Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám neobvyklou prosbu - objednávám si víc knížek (dneska jsem zjistila, že Asprin začal zase psát mythickou sérii - jako studentka jsem je milovala
) ve sci-fi knihkupectví, tak mě napadlo, že přiberu k objednávce knihu, kterou jsme si chtěli s manželem koupit…
A tak hledám knihu, ale neznám ani její název a ani jméno autora ![]()
![]()
![]()
A vlastně ani žánr - nevím, zda je zařazená do sci-fi nebo do fantasy
Kdysi jsme četli (nebo slyšeli?) recenzi na knihu mladé autorky sci-fi, řekli jsme si, že si ji koupíme, ale ani já a ani manžel si nepamatujeme jak se jmenovala ona nebo její kniha - takže je to mladá holka (ta autorka) a je to hodně kritikou ceněná kniha, Žánr tuším sci-fi nebo fantasy - něco jako Paolini ![]()
Pokud se strefíte, tak si pravděpodobně vzpomenu - ať žije vykojený mozek ![]()
Uznávám, že je to těžké, ale jestli poradíte, tak jste nejlepší!
L.
LESINO, nejedná se o knížku Drak Jeho Veličenstva od Naomi Novik?
Nee, nejedná. Ale musím se přiznat - tu už mám v košíku taky ![]()
To co hledám napsala nějaká holka, puberťačka… Francouzka? Angličanka?? Tak něco. A je tam něco s deštníkem, dalekohledem nebo tak s něčím - asi
![]()
Leden bude hodně finančně náročný… A to ani nepočítám, kolik knížek přinesl Ježíšek
![]()
L.
Tak to netuším
Ale utrácení za knížky naprosto chápu
Taky s manželem z knihkupectví nedokážeme odejít s prázdnou
No jsem zvědavá, jestli to nakonec někdo rozlouskne…
Asi to mám: Flavia Bujorová KAMENY OSUDU
http://www.fantasyshop.cz/…i_detail.asp?…
Zkusmo jsem vyhledávala:
mladá autorka sci-fi
mladá autorka fantasy
francouzská autorka sci-fi
farncouzská autorka fantasy…
Až dračice usnou zkusím to prozkoumat jestli je to opravdu ono…
L.
Lesino pracuju sice v knihovně, ale tohle nevim, zítra se zkusim podívat. Ale scifi vychází snad nejvíc, tak nevim jestli něco objevim.
Jinak s nákupem knížek to máme podobně
, jako by jich nebylo dost v práci :roll
Fantasy hodně vydává Fantom Print, tak se na jejich stránky zkus juknout
www.fantomprint.cz
Taky pracuju v knihovně. Našla si to dobře. Myslím, že jsou to opravdu ty Kameny osudu.
Jsem na ně zvědavá…
Každopádně mám objednáno a už je mi jasné, na co padne kus mojí poslední PPMky ![]()
Asi jsme cvoci, ale často objednáváme podle kritik, navíc počítám s tím, že si to přečtou i dračice - teda až za pár let.
Jsme s manželem knihomolové, jen jaksi v posledních letech omezení časem ![]()
![]()
![]()
Naštěstí se neomezujeme jen na jeden žánr, i když spíš by tam mělo být naneštěstí… O to víc knih nás láká…
L.
Lesi, přeji pěkné počteníčko - také jsem blázen do knížek, ale teď na to moc nemám čas, což mě mrzí ![]()
Tohle jsou zajímavé stránky http://community.livejournal.com/knihomol , jsou tam recenze čtenářů - podle těchto stránek jsem si udělala část seznamu TO READ… teď jen mít ten čas na čtení ![]()
Dlužím vám osobní recenzi na ty kameny osudu ![]()
Jsou vcelku faj a myslím, že se budou holkám líbit. Autorka je napsala ve čtnácti a myslím, že jako čtrnáctiletá bych byla mnohem nadšenější než jsem teď. Ale přesto jsem spokojená, nebylo to vůbec špatné ![]()
Počítám, že to bude pro holky vhodné ještě před hobitem (v duchu si už představuju, jak mě dračice pošlou se scifárnama k šípku ![]()
Draka jejího veličenstva ještě přečteného nemám - fakt teď nějak není čas ![]()
L.