second hand - levná móda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
20.7.08 17:30

second hand - levná móda

Ahoj holky chtěla bych se vás zeptat na váš názor na sekáče.

Chtěla bych si jeden otevřít, a tak mě zajímá jestli tam chodím tak ráda nakupovat jenom já… Myslím že tam jsou supr ceny a dají se tam ulovit úžasný kousky…

A zároveň vás chci poprosit jestli by ste mi napsali na internetovou adresu na nějakého dodavatele. Chtěla bych výběrový textil a asi z Anglie (nad tím ještě uvažuju…). Moc děkuji jestli napíšete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
20.7.08 19:01

Ahoj,
u nas mame skvely sekac, maji tam krasne veci jak na maleho, tak i na mne, takze ja v sekaci nakupuju velice rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.7.08 20:24

Na to, abych nakupovala značkové věci, nemám. U tinťongů mne děsí kvalita látek i zpracování a tak celou rodinu oblékám ve značkovém sekáči-hlavně Next. Většinou je to všechno originál a i když jsou některé kousky nošené, pořád si drží tvar. Taže kvalitní značka je podle mne zárukou že to bude hezký a originální kousek.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
12968
20.7.08 21:25

Ahojky, já na sekáč nedám dopustit 8) Mám svůj oblíbený, kde vždycky nakoupím a rozhodně by nikdo nepoznal, že nakupuju převážně zde :wink: Věci jsou značkové, kvalitní a za super cenu :D
Taky by mě bavilo mít svůj vlastní, ale manžel se hrozí, že bysme museli nafouknout byt, páč už teď to není kam dávat, natož kdybych byla přímo u zdroje :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.7.08 21:47

Ja nakupuji v sekacich hodne rada,daji se tam najit uzasny veci.Tady jsem sice zadny dobry nenasla ale v americe jsem tam byla denne a nasla fakt skvosty za pakatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
20.7.08 22:29

Ahoj jsem zaměstnanec firmy Brit tex, s.r.o., je to největší dovozce second hand zboží z Anglie. Mrkni na náš web, určitě si vybereš:-)))

Doufám, že to není nevhodná reklama nebo tak…

Et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.7.08 09:52

Já sekáče miluju, dají se tam sehnat opravdu pěkný kousky.
Poslala jsem ti SZ s odkazem na velkoobchod - provozuje ho můj první manžel , tak snad se domluvíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák