Sebrala mi práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
9.1.13 10:33

No tak tím že to je jen na dohodu, máš asi smůlu. Tam jsou snad jen určité hodiny povoleny, takže i když jasně pracuješ víc, je i to vlastně protizákonný. Záleží taky co za dohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.1.13 10:37
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@Sany80s píše:
Já žila v tom, že nemůžeš být zároveň na pracáku a chodit na tolik hodin do práce?

To v tom žiješ správně. Tam je snad jen nějakej limit co si vydělat může a zbytek na blacka. Takže zakladatelko sorry, ale v tomhle jednaš protizákonně i ty, pokud to je tak, jak myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 10:37

Podle zákona nemůžu chodit na tolik hodin do práce při pracáku, ale v dnešní době, kdy zaměstnavatel nechce odvádět daně, to takhle chodí. Když jsem třeba potřebovala k doktorovi, tak mi řekl, že si za sebe musím najít náhradu. Našla jsem si ji ikdyž jenom na půl dne. A ted ona přijde, že chce na 14 dní a půjde to? Asi jsem naivní, ale tohle mně opravdu rozčílilo. Když potřebuje peníze tak at si najde brigádu ona, když ví, že mně vlastně tím připraví o peníze a způsobí spoustu problémů s tím spojených.

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
9.1.13 10:38

Prima šéf, ale ta holka za to nemůže. Jak je pro tebe novinka, že ona tam má makat tak pro ni je asi novinka, že ty s tím nepočítáš, bo o tom nevíš. Takže pláčeš na špatném hrobě. Na férovku bych zašla za šéfem a požádala aby ti dopředu zdělil případné změny víc dopředu. No a pomalu bych se začala poohlížet jinde. Nahlásit se na pracovní agenturu, případně na několik, pokud by se něco našlo máš s touhle smlouvou možnost odejít docela rychle.

• Citovat
  • Upravit
21848
9.1.13 10:39

Ad to, že ona je jen studentka. No a co? I mladí potřebují peníze, výška hold není zadarmo. A já bych se asi taky neohlížela, prostě jsem tak byla domluvena, tak co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.1.13 10:45

Tak fer mi to neprijde, ale zase… neni se cemu divit no… :roll:
Je pravda, ze by se to delat nemelo, moralni to neni, ze, stejne ale tak jako prace nacerno (tim nic neodsuzuju, mam s tim take zkusenosti), jen proste zadnou paku na to asi nemas… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.1.13 10:46

Taky koukám jak tele že jsi naštvaná na tu holku :mrgreen: Ona s ním byla domluvená, proč by si hledala probůh jinou brigádu. Hele jestli je tak lehký si najít brigádu, tak si ji najdi ty, ne? A jinak sundej růžové brýle, nikoho nezajímá jak to máš doma. A aby taky jo. Kdybys měla smlouvu, je to jiná, takhle holt smůla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.1.13 10:47

Fér to není, ale na rovinu, co čekáš od šéfa, který tě zaměstnává na černo? Že s tebou bude jednat fér :)?

• Citovat
  • Upravit
21848
9.1.13 10:49
@monika32 píše:
Taky koukám jak tele že jsi naštvaná na tu holku :mrgreen: Ona s ním byla domluvená, proč by si hledala probůh jinou brigádu. Hele jestli je tak lehký si najít brigádu, tak si ji najdi ty, ne? A jinak sundej růžové brýle, nikoho nezajímá jak to máš doma. A aby taky jo. Kdybys měla smlouvu, je to jiná, takhle holt smůla :nevim:

Přesně :D jak jde o práci nebo frontu na poště, tak jdu přes mrtvoly mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 10:50

Jo prostě jsem naštvaná, protože já asi ve 40 budu hůř shánět brigádu než 19 holka. A jesli studuje filoz. fakultu, tak předpokládám trochu víc morálky.

• Citovat
  • Upravit
657
9.1.13 10:52

No ta holka za to nemůže. Byla domluvená se šéfem, to je pro ní směrodatný, a né to, že tobě on nic neřekl. A to, že je to „jen“ studentka… Já jsem taky studentka, sice už starší, ale ty si myslíš, že v našem věku peníze nejsou potřeba? Žiju s přítelem, škola stojí dost peněz, nájem, splátka na auto, o jídle ani nemluvě. Já být tou holkou tak tebe vůbec neřeším, sorry.
A že máš DPP, tak to je jasný, tam můžeš mít naděláno max. 150 hodin v roce, takže už teď to co tam děláš je vlastně načerno, a ještě k tomu bejt zároveň na pracáku? To se taky nesmí, takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
9.1.13 10:56

Me treba zase neprijde fer, ze z vyplat lidi, kteri makaji, se plati tva podpora od uradu prace a pritom ty si k tomu na cerno vydelavas jeste jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.1.13 10:56
@Anonymní píše:
Podle zákona nemůžu chodit na tolik hodin do práce při pracáku, ale v dnešní době, kdy zaměstnavatel nechce odvádět daně, to takhle chodí. Když jsem třeba potřebovala k doktorovi, tak mi řekl, že si za sebe musím najít náhradu. Našla jsem si ji ikdyž jenom na půl dne. A ted ona přijde, že chce na 14 dní a půjde to? Asi jsem naivní, ale tohle mně opravdu rozčílilo. Když potřebuje peníze tak at si najde brigádu ona, když ví, že mně vlastně tím připraví o peníze a způsobí spoustu problémů s tím spojených.

Já Ti vůbec nerozumím. Jsi tam stejný brigádník jako ona. To, že je šéf „bordelář“ a řekne Ti až 14 dní dopředu jaké budeš mít směny neznamená, že si má holčina hledat jinou brigádu. Ty peníze potřebuješ, ona jistě taky. Já tam nevidím ani to morální hledisko. Z hlediska zákonného je tam správně ona a Ty nikoliv :nevim:. S tímto opravdu nic nenaděláš, jen se můžeš vykecat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.1.13 10:57
@Anonymní píše:
Jo prostě jsem naštvaná, protože já asi ve 40 budu hůř shánět brigádu než 19 holka. A jesli studuje filoz. fakultu, tak předpokládám trochu víc morálky.

Prosím tě, ale vážně, pracovala tam před tebou, měla to se šéfem domluvené. Nemůžeš čekat, že by si hledala jinou brigádu. Fakt ne… Já to vůbec nechápu, nic ve zlém, ale život je sviňa a fakt skoro nikdo nebude brát ohledy na někoho cizího :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.1.13 10:57
@Anonymní píše:

Chces kazat o moralce? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat