Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jo, i tchyni jsem koupila k narozkám masáž nějakým přístrojem a říkala, že to bylo dobrý.
Ještě jsem si kupovala cestovní tašku a taky super, zatím jsem žádný problém neměla.
holky,pište mi i zkušenosti
jde mi právě o pobyt,tak budu ráda za info,kde je to fajn ![]()
Mahja píše:Katy2 píše:Ne, já to našla na vykupto.Mahja píše:Mahjo ale teď jsme byli přes slever, ne???
Já teď kupovala 2× dovolenou přes www.vykupto.cz a spokojenost.
Hmmm ale odkaz jsi mi posílala tento. http://www.slever.cz/…inule-slevy/?…
K těm, co tu už jsou uvedeny, přidám ještě www.helbea.cz
Využívám pokaždý jiný, ale s pobytem ještě zkušenost nemám, teprv plánuju ![]()
Ewule0712 píše:
Já už nepoužiju nikdy nic, nechci jmenovat, ale u jednoho z jmenovaných jsem se pěkně napálila, koupila jsem si kosmetické ošetření v salonu, teda jen za 259,–, ale salon na dané adrese není, mobilní telefon nikdo nezvedá, po týdnu se mi ozvala ze salonu paní, napsala mi sms, že se omlouvá, že byla na dovolené a přitom jsem byla víc jak měsíc dopředu objednaná, tak jsem slevu reklamovala a už je to týden, co mi slíbili, že vrátí peníze a nic se nedějeJsem poučená. Jednou jsem si koupila voucher na brazil keratin a kadeřnice to šíleně odflákla, někdy to pěkně ošidí, když je to akce nebo sleva.
Taky jsem jednou měla poukaz na vacushape a nejaky procedury k tomu v Brně a strašně to odflákli, to Brno je asi nějakýž divný na tyto akce ![]()
Ewule0712 píše:
Já už nepoužiju nikdy nic, nechci jmenovat, ale u jednoho z jmenovaných jsem se pěkně napálila, koupila jsem si kosmetické ošetření v salonu, teda jen za 259,–, ale salon na dané adrese není, mobilní telefon nikdo nezvedá, po týdnu se mi ozvala ze salonu paní, napsala mi sms, že se omlouvá, že byla na dovolené a přitom jsem byla víc jak měsíc dopředu objednaná, tak jsem slevu reklamovala a už je to týden, co mi slíbili, že vrátí peníze a nic se nedějeJsem poučená. Jednou jsem si koupila voucher na brazil keratin a kadeřnice to šíleně odflákla, někdy to pěkně ošidí, když je to akce nebo sleva.
To viš,Čecháčci to zase pobrali po svým.Někteří idioti zase kupují např.na aukru kupony,co za týden končí a volají v den konce nebo den před koncem na objednáni a vyhrožují provozovatelům i když mají napsáno objednat se min týden dopředu.Známá musela na jednoho podat trestní oznámení,fyz.ji ohrožoval.Podle policajtů nebyla sama.Vůbec mu nešlo o to aby dostal jiný termin,chtel vratit celou částku i když kupon pořídil třeba za 20% ceny..Vychcánek levej.Jinak kupuju Slevomat,zapakatel,vykupto,hyperslevy a nebeslev. Ti se chodí do těch salonu a rest i koukat,tak to bývá ok.Objednávám se hned,mají na to čas,jsou v pohodé a nekratí čas..Ke konci platnosti je to maso,bohužel
Spokojená jsem nebyla jen 1×,šlo o luxusní ruční mytí aut na žižkově.Dát sousedovic dětem 50,ať to vezmou hadici a houbou,tak to vypadalo stejně ![]()
Já koukám na tyto stránky:
cupolis.cz
slevomat.cz
nebeslev.cz
bonybony.cz
Přes vykupto nebo zapakatel (ted nevím přesně) jsme si koupila menu v nějaké restauraci a stálo to za prd a ještě jsme se tam s nimi pohádali. Slibovali 300g biftek a místo toho to bylo levnější hovězí, kde 2/3 masa byly šlachy!!! Hnus.
Na výše uvedených slevomatech si často kupuji kosmetické procedury a slevy na cvičení. Musím říct, že tak na 90% spokojenost. Přišlo mi, že nejvíc šidí ty kadeřnictví, napíšou stříhání, foukání, barva a nakonec z toho vyleze přeliv. Jinak vlasy mi snad nikdy neodflákli.
Jinak holky z vlastní zkušenosti, když si kupujete kavitace (neinvazivní liposukce), tak koukejte, aby u toho byla ještě přístrojová lymfodrenáž a otevření lymfy. Je to pár pohybů před těma kalhotama, když ti neotevřou lymfu, tak se ti všechny sračky, co mají odejít z těla, hromadí uvnitř. Vůbec pak ta kůra nemá smysl a je to i škodlivý. Bohužel i v nejlepších salonech na to prdí a u těch slev to nedělají.
Dobrý zkušenosti s kosmetikou, líčením, obyč. manikůrou, masáže, přístrojová lymfodrenáž,stříhání se slevou, restaurace 1kg křidýlka, degustační menu, víkendy v hotelech, focení v ateliéru.
Nespokojenost: umělé nehty, to je maso ke konci skoro všude. Skoro nikde nestíhají a je to vidět, Kámošce například nestihla udělat 2 nehty v jejím čase a neudělala jí je..Až za dva dny měla čas!Restaurace steaky, ruční mytí aut, kavitace na Praze 2 - smradlavé, ledové a špinavé studio, vytekl jim hejzl a prasklo topení- jedinný pokus přes Megasleva, fujtajbl, už nikdy!
my zatím co nakoupili tak spokojenost, a že na těch slevách celkem ujíždím, od nehtů, po kosmetiku, masáže, jídla, pobyty ![]()
holky ještě je slevin.cz já vyhledávám pořád pres to, to všechny ty slevy sdružuje na jednom místě, tak je to docela praktický:)
ja nedaávno objevila slevový portál aukra, www.aukrocity.cz a dobrý, záleží na tom, z jakýho jste regionu ![]()