Second hand

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
20.12.16 10:15

Second hand1

Ahoj maminky mam dotaz. Prodavaji v second handech i spodni pradlo? A koupily byste si od tamtud neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15360
20.12.16 10:17

Spodní prádlo v sekáči? 8o :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
20.12.16 10:19

Prádlo tam je, ale nosit to? děkuji nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
20.12.16 10:22

V sekáči kupuju casto, ale spodní prádlo? Humus :poblion:

• Citovat
  • Upravit
296
20.12.16 10:23

Moje sestra má sekáč…kalhotky bych si teda nikdy nekoupila, ale mám třeba od ní podprsenku, která už na pohled byla nenošená. A malému jsem u ní nabagrovala ponožky a punčocháče… Samozřejmě vše před nošením vyperu, ale to dělám i s novým oblečením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.12.16 10:29

Ne, nekoupila 8o myslím, že se dají sehnat dost levné nenošené kalhotky, pokud je někdo v tísni :nevim: Občas tam něco koupím, máme tu jeden s docela pěkným oblečením, občas mě něco naláká z výlohy, ale spodní prádlo ani boty fakt ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
20.12.16 10:51

V second handech prodávají spoustu věcí ( boty, hračky, aktovky, oblečení, knížky)je na každém, zda je ochoten si toto zboží koupit, nebo dá přednost novému či bazarovému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
20.12.16 11:30

Myslím, že například v takovém Pepco člověk nakoupí spodní prádlo za pár korun, případně i u vietnamců… sekáč na toto fakt neee :roll:

• Citovat
  • Upravit
2
20.12.16 11:45

Spis me slo o to jestli se tam vyskytuji nejake luxusnejsi kousky ktere jsou nove proste prilis drahe. Nevim kde to vykupuji jestli nekde na zapade bo kde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
20.12.16 11:47

Podprsenku bych v sekáči koupila pouze v případě, že je buď v koutku s outletem, nebo od pohledu nenošená s visačkou a hlavně - v mé jinak těžko sehnatelné velikosti a dokonale sedící, jinak by to pro mě nemělo cenu. Kalhotky ani punčochy silonkového typu vůbec nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
20.12.16 11:52
@hani126 píše:
Spis me slo o to jestli se tam vyskytuji nejake luxusnejsi kousky ktere jsou nove proste prilis drahe. Nevim kde to vykupuji jestli nekde na zapade bo kde :nevim:

Jo, občas vyskytují. Záleží ale hodně na tom, odkud a jak je sekáč zásoben, někdy se prodává u nás zboží, co už přebrali zákazníci na západě, a tam nějaký hodnotnější kousek nečekej. Zaměř se na ty výběrové, nejlépe, pokud vedou i outlet, třeba něco objevíš. Osobně jsem ochotná dát za kvalitní zboží ze sekáče i tolik, co bych utratila třeba v tom výše zmíněném Pepcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.12.16 12:08

Prodavaji, koupila bych si mozna nejakou eno nuno podprdu treba, kdyby se vyskytla…ale moc do tech regalu nekoukam, jen tak od pohledu tam toho nebyva moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
20.12.16 13:35

Sekáč je úplně to stejné jako když se kupuje přes bazar - jen si to tam můžeš osahat a víš co kupujes. Raději bych koupila kvalitní nošenou věc ( vypranou ) než třeba z pepco, KIK nebo tržnice kde je zboží vyrobeno z nekvalitního materiálu (potisk na tričku velmi často způsobuje alergické reakce) a pracovní síla je zotročována. Spodní prádlo pro děti a sebe bych určitě koupila z kvalitního materiálu a usetrila bych jinde.ale jestli hledáte rajcovni pradelko na postelové hrátky ve kterém strávíte pár minut před :-) klidně bych koupila v sekaci - pokud bude vypadat dle vašich představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
20.12.16 13:45

Mívají a kvalita je od hnusu až po luxusní kousky. Někdy třeba celý balík kalhotek, ještě s visačkama. Prostě netrefil někdo velikost, nepodařilo se zhubnout…a tak to přijde do sekáče. S nošeným oblečením nemám sebemenší problém, zato máti se mohla pos*at, jen jsem se jako mladé devče zmínila, že bych do SH zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
21.12.16 12:59

Kdyby tam měli nějaké pěkné kožené pánské tanga na kšandy, tak bych asi neodolal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák