Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Znáte tento eshop, má nižší ceny oproti jiným, o hodně docela… kupovali jste něco přes ně??
Mám vybraný kočárek,co v trojkombinaci najdu za 8000-9000kč a zde ho mají za 7190kč a ještě k tomu slunečník atd…Až se mi to zdá podezřelé…Díky..
No nevím, já koukala na autosedačky a mají jen velmi shitózní značky, tak dej bacha, aby na tom nebyli podobně i s kočárky. Jestli máš ale vybráno a víš, že kočárek je dobrý, tak to zkus na dobírku.
Zkusim téma oživit,
taky mám vybraný kočárek o dost levněji a ještě poštovný a balný zadarmo.
Tak by mě zajímalo jestli má někdo zkušenost. ![]()
Rozhodně na dobírku! Já chtěla zboží platit převodem naproti faktuře. Psali mi, že zboží dojde do 3 dnů. Když pátý den nic nedorazilo, psala jsem mail a odpověď zněla, že se omlouvají za vzniklé komplikace, že mají problém s dodavatelem, že zboží dojde do 4 dnů. Nic. volala jsem jim. Snažila jsem se o to 3 dny aspoň 10krát denně a bezvýsledně. Nakonec jsem jim napsala mail, že ruším objednávku. Přišla mi odpověď, že mi kolega snad jasně psal, že zboží odešlou až obdrží peníze…vtipálci ![]()
Nevím jak Vy, ale my máme dobré zkušenosti s touto firmou, naše objednávka byla rychle vyřízená a kvalita zboží je o.k., takže dle svých zkušeností jen doporučuji. My jsme byli velmi spokojení.
Karolínka10555 píše:
Nevím jak Vy, ale my máme dobré zkušenosti s touto firmou, naše objednávka byla rychle vyřízená a kvalita zboží je o.k., takže dle svých zkušeností jen doporučuji. My jsme byli velmi spokojení.
Jé děkuju.
Já to zkusim a příští měsíc kočárek objednám. ![]()
No my si tam teď objednali kočárek,ale je s nimi těžká komunikace podle mě.Už přes 3 dny máme objednáno a nic se neděje,ikdyž kočárek mají údajně skladem.Psla jsem jim meila,kdy můžeme kočárek čekat a nic,žádná odpověď.Takže čekáme a pokud se do týdne neozvou a neodpoví,ruším objednávku
Uvidíme,no…
Tak kočárek mi přišel v pořádku.
Komunikace je horší, potvrdili mi objednávku a až za 5dní napsali, že posílají.
Jinak se nemůžu stěžovat a za tu cenu. ![]()
No nám už taky kočárek přišel,je krásný,jen jsme si objednali i s autosedačkou,zaplatili na dobírku a ejhle,autosedačka nikde!No telefon vypnutý,tak čekám,kdy mi odepíšou na meila
Ale už vím,že kočárek tam kupovat nikdy nebudu.Chci jako každý to co jsem si zaplatila.
Včera jsme obdrželi kočárek a vše je OK, nemáme žáden problém.