Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte holky,
chtěla jsem se vás zeptat, zda nemáte zkušenost s nákupem po internetu ze stránek www.mobil-obaly.cz líbí se mi tam jeden kryt, ale nikdy jsem o těchto stránkách neslyšela, tak aby to nebyl nějaký podvod, aby mi to fakt poslali.
Díky moc.
Ahoj, na heurece mas na internetovy obchody recenze.
tady je ten tvuj:
http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/
Příspěvek upraven 16.12.16 v 12:02
@xammy Moc ti děkuji, tak to vypadá docela dobře. Hrozně se mi tam líbí jede kryt, mají fakt veliký výběr, tak asi objednám. Díky.
@xammy Díky moc, já ani nevěděla, co vlastně Heureka srovnává. A dotaz OT, ta fotka dítěte a kočky, to je tvoje děcko a kočka? Dítě úplně moc nevidím, to takhle spí s kočkou? Já kočky miluji, také máme doma.
@Lollitka jo jo, to jsou moji mazlici. Mam 2 kocky (kocka a kocour) a 2 kluky. Kocicka s malym spavala dokud byl miminko, lezela mu u nohou a predla, kdyz ji tam mel tak se v noci nebudil. Asi ho to uklidnovalo, v tehotenstvi mi lehavala u bricha a predla mu. Zajimavy je, ze obe tehotenstvi kocky poznaly driv nez ja
, zacly mi chodit lehat k brichu a to nikdy jinak nedelaji. Ted uz je malymu 15 mesicu a cestuje po postylce, takze kocka uz k nemu nejde.
@xammy Jé, to máte milé kočičky, naše přede dost málo. A že takhle předla u bříška a pak u malého, to je krásné. Já četla, že kočičí předení uklidňuje, snižuje tlak a zpomaluje tepovou frekvenci, že je to prostě dobré na nervy ![]()
@Lollitka neco na tom bude
kazdopadne chuvicka to byla perfektni ![]()