Slevové portály

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21902
8.2.15 11:31

@maraida super,dily moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
8.2.15 13:28

@Eemii Záleží, co chceš objednat. Já jednou reklamovala flashku - samozřejmě jsem pak pročetla recenze, že funguje jen jednou a pak „umře“.
Měla jsem objednány 2 - špatné obě. Nakonec jsem to řešila přes slevový portál i dotyčného prodejce. Peníze jsem dostala zpět - ale právním mně psal, že jsem asi jedna z tisíce, kterým se to podařilo.
Kamarádka měla koupený pobyt na portále, který skončil - jak to dopadlo, nevím.

Čili nákupy jsou opravdu o štěstí - my jsme zatím byli několikrát pobyt (až na 2 výjimky spokojenost), jinak různá jídla :oops: (vše super, ale hledala jsem recenze dopředu), služby - v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
8.2.15 13:37

@Jannnča no nedes me.Je to sice jen bizuterie a castka nevelka, ale i tak..uz jsem to objednala a zadny podklady k platbe na mailu, ani na jejich strankach jsem nenasla..to jsem se zas do neceho pustila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.2.15 13:44

Já mám taky dobrý zkušenosti se slevomatama, ale ještě dopoučuji si najít recenze na daný obchod, kde se bude uplatnovat kupon. Včera jsem chtěla objednávat povlečení, ale obchod měl špatné inzerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
8.2.15 13:57

@Eemii Tě nechci děsit :hug: :hug: :hug:…jen píšu zkušenosti.
Ono ta platbě někdy dorazí později.
Na bižuterku doporučuji Čínu ;) - třeba tady
 http://www.aliexpress.com/…arrings.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
8.2.15 14:24

No oni mi poslali prihlasovaci udaje, kde zjistim stav svych poukazu a o penezich nic.Ten eshop ma recenze super. Sakra ze ja se nevyprdla na tu stovku a neobjednala si to rovnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
1.6.17 10:42

Nakupujete občas ve slevě nebo si prohlížíte akční letáky? Vyplňte krátký dotazník pro webové stránky se slevami AkcniCeny.cz a vyhrajte poukázky Tesco v celkové hodnotě 2 500 Kč.

Jak soutěžit?

V době od 1. do 10.6. 2017 vyplňte dotazník, který najdete na této adrese. Na konci dotazníku najdete soutěžní otázku, odpovězte na ni, zadejte e-mailovou adresu, Vaši přezdívku na eMiminu a dotazník odešlete.

Vylosujeme celkem 5 správných odpovědí, které získají poukaz na nákup v Tescu v hodnotě 500 Kč. Ten vám zašleme poštou.

Další informace k soutěži najdete zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
1.6.17 11:13

@admin Vidím aktualizaci v hromadě témat „slevy, slevy, slevy“ a vlezla jsem sem jenom proto, abych zavolala admina k promazání. Hm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.19 18:37

Já používám http://www.slevoslav.cz a na Slovensku je to http://www.kupujzalacno.sk odesílání i na dobírku = jistota a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.9.19 11:39

Zlateslevy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.4.20 22:20
@Monny píše:
http://www.ziskoun.cz/…a-republika/

Internetový obchod ZISKOUN.CZ jsou prachsprostí zloději, bacha na ně, prodávají laciné padělsky z Číny za přemrštěnou cenu. Pokud zboží vrátíte, odstoupíte od smlouvy v zákonné lhůtě do 14 dnů, uchylují se ke lžím a podvodným jednáním vůči zákazníkovi za účelem tím, aby mu nemuseli vrátit peníze. Navíc je to velmi arogantní obchod. Neštítí se klidně poslat vám rozbité zboží a po té, co zboží převezmete, svedou to na vás, že jste to rozbili vy. Opravdu velmi sprostý e-shop. Pokud nechcete litovat své investice, peníze jim žádné neposílejte. Jelikož je to zboží z Číny, veškeré zboží, které ZISKOUN.CZ prodává, najdete na čínském Alliexpresu za zlomek ceny, za kterou to prodává ZISKOUN.CZ. Je to úsměvné, ale dokonce Aliexpress.com je mnohem spolehlivější než tito čeští zloději. Nevýhodou Aliexpressu, že si cca měsíc počkáte než vám zboží dojde a ani v případě vrácení platby nedělá Ali problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák