Zkušenosti s expoimpo.eu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
15.7.11 20:09

www.expoimpo.eu ??

Znáte tento eshop, má nižší ceny oproti jiným, o hodně docela… kupovali jste něco přes ně??
Mám vybraný kočárek,co v trojkombinaci najdu za 8000-9000kč a zde ho mají za 7190kč a ještě k tomu slunečník atd…Až se mi to zdá podezřelé…Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
15.7.11 21:19

To neznám, ale radši bych to vzala na dobírku..pro jistotu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.7.11 21:56

No nevím, já koukala na autosedačky a mají jen velmi shitózní značky, tak dej bacha, aby na tom nebyli podobně i s kočárky. Jestli máš ale vybráno a víš, že kočárek je dobrý, tak to zkus na dobírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.8.11 22:23

Zkusim téma oživit, :-) taky mám vybraný kočárek o dost levněji a ještě poštovný a balný zadarmo. :think: Tak by mě zajímalo jestli má někdo zkušenost. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1219
12.8.11 23:37

Rozhodně na dobírku! Já chtěla zboží platit převodem naproti faktuře. Psali mi, že zboží dojde do 3 dnů. Když pátý den nic nedorazilo, psala jsem mail a odpověď zněla, že se omlouvají za vzniklé komplikace, že mají problém s dodavatelem, že zboží dojde do 4 dnů. Nic. volala jsem jim. Snažila jsem se o to 3 dny aspoň 10krát denně a bezvýsledně. Nakonec jsem jim napsala mail, že ruším objednávku. Přišla mi odpověď, že mi kolega snad jasně psal, že zboží odešlou až obdrží peníze…vtipálci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolínka10555
24.8.11 22:32

ExpoImpo

Nevím jak Vy, ale my máme dobré zkušenosti s touto firmou, naše objednávka byla rychle vyřízená a kvalita zboží je o.k., takže dle svých zkušeností jen doporučuji. My jsme byli velmi spokojení.

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
24.8.11 22:36
Karolínka10555 píše:
Nevím jak Vy, ale my máme dobré zkušenosti s touto firmou, naše objednávka byla rychle vyřízená a kvalita zboží je o.k., takže dle svých zkušeností jen doporučuji. My jsme byli velmi spokojení.

Jé děkuju. :hug: Já to zkusim a příští měsíc kočárek objednám. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Kristýna Pokorná
6.9.11 13:39

No my si tam teď objednali kočárek,ale je s nimi těžká komunikace podle mě.Už přes 3 dny máme objednáno a nic se neděje,ikdyž kočárek mají údajně skladem.Psla jsem jim meila,kdy můžeme kočárek čekat a nic,žádná odpověď.Takže čekáme a pokud se do týdne neozvou a neodpoví,ruším objednávku 8-) Uvidíme,no…

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
6.9.11 13:53

Tak kočárek mi přišel v pořádku. :dance: Komunikace je horší, potvrdili mi objednávku a až za 5dní napsali, že posílají. :roll: Jinak se nemůžu stěžovat a za tu cenu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kristýna Pokorná
7.9.11 11:17

No nám už taky kočárek přišel,je krásný,jen jsme si objednali i s autosedačkou,zaplatili na dobírku a ejhle,autosedačka nikde!No telefon vypnutý,tak čekám,kdy mi odepíšou na meila :-x Ale už vím,že kočárek tam kupovat nikdy nebudu.Chci jako každý to co jsem si zaplatila.

• Citovat
  • Upravit
buchtickaM
17.2.12 13:10

Včera jsme obdrželi kočárek a vše je OK, nemáme žáden problém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák