radosti ![]()
@Radeck píše:
Pěkný den,
chci se jenom zeptat, jestli taky schováváte doma vánoční cukroví. Přítelkyně ho má pořád dané v miskách na skříni. K čemu ho teda pekla, když ho pak ani nedá na talířek, abych si mohl vzít?
a ty jsi malý miminko, že se si neumíš vzít?
Máš ruce? Neumíš si nandat na talířek sám?
To tě musí obskakovat i s cukrovím? Nestačí, že ho napekla?
@Kattynka000 píše:holky a to ještě máte?
Manžel je kyselina a už mi ho snědl
a to jsme jen dva a já ho skoro nejim, byly teda jen tři kila ale i tak
na další rok udělám asi víc
Už máme jenom zoufalé zbytky, jo a vosí hnízda, ostatně jako každý rok, už zmizely dávno.
Ale jinak byva v garáži v krabicich na pultovem mrazaku.
Jak jim dosel na stole pridel, tak mi rekli, ze chtějí doplnit.
Kterysi den minuly tyden nez jsem dosla z prace to bylo jen o chlup pred navstevou, tak to uz mel manzel doplnene, ale jinak na ferovku rekne at si to naaranzuji sama, ze se s tim neumi, tak hrát.
Tim rekne at to cukrovi doplnim.
@Anna766 píše:
Už máme jenom zoufalé zbytky, jo a vosí hnízda, ostatně jako každý rok, už zmizely dávno.
My máme 95%, jak nám bylo všem blbě, začaly děti týden před Vánoci, já hapruju ještě teď, tak to nikdo nejí, mám to komplet skoro všechno, přemýšlím, co s tím udělám.
@terinka4444 píše:
Máš ruce? Neumíš si nandat na talířek sám?To tě musí obskakovat i s cukrovím? Nestačí, že ho napekla?
Proto bych ráda věděla jestli je tam jenom na návštěvě a je mu blbé sám si nabrat, nebo je jenom línej si nandat sám…
@terinka4444 píše:
My máme 95%, jak nám bylo všem blbě, začaly děti týden před Vánoci, já hapruju ještě teď, tak to nikdo nejí, mám to komplet skoro všechno, přemýšlím, co s tím udělám.
Už je lépe?
Poslat do Afriky by to asi nešlo co? ![]()
Mám ho v krabičkách v zimní zahradě, když vidím, že na misce došlo, jdu nabrat
Před vánocema ho schovávám, bo by mi ho sežrali, ale vánocema počínaje ať si každý bere jak chce:-)
@Anna766 píše:
Už je lépe?Poslat do Afriky by to asi nešlo co?
už jsem přemýšlela, že to vezmu bezdomovcům, ale netuším, kde bych je u nás našla ![]()
@terinka4444 a co mrazák?:-) vím, že teta ho mrazila a pak chutnalo jako čerstvé:-) a cukroví v létě.. bylo super:-)
@Anna766 píše:
Proto bych ráda věděla jestli je tam jenom na návštěvě a je mu blbé sám si nabrat, nebo je jenom línej si nandat sám…
ty moje tetka (ted už je stará k 80) byla odjakživa takový metr, že si nikdo nesměl nandat sám a strýc už vůbec ne..třeba si našel podobnou harpyji..no potom - dobře mu tak
@terinka4444 píše:
už jsem přemýšlela, že to vezmu bezdomovcům, ale netuším, kde bych je u nás našla
Nějaká charita tam u vás není?
@Snilek88 píše:
@terinka4444 a co mrazák?:-) vím, že teta ho mrazila a pak chutnalo jako čerstvé:-) a cukroví v létě.. bylo super:-)
mrazím suché a vytahuju na Velikonoce - koledníci se můžou utlouct
@terinka4444 píše:
Zabal a pošli, já tě toho zbavim Terinko ![]()