Nízké sebevědomí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
25.8.13 15:37
@rezetovad píše:
Je to stejné jako když dáš někomu kopačky a pak se chceš k němu vrátit…možná to uděláš po nějaké delší době, po půl roce, za rok, ale ne hned
Alespoň mne to tak přijde…ale když nikde neuspěju tak to asi zkusím…možná…

Ne, není to stejné. Sdělíš šéfovi, proč jsi odmítla nabídku druhé firmy a pokud nemá místo již obsazené (nebo někomu slíbené) a byl s Tebou spokojen a odešla jsi v dobrém, proč by tě nevzal zpátky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.13 18:18

Dekuji za pomoc, ale zrovna toto jsem nechtěla resit, spis mne trapi, ze me neuspechy se na mne podepisuji. Kazda situace ma reseni, ale jenom jsem třeba čekala podobné pocity a jak se s nimi která vyrovnává. Já si neúspěchy beru dost vážně a hrozně je řeším a pak nastává ten řetězový efekt, že se začne sr. t ( pardon za výraz) spousta jiných věcí a je to všechno jen a jen horší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
26.8.13 16:09

@rezetovad A proč to děláš? Vždyť je to masochismus. Ty se potřebuješ z toho vyhrabat, ne zahrabat.
A to, že tě vypekl zaměstnavatel je tvůj neúspěch 8o Proč jsi k sobě tak nespravedlivá a zlá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 18:35
@LadyLada píše:
@rezetovad A proč to děláš? Vždyť je to masochismus. Ty se potřebuješ z toho vyhrabat, ne zahrabat.
A to, že tě vypekl zaměstnavatel je tvůj neúspěch 8o Proč jsi k sobě tak nespravedlivá a zlá?

Asi mam nejake sebedestrukcni sklony :lol: ale ne…ja to prozatím necham ve stadiu jak to je, resim nejakou rekvalifikaci, snad to s ni vyjde a pak mozna zavolam bývalému sefovi - třeba po Novem roce. Ono ale je fakt, ze když ti nevyjde jedna věc na které ti zalezi, tak pak mas pocit, ze se ti nedari celkove…ze se ti pratele obraceji zady - a oni třeba jenom opravdu namaji cas…a tak… ale dekuji…
 D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
27.8.13 06:46

@rezetovad Ber to tak, že je to životní zkušenost. Drž se a přeji hodně úspěchů v hledání nové práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.10.14 16:04

Ahoj holky, oživuji v sychravém počasí diskusi :kytka:
Hodně tady čtu u rad o vztazích o sebevědomí, hodně holek tady radí, měla by sis zvednout sebevědomí, musíš být víc sebevědomá. Ale jak? To je moje otázka. Nejde to ze dne na den si věřit. Jak to děláte třeba vy? Co vám pomáhá? Mě zvedá sebevědomí zájem mužů, kteří mě oslovují, někdy až balí, ale to jen tak na chvilku, doma si taky povzdechnu nad tím, že mám pihy, že jsem taková a maková. Takže dlouhodobě to nefunguje. :nevim:
Sebevědomí o samostatnosti je na mateřské taky složitější, kort když jsou děti dvě, hodně malé, často nemocné a tak…
Sebevědomé holky, jak to děláte, že si věříte? Opravdu vás nic nerozhodí? A jak se udržujete sami se sebou v pohodě? To mě tedy zajímá :think: to by bylo na Nobelovku, sebevědomí bych prodávala nejraději v tabletách kdyby to šlo. Lidi kolem mě, mi říkají, naco si stěžuješ proč si nevěříš, jsi moc hezká, štíhlá…já vypadat jako ty…ale já fakt sebevědomí nemám, neumím dost dobře komunikovat, stydím se, nerada před lidmi jím :zed: je tu někdo podobný? Jak to řešíte? Popravdě, okolí je se mnou spokojené, ale o ostatní mi nejde, chci být se sebou spokojená já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.10.14 16:25

@donaga ne ne nejen o sebevědomí ohledně vzhledu, tak nějak celkově jsem na sebe přísná. Všem kolem sebe dokážu odpustit a tolerovat chyby, jenom sobě ne. Bičuju jedině sebe.Moje děti nikdy, naštěstí je bezvýhradně a bezpodmínečně miluju, takže můžou být takový nebo makový, nic to nemění :hug:
Spíš by mě zajímalo, když někdo v diskusích radí někomu jinému, že musí být víc sebevědomá, jak si to představují, že se to má udělat? To se tak jako lehko říká, hůř dělá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
31.10.14 16:35

@Adriana Lima třeba možná v něčem se vzdělávat, dělat něco a dělat to dobře, chodit cvičit, dělat něco pro sebe a vidět výsledky?… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.10.14 16:39

@LenďuleB :palec: jo to je hezkej názor a k zamyšlení, máš pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
31.10.14 16:48

@Adriana Lima :D vyzkoušený. Mně se zase líbil ten tvůj názor s těma chlapama, to taky funguje 8) Tak každou ženu potěší, když ví, že se líbí a hnedka jí to pozvedne sebevědomí, ale právě bývá to jen na chvilku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.10.14 16:51

@LenďuleB Na každého asi i funguje něco jiného, ale tvůj názor je pravdivý a má hlavu a patu. Ono vynikat v něčem je čím dál těžší, konkurence je všude dost :D Znejistí občas každý, ale na mateřské je důležitý vědět, že nejsme dobrý jenom na přebalování, vaření a domácí práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
31.10.14 16:54

Holky, zvedejte si sebevědomí něčím jiným, než obdivnými kecy chlapů. Copak je neznáte? To je tak strašně málo. Copak nevíte, že pro ně je rozdíl mezi krásnou a hnusnou ženskou pět becherovek? T

• Citovat
  • Upravit
137
31.10.14 17:00

@Kobliha51 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je dobrý, teď jsi mě pobavila, ale taky máš svým způsobem pravdu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
31.10.14 17:02

@Adriana Lima přesně tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
31.10.14 17:04

@Kobliha51 mno je to jen jedna z možností :-D Tak zase jde o to, JAKEJ chlap Ti vysekne lichotku ;) :pankac: A samozřejmě to není jen o tom, já vim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová