Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahojky, jaké ještě existují slevové portály, se kterými máte dobrou zkušenost kromě slever a slevomat? díky moc za tipy
Příspěvek upraven 17.07.11 v 12:07
Já už nepoužiju nikdy nic, nechci jmenovat, ale u jednoho z jmenovaných jsem se pěkně napálila, koupila jsem si kosmetické ošetření v salonu, teda jen za 259,–, ale salon na dané adrese není, mobilní telefon nikdo nezvedá, po týdnu se mi ozvala ze salonu paní, napsala mi sms, že se omlouvá, že byla na dovolené a přitom jsem byla víc jak měsíc dopředu objednaná, tak jsem slevu reklamovala a už je to týden, co mi slíbili, že vrátí peníze a nic se neděje
Jsem poučená. Jednou jsem si koupila voucher na brazil keratin a kadeřnice to šíleně odflákla, někdy to pěkně ošidí, když je to akce nebo sleva.
Pokukuji po Slevomatu a Zapakatel-kdo máte jaké zkušenosti?Láká mě nějaký víkendový pobyt.Nabídek docela dost,dá se vybrat.Ale bojím se,aby vše opravdu fungovalo jak má.
Ewule tak to máš fakt blbou zkušenost.
My byli teď na 5ti denní pobyt přes slever a byli jsme teda spokojení. Zatím ale jinou zkušenost nemám.
Já teď kupovala 2× dovolenou přes www.vykupto.cz a spokojenost.
www.slevoman.cz
jinak ja mam dobré zkušenosti s pobyty. doporucuju si ale vždycky dobře pročíst podmínky ![]()
Mahja píše:
Mahjo ale teď jsme byli přes slever, ne??? ![]()
Katy2 píše:Mahja píše:Mahjo ale teď jsme byli přes slever, ne???
Ne, já to našla na vykupto.