Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
saji my s něma máme dobré zkušenosti
vykupto, slevomat, skrz, slevydnes......naposledy jsme si takhle koupili dovču a za 14 dní jedem
zatím ani jedna špatná zkušenost
ťuk ťuk
janulíčku, moc díky. manžel má celý srpen dovolenou, páč mění práci a vybírá si dovču, z toho jsme prvních čtrnáct dní bez starších dětí,tak bych ho chtěla překvapit a koupit nějaký dvoudenní pobyt, že by jsme jeli jen s malinkou, ta to má všude zdarma ![]()
my jedem na týden a Miška to má taky zadara
jen baštu pro ni budeme brát z domu ![]()
tj
to jsme tak byli loni
kdybysme před měsícem neodstavili tak by to tak bylo i letos ![]()
Zkoušeli jste někdo i zahraniční dovolenou-např. lákavě vypadá Tunis?
Šája píše:
jasné, to já ty prsa taky snadno vezmu sebou
Ahoj, já používám sleviste.cz. Mají tam abnormálně velkou nabídku, doporučuji ![]()
Byla jsem v zahraničí na dovolené a byla to velice krásná dovolená. Jela jsem na poslední chvíli a dovču jsem koupila na www.sleviste.cz Můžu jedině doporučit:)
Lenkkaa1234 píše:
Byla jsem v zahraničí na dovolené a byla to velice krásná dovolená. Jela jsem na poslední chvíli a dovču jsem koupila na www.sleviste.cz Můžu jedině doporučit:)
Co to bylo za lokalitu?
Ahoj, nechci zakládat novou diskuzi, tak obnovuji tuto ![]()
Zajímalo by mě, jakou máte zkušenost, co se pobytových zájezdů týče - ať už po ČR nebo do zahraničí?
@SunSan V ČR jednu, byla to horská chata. Zavolali jsme si tam předem jestli na daný termín mají volno a zarezervují nám to a vše bez problému. Sestřenka byla na té samé chatě taky přes voucher a taky spokojenost.
Je důležité si dávat pozor, co vše je v ceně, jaké jsou příplatky a jestli to odpovídá cenově - není podezřele levné či není odpovídající cena oproti normálu. Chce to opatrně, přece jen se jedná o větší částky.
To naprosto souhlasím, že je potřeba slevu pořádně přečíst a případně se i podívat po recenzích někde na internetu. Ale to ostatně dělám, i když kupuji zájezd/hotel jinak, než ve slevě ![]()
Stoprocentně doporučuji vše prozkoumat a klidně si i zavolat do hotelu či penzionu. Podvodníků je dnes na internetu spousta.