Schůzka s cizincem
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
V tomhle případě vydrž a nech se dobývat. Je jednodušší počkat hned na začátku, jak se to vyvine, než si začít malovat domeček na pobřeží tři kudrnaté dětičky a sebe sama jak se učíš vařit špagety a pak se vzpamatovávat z toho, že ti fantazie utekla někam, kde to nebylo.
Jo - evidentně ses zakoukala a hormony se rozjely, tak si to užij, včetně toho čekání - je to tak nějak součást začátků. A zároveň, pokud se neude snažit, tak si to obrečíš dřív, než do toho spadneš hluboko.
Jo- rada je založená na sterotypu toho, že italský kultura je o něco machističtější než třeba česká a že je tedy spolehlivější vydržet v roli té, o kterou se muž uchází, než se ho snažit uhnat.
Příspěvek upraven 28.03.21 v 11:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ital nebo Cech, to je jedno ne? Jednej s nim jak s jakymkoliv jinym klukem
klidne bych mu napsala prvni, jak se ma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jé, tohle je jak z rubriky láska, sex a něžnosti Tak univerzální návod na tyhle situace asi
neexistuje. Buď se mu fakt líbíš, a je jedno, jestli mu napíšeš ty, a
nebo on, a něco z toho bude. A nebo z tebe zas až tak hotovej není, a
v tom případě cokoli uděláš, nepovede ke kýženému výsledku. To
ukáže jen čas. Já bych počkala do večera a kdyby se neozval, tak bych
napsala něco jako, že ses dobře bavila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, taková odlehcenejsi diskuze, ale chtěla bych slyšet váš názor nebo raduZačala jsem si psát s jedním Italem, je nám oběma 20, on je v Praze něco jako na Erasmu. On je opravdu moc hezky, takže o holky nemá nouzi, proto mě hodně potěšilo, když jsme si spolu začali psát. Psali jsme si takhle cca 14 dní a pak se domluvili na venku. On mi psal, ze byl moc rad kdybychom šli ven a ze si mysli, ze to bude fajn atd. Venek proběhl včera. On byl opravdu moc milý, hezky, vtipný a bylo to opravdu moc fajn, dlouho jsem si takhle rande neužila. Netahal mně hned na byt, jak je zvykem
Ale zeptal se mě, co bych chtěla dělat a kam jít. Konverzace byla v aj. Na přivítání i na rozloučení mi dal pusu na tvar, ale to je u nich asi zvykem. No nicméně, myslíte, že mám počkat až se ozve? Nebo mu mám třeba napsat i já? Zase si říkám, že proč ne, ale nevím
A jestli ano, tak kdy? On mi jednou napsal, at mu píšu, kdy budu chtít. On mi i včera venku řekl, ze si takhle dlouho s někým nesednul a takhle. Hodně mě zaujal
No trochu by mě mrzelo, kdyby se to utnulo. Neříkám, že z toho bude hned vztah. Předem moc díky
A on ani nenapsal včera nic?
Ani nepoděkoval za schůzku, nezeptal se, jestli se ještě uvidíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud nenapsal hned po schůzce, jak jdi úžasná, tak bych první napsala. Obzvlášť Italovi. Nech se dobývat od něj. Pokud nenapíše, teplá bych to na to, ze jsi desátá v řadě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@free333 píše:
A on ani nenapsal včera nic?
Ani nepoděkoval za schůzku, nezeptal se, jestli se ještě uvidíte?
Včera jsme si už nepsali, měl s kamarády na bytě společný večer a ano za schůzku poděkoval a řekl mi, že mě rád poznal.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Tak to asi záleží na tobě Jestli mu chceš napsat, tak napiš
To je asi jedno kdo napíše první. Uvidíš
časem jak se to bude vyvíjet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Včera jsme si už nepsali, měl s kamarády na bytě společný večer a ano za schůzku poděkoval a řekl mi, že mě rád poznal.
No, hele, můžeš napsat, proč by ne. Tady bych ale počkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, taková odlehcenejsi diskuze, ale chtěla bych slyšet váš názor nebo raduZačala jsem si psát s jedním Italem, je nám oběma 20, on je v Praze něco jako na Erasmu. On je opravdu moc hezky, takže o holky nemá nouzi, proto mě hodně potěšilo, když jsme si spolu začali psát. Psali jsme si takhle cca 14 dní a pak se domluvili na venku. On mi psal, ze byl moc rad kdybychom šli ven a ze si mysli, ze to bude fajn atd. Venek proběhl včera. On byl opravdu moc milý, hezky, vtipný a bylo to opravdu moc fajn, dlouho jsem si takhle rande neužila. Netahal mně hned na byt, jak je zvykem
Ale zeptal se mě, co bych chtěla dělat a kam jít. Konverzace byla v aj. Na přivítání i na rozloučení mi dal pusu na tvar, ale to je u nich asi zvykem. No nicméně, myslíte, že mám počkat až se ozve? Nebo mu mám třeba napsat i já? Zase si říkám, že proč ne, ale nevím
A jestli ano, tak kdy? On mi jednou napsal, at mu píšu, kdy budu chtít. On mi i včera venku řekl, ze si takhle dlouho s někým nesednul a takhle. Hodně mě zaujal
No trochu by mě mrzelo, kdyby se to utnulo. Neříkám, že z toho bude hned vztah. Předem moc díky
Nikdy jsem nepsala muži jako první…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nepsala bych. Zvlášť Italovi, ten snad ještě ví, jak se dobývají ženy, o které je zájem.:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Určitě nepsat, buď se ozve sám nebo nemá až takový zájem. Mám zkušenost se Španělem a ozýval se skoro vždy první on, dokud měl zájem 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No holky, tak já přihodím zkušenosti z druhé strany trochu jo.
Dlouhá léta jsem pracovala s Erasmus studenty všech národností a
většinou jim na Erasmu šlo hlavně o to, si co nejvíc užít Taky jsem znala jednoho Itala a všechny po něm
slintaly. Nouzi neměl a opravdu si to užíval se všema, jak mohl.
Takže já bych tak naivní už nebyla. Sladké řeči mají, protože to
s holkami umí a ty jim na to letí a skáčou, jak oni pískají.
Jo, byl to masakr. Kolikrát všichni říkají: „Co se stane na Erasmu,
jakoby se nestalo.“ Tito studenti mají třeba i partnery a domů se vrací
jako čisté lilie samozřejmě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@alialiali píše:
Určitě nepsat, buď se ozve sám nebo nemá až takový zájem. Mám zkušenost se Španělem a ozýval se skoro vždy první on, dokud měl zájem 😁
no jo, to se dá ale aplikovat na všechny národnost nehraje roli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dát si panáka před schůzkou?
- Schůzka na ÚP a zavřené školky
- Vztah s cizincem- zaslání kufru s penězi
- Jak dostat milence na schůzku, utnul to
- Jak se nebát schůzek
- Schůzka na ÚP - teploty
- Matka cizinka
Ahoj, taková odlehcenejsi diskuze, ale chtěla bych slyšet váš názor nebo radu
Začala jsem si psát s jedním
Italem, je nám oběma 20, on je v Praze něco jako na Erasmu. On je opravdu
moc hezky, takže o holky nemá nouzi, proto mě hodně potěšilo, když jsme
si spolu začali psát. Psali jsme si takhle cca 14 dní a pak se domluvili na
venku. On mi psal, ze byl moc rad kdybychom šli ven a ze si mysli, ze to bude
fajn atd. Venek proběhl včera. On byl opravdu moc milý, hezky, vtipný a bylo
to opravdu moc fajn, dlouho jsem si takhle rande neužila. Netahal mně hned na
byt, jak je zvykem
Ale zeptal se mě, co bych chtěla
dělat a kam jít. Konverzace byla v aj. Na přivítání i na rozloučení mi
dal pusu na tvar, ale to je u nich asi zvykem. No nicméně, myslíte, že mám
počkat až se ozve? Nebo mu mám třeba napsat i já? Zase si říkám, že
proč ne, ale nevím
A jestli ano, tak kdy? On mi jednou napsal, at
mu píšu, kdy budu chtít. On mi i včera venku řekl, ze si takhle dlouho
s někým nesednul a takhle. Hodně mě zaujal
No trochu by mě mrzelo, kdyby se to utnulo.
Neříkám, že z toho bude hned vztah. Předem moc díky