Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Potřebovala bych poradit, kde koupit v Praze koženou kabelku. Nějak nemůžu sehnat, co si představuji, přes net kupovat nechci, chci si jí osahat.
Nějaká prodejna, kde mají velký výběr, sháním spíš sportovní styl a ne elegantní. Něco takového. Mám na nákup vyhrazený jedno odpoledne, tak abych to stihla nějak projít.
Díky za zkušenosti.
@Lady Bee ne, tam nic nemají..potřebuju konkrétní prodejnu se širokým sortimentem kabelek, obchoďáky už jsem obešla
@acimedaca píše:
@Lady Bee ne, tam nic nemají..potřebuju konkrétní prodejnu se širokým sortimentem kabelek, obchoďáky už jsem obešla
Pak mě napadla ještě Kara, ale to je skoro to samé. Tak jinak mě nic nenapadá.
@Lady Bee píše:
http://kara.cz/…zene-kabelkyPak mě napadla ještě Kara, ale to je skoro to samé. Tak jinak mě nic nenapadá.
tam jsem taky byla
Pokud se budeš pohybovat v centru, tak v Dlážděné (směrem od Hybernské na pravé straně) je prodejna kožených doplňků Marlon, mají tam velký výběr. Koukám na web, něco podobného té tvojí by tam mít mohli…
Příspěvek upraven 17.12.16 v 22:55
@acimedaca mám kabelky Kara a jsou super. Jednu přesně takovou, jako je na obrázku.
Salamander. Tam by také mohli mít něco zajímavého. Humanic za zkoušku také stojí.
Dnes byl nějaký hádrový market u Divadla. treba je i zítra, ale nevim
Jinak hodně krámu s kabelkamá mají dole na Můstku, vlevo jakoby za Baťou, u Jungmannaku
@acimedaca píše:
Potřebovala bych poradit, kde koupit v Praze koženou kabelku. Nějak nemůžu sehnat, co si představuji, přes net kupovat nechci, chci si jí osahat.
Nějaká prodejna, kde mají velký výběr, sháním spíš sportovní styl a ne elegantní. Něco takového. Mám na nákup vyhrazený jedno odpoledne, tak abych to stihla nějak projít.
Díky za zkušenosti.
Na hlavaku je obchod ale spis kozenka… Ale jinak
Moc hezky. Jmeno mi vypadlo bohuzel
Michael Kors u Můstku, Ecco, Salamander.. Ale popravdě radši z netu z důvodu ceny a hlavně výběru..
@Gina píše:
Pokud se budeš pohybovat v centru, tak v Dlážděné (směrem od Hybernské na pravé straně) je prodejna kožených doplňků Marlon, mají tam velký výběr. Koukám na web, něco podobného té tvojí by tam mít mohli…Příspěvek upraven 17.12.16 v 22:55
To vypada dobre, dik
@adam75 píše:
@acimedaca mám kabelky Kara a jsou super. Jednu přesně takovou, jako je na obrázku.
A nevis, kde treba maji v praze nejvetsi prodejnu?