Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Bohužel…
je mi ale sympatické, že třeba Skrz případné problémy opravdu řeší. Kdybych kupovala pobyt, tak zcela určitě jen od známých a velkých portálů. Možná jsem ale opatrná až moc.
My minulý měsíc byli přes slev. portál v luxusním apartmánu v Krkonoších a vše bez problémů ![]()
Zdravím, pokud jste z Ostravy a máte problém s vrácením peněz od portálu Nebeslev, kontakutjte mne na e-mailu ***@seznam.cz a podáme společně trestní oznámení a případně i žalobu na tento portál. Já se z nich už skoro 2 měsíce snažím dostat 3580 Kč za vouchery na dovolenou a pořád nic a už mám těch slibů plné zuby, tak pokud máte stejný problém, ozvěte se a nenecháme si to líbit.
Negativni zkusenosti s portalem nebeslev.cz, kupovala jsem si kadernicky balicek, no hruza, za 500,– jsem vysla ven, tak jak jsem prisla. A pak wrap na detoxikaci orgamismu, kde to byli jen zvasty o ucincich. Reklamovala jsem a teda nedockala jsem se vraceni penez, jen ze mi muzou dat 200 Kc kreditu. No s nima jsem skoncila.
A dale nakup dovolene na amplion.cz, kde jsme si zakoupili 14 denni pobyt ve Spanelsku, meli jsme zarezarvovano 4 mesice dopredu, a pani z cestovky nam v den odletu napise, ze tedy nebudeme v miste, kde jsme meli byt, ale uplne jinde, tak jsme ji odpovedeli, ze nam sezene apartman v tom miste, ktere mame na smlouve! Nakonec neco sehnala a jeste dodala, ze pokud s tim nesouhlasime tak smlouvu stornujeme bez naroku na vraceni penez, takze nez zakoupite nechte si zaslat obchodni podminky dane cestovky, aby jste pak nezustali nekde na holickach.
Jinak dobre zkusenosti s vykupto.cz, slevomat.cz, zapakatel.cz…
Slever.cz je slevový portál který šidí své zákazníky…přesvědčila jsem se o tom bohužel již několikrát. Objednala jsem si liftingové ošetření pletí za 399 Kč. Původní cena byla uváděna 2999. Říkala jsem si jak asi moc se Slever.cz ušetříém a radovala se…ne však dlouho. Ošetrření pleti totiž výsledný efekt liftingu nevykazoval…nicméně…když jsem volala do salonu jako jiná zákaznice a ptala se na cenu tohoto ošetření…bylo mi řečeno že stálo vždy 399 Kč nikoliv 2999. Jednoduchý podnikatelský trik… Jsem z takovýchto praktik naštvaná!!! MÁTE NĚKDO PODOBNOU ZKUŠENOST??? Martina H.
@maramon7 píše:
Slever.cz je slevový portál který šidí své zákazníky…přesvědčila jsem se o tom bohužel již několikrát. Objednala jsem si liftingové ošetření pletí za 399 Kč. Původní cena byla uváděna 2999. Říkala jsem si jak asi moc se Slever.cz ušetříém a radovala se…ne však dlouho. Ošetrření pleti totiž výsledný efekt liftingu nevykazoval…nicméně…když jsem volala do salonu jako jiná zákaznice a ptala se na cenu tohoto ošetření…bylo mi řečeno že stálo vždy 399 Kč nikoliv 2999. Jednoduchý podnikatelský trik… Jsem z takovýchto praktik naštvaná!!! MÁTE NĚKDO PODOBNOU ZKUŠENOST??? Martina H.
Tak tohle asi nikoho nepřekvapí. Běžnou praxí je, že se pár týdnů před akcí „zdraží“ tak, aby „sleva“ byla na oko co největší. Už se nepřemýšlí nad důsledky. Snaha prodat za každou cenu a minutí se účinkem, kdy by slev. portály měly přitáhnout zákazníky, ale už ne slevové turisty, jak jsou označováni, tzn. že přijdou, vyberou a už se nevrátí. Někdo to pochopil, většina ne.
Přes slevové portály jsem nakupovala mnohokrát a s úspěchem, ale na co musím upozornit, je portál NEBESLEV, který mi již několik týdnů dluží 1499,–Kč za neuskutečněnou objednávku. Neustále slibují, do telefonu, po mailech (odpovídají až skoro po týdnu, jsou prý zahlceni, což se ani nedivím, pokud je nevracení peněz u nich běžné), v diskuzích okamžitě mažou negativní reakce. Prý na ně byla podána hromadná žaloba. Škoda, že nevím, kdo ji podal, připojila bych se! Takže tento portál po osobní zkušenosti vážně NEMOHU DOPORUČIT!
Dobrý den,
chtěla bych Vás varovat před slevovým portálem www.nebeslev.cz.
Dluží spousty lidem za nedodané zboží.
http://www.hromadnezaloby.cz/…ev-s-r-o-c-2
Zdravím a přeji hodně štěstí u jiných portálů.
J. V.
Ahojky holky, potřebuji doporučit nějaký dobrý slevový portál, kde nejsou podvodníci, Hledám pobyt pro jednoho zhruba do 2000 korun, tak aby to bylo skutečně výhodné, ale nemůžu nikde nic najít, nikde kde se dá podívat, všechno je to odlehlé místa, hledám něco po ČR republice, spíš nějakou relaxaci, tak aby z pardubic se tam dalo dojet za cca 3 hodinky vlakem, to nic neexistuje a nebo fakt neumím hledat??
![]()
Mrkni na Slevomat, tam nakupuju často a zatím si nemůžu stěžovat.
Kupují na Slevomat, Vykupto a pobyty často na Nákupvakci. cz
Hlavně nekupuj na Nebeslev - podvodníci.
@MUFICE @kubykula podívám se na slevomat.cz a na nákupvakci. cz, na vykup.to mají divnou grafiku, takovou na který se nedá zadat,
Slevomat, vykupto, nakupvakci, pepa @tumpach a na jak dlouho by to za ty 2000 mělo být? zkus hledat pře nějaký agregátor slevových portálů, skrz.cz, zlateslevy.cz, topsleva.cz , cokoliv z toho. ty nabízejí nabídky všech možných portálů.
Ještě hledám na www.sleviste.cz
Ale je to zhluk více portálů, mohou tam být i podvodnici.
@slavuska1 no tak na min. 3 dny, ale ráda bych byla kdyby to bylo i levnější,