Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosim jak to chodi na screeningu v Hradci v nemocnic?? Byl nekdo tam?
Jestli myslíš prvotrtimestrální tak už ho nedělají ve FN ale dr. Boudyš v soukromé ordinaci na Mor. předměstí.
Ja se tam dnes objednavala, takze to tam delaji zrejme. Myslim ten v prvnim trimestru. Zajima me jak dlouho to trva, jestli tam jsou prijemny, jestli vam vse I ukazi a vysvetli atd a davaji foto? ![]()
U me to trvalo asi 20-30 min. Dr byl mily, ukazal mi vse a odpovedel na co jsem se zeptala, jen jsem u toho mela asi 5 mediku, kterym to jeste vysvetloval anglicky. Fotky jsem dostala dve. Maji ze stropu pridelanou velkou obrazovku, takze vse je krasne videt
.
@AdriHK je tak to se tesim
pritel chce jit se mnou, tak ten se tesi uz ted
moc dik ![]()
Uzijte si to
. Jediny riziko ve FN je, ze kdyby dr odvolali k operaci, tak musite pockat.
@AdriHK ahojky,hele a kam se jde v nemocnici na ten screening? At tam nebloudim ![]()
Podle toho do jakyho cisla ambulance jdes. Do kartoteky nemusis, pred ni zahnes doprava a pak po schodech dolu jakoby do suterenu a zase doprava. Tam uz to je, ale stejne se asi budes muset zeptat ![]()
@AdriHK a kde je ta kartoteka? Ja tam byla pred 4 lety a uz nevim
![]()
Jdes tim pravym vchodem, vyjdes schody a hned tam je kartoteka. ( ne ten vchod, co je nadepsano porodnice)