Sebrala mi práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
9.1.13 11:14
@helenkka píše:
Jenom upozorňuju, že zakladatelce je 40, to přece není žádná stará bába :nevim: Čtyřicítka přece ještě není věk, který by ji znevýhodňoval…

Přesně to jsem psala, jo kdyby ji bylo 60, tam je to už jiná, ale 40 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.1.13 11:18
@Anonymní píše:
Někdo z mého okolí mi na to řekl: má kozy a to dole a je mladá, co chceš??? :P

No, tak asi zacinam prehodnocovat nazor… :roll: tato poznamka o leccems svedci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 11:18
@Anonymní píše:
Podle zákona nemůžu chodit na tolik hodin do práce při pracáku, ale v dnešní době, kdy zaměstnavatel nechce odvádět daně, to takhle chodí. Když jsem třeba potřebovala k doktorovi, tak mi řekl, že si za sebe musím najít náhradu. Našla jsem si ji ikdyž jenom na půl dne. A ted ona přijde, že chce na 14 dní a půjde to? Asi jsem naivní, ale tohle mně opravdu rozčílilo. Když potřebuje peníze tak at si najde brigádu ona, když ví, že mně vlastně tím připraví o peníze a způsobí spoustu problémů s tím spojených.

Takže podvádíš a stěžuješ si, že někdo podvedl tebe. 8o To je asi no comment. Samozřejmě chápu vaši situaci a tvé rozhořčení, ale třeba to je upozornění, že sama máš jednat poctivě. :nevim:

Na druhou stranu je to jen 14 dní. Mně řekli na konci roku, že končím (byla jsem na dohodu, ale přislíbené jsem měla 3 roky práce) a nemám lautr nic. Výpadek z rozpočtu 14 tis. nevím do kdy.

• Citovat
  • Upravit
8566
9.1.13 11:19
@Bábrdl píše:
Tak to zas není úplně pravda, mladá hezká tvářička je velké plus. Uvidíte samy. Ale jinak souhlas s tím, že studentka neudělala jic špatného a zakladatelce to za chvilku dojde, jen co přestane vidět rudě. Ano, když má jen job na černo, neměla si brát půjčku, ale už se holt stalo.Přišla ten měsíc o čtyři litry, stenou se horší věci.

Mladá hezká tvářička je možná plus ale tak maximálně do té večerky. Jaké ona má možnosti? Žádné, přes rok musí chodit do školy, potencionálnímu zaměstnavateli může nabídnou pouze tři měsíce v létě a čtrnáct dní v lednu. Zkušenosti žádné nemá. Zakladatelce je čtyřicet, čili by měla mít cca 20 let praxe, je flexibilní, může chodit do práce kdykoliv, má zkušenosti z bývalých zaměstnání.. Kdo je na tom lépe? Kdo si jednodušeji najde brigádu? Člověk, který může pracovat přes rok jen těch 14 dní a bez praxe a zkušeností, nebo člověk, který může pracovat kdykoliv, se zkušenostmi a praxí? Nevím teda, ale tvrdit, že 19ti letá holka si najde snáž 14ti denní brigádu ze dne na den, než člověk, který hledá práci dlouhodobou, může začít kdykoliv mi přijde zvláštní. Né nadarmo byla asi domluvená půl roku dopředu, že..

Příspěvek upraven 09.01.13 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
9.1.13 11:19

Proboha někdo, kdo dělá načerno, tady snad nebude kázat o morálce,,, i kdyby ta studentka byla potvora, tak jste obě stejný, nezlob se. V tomhle případě navíc ona za nic nemůže. Šéf v tom má zmatek, nebo to zatajil schválně, obojí je možné, ale ty v tomto případě nemůžeš nic, být tebou, tak jsem ráda, že jsem ráda, a za 14 dní se tam vrátím a nebudu si stěžovat. nebo si najdu zase nějakou černotu jinde. v každém případě ale mlčim.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.1.13 11:22
@Bábrdl píše:
Tak to zas není úplně pravda, mladá hezká tvářička je velké plus. Uvidíte samy. Ale jinak souhlas s tím, že studentka neudělala jic špatného a zakladatelce to za chvilku dojde, jen co přestane vidět rudě. Ano, když má jen job na černo, neměla si brát půjčku, ale už se holt stalo.Přišla ten měsíc o čtyři litry, stenou se horší věci.

Mládí de nerovná hezká tvářička, žena která o sebe dbá je ve 40 letech kolikrát mnohem větší kočka než kdejaké mladé tele :kytka: není to o věku, ale o tom, jak se o sebe člověk stará :mavam: Prostě 19 let nevidím jako nějakou extra výhodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Anonymní píše:

to říkáš jako ty bys kozy a to dole neměla :mrgreen: ne každý myslí jako ty :lol: pro brigádu nemusí nikomu lést do postele. Ona si tu brigádu domluvila, proč by se měla ptát co na to říkáš ty? jako rozum mi stojí nad tvým uvažováním

• Citovat
  • Upravit
2926

Studentka za to nemůže, jediný, kdo pochybil, je tvůj šéf. Pokud bych šla někam na brigádu a tam na mě vystartovala nějaká protivná raketa, že si mám jít hledat brigádu jinam, tak tam zůstanu už jen z toho důvodu, abych tu dotyčnou řádně vycukala. Takže pokud máš nějaké námitky, jdi za šéfem, holku nech dejchat, proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.1.13 11:23
@Barca12345 píše:
No, tak asi zacinam prehodnocovat nazor… :roll: tato poznamka o leccems svedci…

Zakladatelka je možná chlap jestli ji 2/3 toho co píše chyběj :roll:

Příspěvek upraven 09.01.13 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
9.1.13 11:23
@Anonymní píše:

Tak to je uz dost husty, nakonec bude chudák studentka obviněna z prostituce :poblion:
Jsi tam načerno, a jeste podvadis s davkama, tak drž pusu a krok, osobo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.1.13 11:24

Zakladatelko - s tímhle nic neuděláš, máš docela štěstí, že Tě na ÚP ještě někdo z okolí nenaprášil. Tu holku za to neodsuzuj. Spíš je to věc zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
9.1.13 11:24

Hm, takže ty jsi na pracáku, pracuješ na černo a štve tě, že ti neřekli o studentce nic. Jako fakt promiň, ale k dávkám na ÚP se od loňského roku nesmí přivydělat ani koruna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.1.13 11:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.1.13 11:31

Takze jsi na UP a jeste tady kazes o moralce ta ktera dela na cerno?? To nemyslite vazne ze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 11:31

Trh práce v severních čechách?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat