Sebrala mi práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
9.1.13 10:57
@Seizdra píše:
Přesně :D jak jde o práci nebo frontu na poště, tak jdu přes mrtvoly mrgreen:

No asi tak nějak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.1.13 10:57
@Anonymní píše:
Jo prostě jsem naštvaná, protože já asi ve 40 budu hůř shánět brigádu než 19 holka. A jesli studuje filoz. fakultu, tak předpokládám trochu víc morálky.

Ale ona byla se šéfem takhle domluvená. Co ty víš, jaké má problémy ona :nevim: Upřímně, jsem tvá generace a vidím v tom spíš takovou tu nenávist některých starších žen k mladším. Ona je mladá, vzdělaná, studentka…

Chybu udělal tvůj šéf, když ti to neřekl. Ale zase, co čekáš od někoho, kdo tě zaměstnává na černo.

Co kdyby se s tebou na něčem dohodl, pak si tam vzal třeba samoživitelku a ta by tě taky začala prosit, že tu práci potřebuje, taky bys ustoupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.1.13 10:58
@Anonymní píše:
Jo prostě jsem naštvaná, protože já asi ve 40 budu hůř shánět brigádu než 19 holka. A jesli studuje filoz. fakultu, tak předpokládám trochu víc morálky.

Jde vidět, že už Ti dlouho nebylo 19, a že nevíš jak těžko se shání brigáda. Holku přece tvoje důvody vůbec nemusí zajímat, našla si brigádu přijali ji a tím to pro ní hasne. Přece se v každé práci nebude ohlížet jestli její práci nepotřebuje někdo více.. Mimoto neznám studenta, který by peníze nepotřeboval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.1.13 11:02
@Seizdra píše:
Přesně :D jak jde o práci nebo frontu na poště, tak jdu přes mrtvoly mrgreen:

Já teda ne, ale zase se snažím nenechat si kadit na hlavu. A v tomhle případě studentka přes „mrtvoly“ nejde. Měla slíbenou brigádu, to, že je tam jiná brigádnice nic moc neznamená. Navíc zakladatelka je na pracáku a v krámě vlastně načerno. Peníze potřebuje každý a ona to měla domluvené… Takhle by tam mohla přijít nějaká samoživitelka a už vidím zakladatelku, jak jí morálně ustupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
9.1.13 11:02

Vezmi to takhle, pises, ze vydelas 10tis, 2 tis utratis za benzin, takze prijdes o 4tisice za 14dni, navic budes se snazit doma neco usetrit. A tak si najdi nejakou brigosku, situace, ze je Tvuj pritel nemocny je sice spatna, ale ver, ze nezajima skoro nikoho. Hele ja kdyz jsem studovala, tak jsem si taky hledala brigady na tom neni nic spatneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.1.13 11:05

Anonymní, to jste s přítelem sami dva nebo máte dítě? Mi vychází, že budeš mít teda na měsíc 4tis na domácnost, to se dá ve dvou zvládnout, když člověk neutrácí za blbosti. A poptala bych se v supermarketech, zda nepotřebují brigádníka.
Slečna za to nemůže, ona byla domluvená první, blbec je šéf, ale tak zaměstnání na černo nikdy nepřináší žádné finanční jistoty, to bych si půjčku nebrala, kdykoliv s tebou může vymést dveře :nevim:
Situace blbá, ale myslím, že se dá relativně zmáknout (jinak mám vyzkoušeno, že když se záloha za elektro, plyn či vodu zaplatí trochu později, tak se nic moc neděje, odpojit vás hned nepřijdou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 11:07

Někdo z mého okolí mi na to řekl: má kozy a to dole a je mladá, co chceš??? :P

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
9.1.13 11:07

Takze ty podvadis a ocekavas moralku od druhych… :lol: dobry… Jo a ta holka s tim prece nema co docineni. Pocitala se slibenou brigadou a ma ji.

• Citovat
  • Upravit
36556
9.1.13 11:08

Jenom bych chtěla ještě zakladatelku upozornit - NEPŘESTÁVEJ PLATIT TU PŮJČKU! I kdyby měly být celý týden k večeři „brambory pečený, byly málo maštěný.“ Ty konce, ke kterým to vede, jsou tady dostatečně popsaný.

Ta holčina tě nijak nepodvedla, prostě to měla domluvený. Určitě existuje ještě řada lidí, kteří tu práci potřebují víc než ty a stejně jim ji nedáš, žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.1.13 11:09
@Anonymní píše:

Jinak, tobě je 40. To nejsi stará ani na trh práce. Ty máš praxi, zkušenosti. Ji je devatenáct, ve srovnání s tím co máš ty, má ona menší výhody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.1.13 11:11
@Anonymní píše:
Někdo z mého okolí mi na to řekl: má kozy a to dole a je mladá, co chceš??? :P

Takže zaměstnavatel by byl „morálnější“, kdyby slečně řekl, že jí tu brigádu neumožní, i když jí to slíbil?

Hele, nedovol si takhle zahořknout. Už jsem to tu psala. Jo, mladý to mají jednodušší, ale tys byla taky mladá, ne ;) To je život. Báby, co nesnášejí každou mladou holku, nemá nikdo rád :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
9.1.13 11:12
@Anonymní píše:
Co vy na to?

Já si myslím, že slečna měla plné právo „koukat jak…“ (bez ohledu na její věk), protože to není její problém. Mimoto, nikdo nemá žádnou morální povinnost přenechávat práci jiným, ať jsou na tom jakkoli. Blbá situace, ale je to čistě mezi tebou a šéfem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.1.13 11:14
@monika32 píše:
Jinak, tobě je 40. To nejsi stará ani na trh práce. Ty máš praxi, zkušenosti. Ji je devatenáct, ve srovnání s tím co máš ty, má ona menší výhody

Tak to zas není úplně pravda, mladá hezká tvářička je velké plus. Uvidíte samy. Ale jinak souhlas s tím, že studentka neudělala jic špatného a zakladatelce to za chvilku dojde, jen co přestane vidět rudě. Ano, když má jen job na černo, neměla si brát půjčku, ale už se holt stalo.

Přišla ten měsíc o čtyři litry, stenou se horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.1.13 11:14
@helenkka píše:
Jenom upozorňuju, že zakladatelce je 40, to přece není žádná stará bába :nevim: Čtyřicítka přece ještě není věk, který by ji znevýhodňoval…

Přesně to jsem psala, jo kdyby ji bylo 60, tam je to už jiná, ale 40 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.1.13 11:18
@Anonymní píše:
Někdo z mého okolí mi na to řekl: má kozy a to dole a je mladá, co chceš??? :P

No, tak asi zacinam prehodnocovat nazor… :roll: tato poznamka o leccems svedci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat