Nejlevnější optika v Ostravě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
731
16.12.16 11:38

Nejlevnější optika v Ostravě

Ahoj holky. :)

Tenhle dotaz bude spíš asi směrovaný jen děvčatům z Ostravy a okolí… Potřebuju poradit s výběrem optiky v Ostravě. Mám nárok na slevu na brýle od mojí dr. - dlouho jsem si brýle nekupovala (a teď to podle toho i vypadá :-D)a potřebovala bych si co nejdřív někde nechat udělat nové.

Už jsem byla v Triumphu, jelikož ho mám kousek od domu ale tam mi řekli, že nejnižší cena za to nejlevnější, co tam mají je 5000Kč (a to jenom za skla). 8o
Jen pro upřesnění mám 6 dioptrií na každém oku, takže bud si vyberu hrubší obroučky, nebo bude potřeba ztenčit skla…

Každopádně mi mamka říkala že je nějaká optika u Nové radnice, kde nejsou moc drazí ale jinde mi to připadá podobné jak v Triumphu - o zn. Grand Optical apod. se ani nebavím :lol:

Budu moc ráda za každou vaši zkušenost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2226
16.12.16 12:47

Ahojky, mne kamaradka, která pracuje u očního lékaře říkala, že nejlevnější optika v okolí je ve Frýdlantě n. Ostravicí. je to už trošku z ruky z Ostravy, tak možná vyguglit a zavolat si tam…akorát neznám název a nevím, jestli je tam jediná… Moc jsem asi nepomohla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
16.12.16 12:48

Ahoj, měsíc zpátky jsem kupoval brýle v Karolíně v Lunettes, měli akci 50% na skla, tak mě sklo vyšlo myslím na 500 kč/ks. Ale mám jen 1,5 dioptrie a vzal jsem si obyčka, dneska už bych si vzal s trochu lepší úpravou, protože je musím často utírat. Brýle mě stály 4500 (Armani), ale byly tam i levnější do 2 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
16.12.16 12:58

@lavazza2 já tedy spíš mám problém vybrat vhodné obroučky, at se v nich cítím dobře. vyberu vždy v karviné naproti poliklinice v rodinném baráčku a brýle obroučky tam sjou tak kolem 1000 a max. spokojená. naposledy jsem kupovala ještě v kravařích u opavy naproti pennymarketu přes cestu, taky dobrý výběr za dobré ceny. já tedy zničím drahé i levné brýle stejně, tkže vybírám obroučky max. do 1500 a na skla často vychytávám akce obě za cenu jednoho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.12.16 13:29

Na nádražní, blízko plynáren bývala (nevím jestli pořád ne) celkem levná optika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.16 13:31

Nedá mi to, abych jako optik nezareagovala, i když nejsem z Ostravy.
U brýlí, které mají 6 dioptrií, je potřeba tenčit vždy (pokud teda mají nejenom sloužit, ale i dobře vypadat) - hrubší obruby nevyjímaje.
Při těchto dioptriích je ideální použít lepší tenčení (tzv. index 1,67). Toto sklo se dá bez jakékoliv akce koupit bez potíží za 15oo,–/kus (vyráběné v ČR - to znamená neznačkové, skla od Roddenstocku či Essiloru budou mnohem dražší).
Pokud máte omezený rozpočet, je ideální si stanovit cenu, kterou jste za brýle ochotná dát a v optice na rovinu říct, „potřebuji brýle, mám na ně maximálně tolik a tolik, co mi za to můžete nabídnout?“ I pro optika je to mnohem jednodušší, má hned přehled jaká skla s jakou obrubou může zkombinovat tak, aby se vešel a zároveň hotové brýle vypadaly co nejlépe. Případně Vám rovnou řekne, že to není reálné.
Pokud chcete alespoň trochu slušné a kvalitní brýle o této síle, je reálné se bez jakékoliv slevy dostat na cenu 4500-5000,–.

Prosím o zachování anonymu vzhledem k povolání, ráda bych na těchto stránkách zůstala inkognito.

• Citovat
  • Upravit
731
16.12.16 16:06

@kacaba379 Aha. Škoda že je to až Frýdlant a já auto nemám :-D Ale i tak děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.12.16 16:07

@Havran007 Armani? Tak to je luxus cena.. Nevíš jestli byla ta akce nějak omezená? Určitě si tam zavolám ale :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.12.16 16:08

@subsomi Zkusím mrknout na mapy, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.12.16 16:10

V pořádku, ale děkuji za info :) Už jsem s přítelem domluvená, že brýle budu mít k Vánocům a byl by rád, kdybych se do těch 5OOO vlezla :) Tak snad nebude problém.

@Anonymní píše:
Nedá mi to, abych jako optik nezareagovala, i když nejsem z Ostravy.
U brýlí, které mají 6 dioptrií, je potřeba tenčit vždy (pokud teda mají nejenom sloužit, ale i dobře vypadat) - hrubší obruby nevyjímaje.
Při těchto dioptriích je ideální použít lepší tenčení (tzv. index 1,67). Toto sklo se dá bez jakékoliv akce koupit bez potíží za 15oo,–/kus (vyráběné v ČR - to znamená neznačkové, skla od Roddenstocku či Essiloru budou mnohem dražší).
Pokud máte omezený rozpočet, je ideální si stanovit cenu, kterou jste za brýle ochotná dát a v optice na rovinu říct, „potřebuji brýle, mám na ně maximálně tolik a tolik, co mi za to můžete nabídnout?“ I pro optika je to mnohem jednodušší, má hned přehled jaká skla s jakou obrubou může zkombinovat tak, aby se vešel a zároveň hotové brýle vypadaly co nejlépe. Případně Vám rovnou řekne, že to není reálné.
Pokud chcete alespoň trochu slušné a kvalitní brýle o této síle, je reálné se bez jakékoliv slevy dostat na cenu 4500-5000,–.Prosím o zachování anonymu vzhledem k povolání, ráda bych na těchto stránkách zůstala inkognito.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.12.16 16:11

@PavlaHr @Taao Teda škoda že nemám auto a musím trčet v práci od 8mi do 17:00 :( Snad seženu něco v té Ostravě jak někteří napsali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.12.16 16:22

@lavazza2 mám brýle z grandu - z futura.. i s vylepšenými skly jsem dala 1100 kč :think:. Měla jsem tedy slevu od pojišťovny a chytla jsem akci ala věk :mrgreen: původní cena přes 4 tis. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.12.16 16:44

@martina.se Tak to čumim :-D Ono u mně je problém to, že mám silné dioptrie, mít max 2ky, tak ty cenu jsou taky někde jinde no… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.12.16 19:43

@Taao No jo no :-D Taky věřím. Zajdu asi tam co psal @Havran007 :)
@Havran007 Tak jsem tam volala a mají tu akci do konce roku, moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
17.12.16 11:43

V eiffel optic na Nové karolíně mají akci že zaplatíš jedno sklo a druhé máš zdarma. Já mám 8,5 dioptrie, takže to největší ztenčení a jedno sklo mě stálo 4 000,– a druhé jsem měla zdarma, s tou cenou, pokud máš více dioptrií a budeš chtít mít ztenčené skla a ne popelníky, musíš počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák