Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pěkný den,
chci se jenom zeptat, jestli taky schováváte doma vánoční cukroví. Přítelkyně ho má pořád dané v miskách na skříni. K čemu ho teda pekla, když ho pak ani nedá na talířek, abych si mohl vzít?
A sám si ho nandat nemůžeš?:-) já ho taky napekla, ale moc ho nejím, tak si ho prostě manžel nandá, když má chuť:-)
Si ho sundej ne
ja mam zásoby na balkoně v krabicích. Když manžel chce, tak si vezme
@Radeck takto to mám takyna balkoně, schované před dětmi
ale jinak máme během dne na talířku pořád něco.. a když manžel chce, tak si naloží sám
neptá se
Tak jí to řekni nebo si tu krabici prostě sundej a vem si, ne? Ruce, předpokládám máš.
Tak ho mám v krabičce na skříni, svoje oblíbené druhy už jsem vyjedla a kluci, když chtějí, tak si řeknou.. nevidím důvod ho nechat okorat, na talířku na to padá prach…
Ja dala na talirek a ono to hrozne rychle osycha, takze mam taky este trochu schovano v krabickach v kuchyni a kazdej si vezme co chce kdy chce, to je takovej problem si to sundat? ![]()
U nás je taky schované ve spíži, ale máme ruce a umíme si krabici otevřít a nandat. Vyložené celý den na stole nemám ráda, protože pak začnou téct krémy a děti drobí po celém bytě. Běžně nanadváme na talíř na svačinu.
Ano, mám ho v několika krabičkách v lednici, po půl dni na talířku je hlavně to čokoládové a s máslovým krémem dost rozplizlé. Manžel si bere kdykoliv cokoliv, nepatlám se s tím přece proto, abych to v lednu hodila slepicím. Na talířek ale chystám jen návštěvám.
Neschovavam. Mam ho ulozene v plechove krabici v chladne mistnosti a manzel si bere kdykoliv chce. Zrovna vcera ho dojedl
Mám ho v krabicích, aby se na něj neprášilo a tak, dané nahoře, protože zase aby do toho nevlezl pes. A nandavám na takový ten třítalíř, to je takový ten servírovací, tři talíře nad sebou, a když se to sní, což není tak těžké, je nás tu ted 6 lidí, tak se doplní. @Radeck nemůžeš si vzít sám, jsi jen na návštěvě, nebo spolu žijete??
@Radeck píše:
Pěkný den,
chci se jenom zeptat, jestli taky schováváte doma vánoční cukroví. Přítelkyně ho má pořád dané v miskách na skříni. K čemu ho teda pekla, když ho pak ani nedá na talířek, abych si mohl vzít?
tak si nandej sám ne? cukroví je aby se jedlo.. do Štědrého dne na tajno a na příděl a pak už volně k dispozici - tak t máme doma
Neschovavam. Nechavam na stole v obyvaku uz behem adventu to suche a o svatcich pridam co dodelam kremove, aby si mohli vzit, kdyz chteji.
Uz maji jen trosku, ze v pondeli jsem temer vse dala do mrazaku.
Uz jsou přemlsani, tak par kousku co maji bude stacit.
holky a to ještě máte?
Manžel je kyselina a už mi ho snědl
a to jsme jen dva a já ho skoro nejim, byly teda jen tři kila ale i tak
na další rok udělám asi víc ![]()
@Radeck píše:
Pěkný den,
Neschovávám před nikým.
Mám ho akorát uložené v krabicích na verandě - je tam jako v lednici. Když někdo chce - naložím na talíř a každý si dá, co chce.
Nebo si jdou sami
.