Slevové portály

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
17.7.11 22:34

saji my s něma máme dobré zkušenosti :-) vykupto, slevomat, skrz, slevydnes......naposledy jsme si takhle koupili dovču a za 14 dní jedem :-) zatím ani jedna špatná zkušenost :-) ťuk ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
17.7.11 22:42

janulíčku, moc díky. manžel má celý srpen dovolenou, páč mění práci a vybírá si dovču, z toho jsme prvních čtrnáct dní bez starších dětí,tak bych ho chtěla překvapit a koupit nějaký dvoudenní pobyt, že by jsme jeli jen s malinkou, ta to má všude zdarma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
17.7.11 22:59

my jedem na týden a Miška to má taky zadara :-) jen baštu pro ni budeme brát z domu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
17.7.11 23:00

jasné, to já ty prsa taky snadno vezmu sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
17.7.11 23:01

tj :-D to jsme tak byli loni :-D kdybysme před měsícem neodstavili tak by to tak bylo i letos :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
17.7.11 23:02
:dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.7.11 12:48

Zkoušeli jste někdo i zahraniční dovolenou-např. lákavě vypadá Tunis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.8.11 12:47
Šája píše:
jasné, to já ty prsa taky snadno vezmu sebou :mrgreen:
:D:D:D:D:D:D:D:D
a dobrý je, že ani na letisku tě nestopnou, že máš s sebou nad 100 ml:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanaa22
21.9.11 12:23

Ahoj, já používám sleviste.cz. Mají tam abnormálně velkou nabídku, doporučuji :)

• Citovat
  • Upravit
Lenkkaa1234
3.10.11 11:57

Slevový portály

Byla jsem v zahraničí na dovolené a byla to velice krásná dovolená. Jela jsem na poslední chvíli a dovču jsem koupila na www.sleviste.cz Můžu jedině doporučit:)

• Citovat
  • Upravit
50155
3.10.11 12:54
Lenkkaa1234 píše:
Byla jsem v zahraničí na dovolené a byla to velice krásná dovolená. Jela jsem na poslední chvíli a dovču jsem koupila na www.sleviste.cz Můžu jedině doporučit:)

Co to bylo za lokalitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
7.8.12 09:54

Ahoj, nechci zakládat novou diskuzi, tak obnovuji tuto :)

Zajímalo by mě, jakou máte zkušenost, co se pobytových zájezdů týče - ať už po ČR nebo do zahraničí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
7.8.12 11:29

@SunSan V ČR jednu, byla to horská chata. Zavolali jsme si tam předem jestli na daný termín mají volno a zarezervují nám to a vše bez problému. Sestřenka byla na té samé chatě taky přes voucher a taky spokojenost.
Je důležité si dávat pozor, co vše je v ceně, jaké jsou příplatky a jestli to odpovídá cenově - není podezřele levné či není odpovídající cena oproti normálu. Chce to opatrně, přece jen se jedná o větší částky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.8.12 11:27

To naprosto souhlasím, že je potřeba slevu pořádně přečíst a případně se i podívat po recenzích někde na internetu. Ale to ostatně dělám, i když kupuji zájezd/hotel jinak, než ve slevě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.8.12 16:16

Stoprocentně doporučuji vše prozkoumat a klidně si i zavolat do hotelu či penzionu. Podvodníků je dnes na internetu spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák