Secondhand Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
17.7.11 23:36

Secondhand Brno

Ahoj,
nevite nekdo o nejakem dobrem sekaci v Brne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vydřice
18.7.11 09:38

Ahoj,
chodim do Bellitexu (maji i stranky a tam jsou adresy). Pak na Zelnem trhu Unimoda. Jinak kdyz se projdes od Ceske na Konecnak, tak jich tam je taky spousta a od Moravaku na Pionyrskou a jeste o zastavku dal a tam jich je taky hafo a v kazdem najdes nejaky poklad :wink:

• Citovat
  • Upravit
Sabrine
18.7.11 10:14

Ahoj :mavam:
Já jedině kam chodím tak do Kohoutovic (areal Lipsko)
Mají tam vše na váhu a když jsem chtěla víc dětských hadýrku tak mi vytáhly i ze skladu pytle a já se tím mohla prohrabat.Někdy se tam dají najít parádní kousky ruzných značek.Tím že to je na váhu tak jednotlivý kousky vychází cca 15kč.
Mám od tama rifle od Calvin Klein za 100Kč :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Vydřice
18.7.11 10:25

Sabrine mohla bys to nejak priblizit…zastavka MHD nebo tak? Ze bych ti vlezla do zeli :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sabrine
18.7.11 18:00

Jasan hele pojedeš z Mendlova nám. trolejbusem č.37 směr Kohoutovice a zastávka??Za boha si ted nevzpomenu je tam novej aquapark a hned vedle je areál nákupní a jmenuje se Lipsko a trolejbus zastavuje hned u toho a v tom areálu je ten sekáč to bys hned viděla jak vystupíš.Pokusím se vzpomenout na tu zastávku a pisla bych.Doporučuju hlavně kvuli cenám jinak musím fakt hodně hledat a to mě kolikrát nebaví :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Vydřice
18.7.11 18:32
Sabrine píše:
Jasan hele pojedeš z Mendlova nám. trolejbusem č.37 směr Kohoutovice a zastávka??Za boha si ted nevzpomenu je tam novej aquapark a hned vedle je areál nákupní a jmenuje se Lipsko a trolejbus zastavuje hned u toho a v tom areálu je ten sekáč to bys hned viděla jak vystupíš.Pokusím se vzpomenout na tu zastávku a pisla bych.Doporučuju hlavně kvuli cenám jinak musím fakt hodně hledat a to mě kolikrát nebaví :twisted:

To ja se zase rada prohrabu :lol:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
18.7.11 20:09

Vydri to bude zastavka Stamicova, bydlela jsem tam 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
Sabrine
18.7.11 20:14
Jooo stamicova a já tam bydlela 20 let a celej den přemýšlím nad tím jak se jmenuje :roll: (to je ta těhotenská demence) :mrgreen:
kvetinka56 píše:
  • Citovat
  • Upravit
Vydřice
18.7.11 20:19
kvetinka56 píše:

Diky Kveti :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
18.7.11 20:26
Sabrine píše:
Jooo stamicova a já tam bydlela 20 let a celej den přemýšlím nad tím jak se jmenuje :roll: (to je ta těhotenská demence) :mrgreen:
kvetinka56 píše:
:mrgreen: :mrgreen: No ja jsem taky par sekund vzpominala
  • Citovat
  • Upravit
82
27.7.11 21:19

ahoj

Ahoj,
marně hledám na netu nějaký nový secondhand v Brně a neuvědomila jsem si, že stačí zajít na emimino :-D
Ten Váš na stamicove neznam, ale zburcuju švagrovou a razíme :-) . Jak tam mají otevřeno? A co děti - můžou tam?

Já můžu naoplátku doporučit Britex - na Olomoucké - dáte do googlu a máte i adresu. Je to hrabárna, anglické zboží, 130kč/kg na všechno. Pro veřejnost je to každou sobotu od 8-13nebo 14 ted nevím. Do 140cm tam děti nesmí, takže dámská jízda :-D
Mají tam jak dětské, tak dámské, boty (nic moc), pásky, kabelky, plyšáky…

také aj balíky ale ty jsou dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
27.7.11 21:29

Ahoj :mavam:
Na stamicove mají otevřeno od 9-18h a sobota jen dopo :think: Joo děti zákaz nemají :wink:
Já zabrousila i na České (dřív tam bylo kenvelo vedle Bati) a docela taky dobrý i cenově na to že to je ve městě.

• Citovat
  • Upravit
82
27.7.11 21:33

jo, to myslím vím kde je, tam jsem jednou nakoukla, ale ne pořádně.
Když jsem takto ve středu Brna, tak chodím do Unimody - to je na zelňáku - obchodní dům krokodýl (stačí se dívat na zelňáku po obrovském nápisu v oknech budovy - VELRYBA) a tam to je, akorát o patro víš.
Tam mají docela dobré věci, jen systém týdnů (1.týden draho, 2. týden slevy, 3. výprodeje) nejlepší je kápnout na zlatý střed, nebo chodit pravidelně :-D
Ta Unimoda je i na Zvonařce (přímo na nádraží) horní východ z Vaňkovky za mostem a tam to jde jen v pondělí a úterý (jednotná cena 79 a 59 - tuším) zbytek je o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.12.15 20:34

Já objednávám taky v Unimodě jak @mlavinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
28.12.15 21:20

Holky, já chodím do Genesis! Ceny mají 99 a 29kč. Je to nad oc Letmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák