Sebrala mi práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
. Asi po třech měsících co jsem nastoupila jsme si vzali s přítelem půjčku s tím, že teď když pracuju, budeme moci v pohodě půjčku splácet.
já nevím, ale když pracuji jen tak na oko, tak bych do půjčky nešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timinka píše:
@kattkka ale jo evidentně myslí,40 tka na krku ji totiž opravňuje k jistým výsadám, třeba jako práce na černo s evidencí na úřadu práce, odsunutí mladých domluvených brigádnic na druhou kolej. Má právo někoho osočovat z toho, že když je mladá určitě roztahuje nohy…
Mimochodem roztahovat nohy muze i 40
nebylo by to poprve. Takze radu pro zakladatelku mam muzes zacit taky
.
No a jinak nepochopim jednu vec vezmete si pujcku stim ze normalne pracujes?? Nevim pro me normalni prace znamena HPP. Mimochodem jsem mladsi ale jediny nas dluh je hypoteka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nepobírám žádné dávky
a zajisté si odvádíš soc a zdravotní… protože to jsou taky peníze a ne malé co za tebe zaplatí stát…
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, sáhni si do svědomí, studentka Ti nic nesebrala, práci měla domluvenou dřív než Ty a bud ráda že je to jen na 14 dní, kdyby jí to slíbil na 3 měsíce pak bych viděla větší problém, asi jsi docela krátkozraká co se plánování do budoucna týče, viz. půjčka vzatá při práci na černo atd… dneska práci máš a zítra nemusíš mít nic… bud ráda že se tam za 14 dní budeš moct vrátit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nepobírám žádné dávky
A zdravotni za tebe plati kdo??To je docela vysoka castka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Trh práce v severních čechách?
Klidně na Kamčatce. ![]()
Pokud je v regionu obecně práce nedostatek, o to víc má ta studentka plný právo se svý dohodnutý brigády držet, namísto toho, aby tu práci z dobroty duše věnovala nějaký zapšklý cizí ženský, co se o ní automaticky vyjadřuje jak nejhůř to jen jde.
Po přečtení celý diskuze jsem se fakt vytočila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drobececek píše:
Po přečtení celý diskuze jsem se fakt vytočila.
To já teda taky, to fakt snad neni možný, co si dneska někdo dovolí, a ještě se to stočí k tomu, že mladá vysokoškolačka spí se šéfem aby mohla na 14 dní na brigádu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak naprosto nechápu tvoje rozhořčení…
holka tam pracovala jako první, se šéfem měla dohodu, že v lednu na 14 dní nastoupí… tys tam nastoupila po ní, šéf ti o té dohodě neřekl, ale přece za to ta holka nemůže ![]()
nemluvě o tom, že pokud děláš načerno a ještě k tomu bereš podporu, tak fakt nemáš co kázat o morálce ![]()
a obviňovat holku, že ti „sebrala práci“ a ještě k tomu dodávat něco o kozách a přirození, to taky zrovna košer není…
věřím, že to pro tebe přišlo v blbou dobu a že to zamrzí (taky se mi stalo, že jsem přišla na rok předem domluvenou brigádu a místo mě tam seděla jiná holka a já byla bez brigády a bez peněz), ale holka za to nemůže… a je jedno jestli je to studentka nebo ne a kolik jí je let
a to, že na ni budeš nadávat, ti nijak nepomůže…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cože??? Tohle nemůže být myšleno vážně! Takže dělat načerno a dyndat ze státu peníze je v pořádku ale když měl někdo domluvenou brigádu na kterou hodlá nastoupit je špatně a ještě k tomu ji osočovat z toho že roztahuje nohy???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 píše:
Mládí de nerovná hezká tvářička, žena která o sebe dbá je ve 40 letech kolikrát mnohem větší kočka než kdejaké mladé telenení to o věku, ale o tom, jak se o sebe člověk stará
Prostě 19 let nevidím jako nějakou extra výhodu
Jj, to si taky futrt říkám ![]()
Ale když je to upravená dvacáítka a upravená čtyřicítka, holt věk udělá své.
Ale to už je na jiné téma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukam, ze uz neni co dodat..vse co jsem chtela rict, uz bylo receno prede mnou..Jen snad ze me tahle diskuze taky zvedla ze zidle..Hlavne to, jakym zpusobem se vyjadrujes o ty studentce. I kdyby to byla sexy kuze s krasnejma prsama, nic to nemeni na faktu, ze to mela domluveno davno se sefem, takze ma plne pravo se tam vratit..Spis zpytuj sve svedomi ty (pujcka, prace na cerno)a skoc si za sefem se poptat, jeslti ma tech prekvapek vic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak myslím, že i zakladatekce už došlo, že studentka neudělala nic špatného, když nastoupila na svou domluvenou brigádu ![]()
Je blbá doba, a to pro každého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli mas normalni smlouvu, tak te maximalne muze dat na prekazky ze strany zamestnavatele a platit ti 60%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka ale jo evidentně myslí,40 tka na krku ji totiž opravňuje k jistým výsadám, třeba jako práce na černo s evidencí na úřadu práce, odsunutí mladých domluvených brigádnic na druhou kolej. Má právo někoho osočovat z toho, že když je mladá určitě roztahuje nohy…