Sedátko na kolo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3380
16.3.12 13:42
slonikova píše:
taky si nejdřív musím nechat seřídit kolo,rok a půl jsem na něm nejela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V tom pripade doporucuju zkusebni vyjizdku bez ditete :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
16.3.12 13:50

Jo a maly batuzek nekdy mivam. Akorat ti ho mozna bude rozepinat :-). Celkem prostorne brasny jsou treba na riditka. Takova ta do ramu me se treba nevejde,nemela bych kam dat piti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.3.12 13:52
slonikova píše:
A když budu mít na zádech batoh,nebude jí to vadit?Nebo asi bude lepší nějaká taška na štangli že :nevim:

pořiď si před řidítka košík, nestojí moc ;) já tam měla buˇbatoh, nebo psa :lol:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
16.3.12 13:56
slonikova píše:
A když budu mít na zádech batoh,nebude jí to vadit?Nebo asi bude lepší nějaká taška na štangli že :nevim:

Kamarádka vozí batoh nasazenej na té sedačce a na něm má ještě blikačku.

• Citovat
  • Upravit
1816
16.3.12 13:57
Ainy píše:
slonikova píše:
taky si nejdřív musím nechat seřídit kolo,rok a půl jsem na něm nejela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
V tom pripade doporucuju zkusebni vyjizdku bez ditete :-).

no to je jasná věc,nejdřív bez malé projet kolo a pak hurá s malou na výlety :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
16.3.12 13:58

Děkuji moc za rady jak ze sedátkem tak s tím,kam dát batoh,nebo košík na přední řidítka,moc mi to pomohlo a inspirovalo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.3.12 13:59
slonikova píše:
nad tím jsem neuvažovala,kamarádka to měla a když jela jednou z mírného kopce,tak se jí to urvalo a děcko jí odletělo do příkopu :?
dituleska píše:
slonikova píše:
Krásný páteční den přeji,jelikož už je venku krásné jarní počasí a láká to vyjet na kole,tak bych potřebovala poradit,jaký koupit sedátko na kolo pro dceru.Jestli je lepší na zadní část kola,nebo na přední část,ale aby se i mě dobře šlapalo a sedátko nezavazelo.
A ještě bych potřebovala vědět,od kdy můžu dceru na kole vozit?Ted jí je 9 měsíců.
Děkuji za rady a přeji hezký den :mavam:
neuvažovala jsi nad tím vozítkem za kolo?

My teda vozík máme a nikdy se nám toto nestalo.Osobně si myslím, že je to bezpečnější než sedačka.Ale na výlet jednou za čas je zbytečné kupovat drahý vozík.Asi ho musela blbě přidělat, protože krom úchytu tam je ještě pojistka, takže se to prostě urvat nedá.

• Citovat
  • Upravit
1816
16.3.12 14:01
no mi budeme jezdit hlavně po okolí,k babičkám vedle do vesnic,do parku a na vláčky,tady je to samej kopec,to bych asi delši trasu nedala :(
zichisek píše:
slonikova píše:
nad tím jsem neuvažovala,kamarádka to měla a když jela jednou z mírného kopce,tak se jí to urvalo a děcko jí odletělo do příkopu :?
dituleska píše:
slonikova píše:
Krásný páteční den přeji,jelikož už je venku krásné jarní počasí a láká to vyjet na kole,tak bych potřebovala poradit,jaký koupit sedátko na kolo pro dceru.Jestli je lepší na zadní část kola,nebo na přední část,ale aby se i mě dobře šlapalo a sedátko nezavazelo.
A ještě bych potřebovala vědět,od kdy můžu dceru na kole vozit?Ted jí je 9 měsíců.
My teda vozík máme a nikdy se nám toto nestalo.Osobně si myslím, že je to bezpečnější než sedačka.Ale na výlet jednou za čas je zbytečné kupovat drahý vozík.Asi ho musela blbě přidělat, protože krom úchytu tam je ještě pojistka, takže se to prostě urvat nedá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.3.12 14:03
slonikova píše:
no mi budeme jezdit hlavně po okolí,k babičkám vedle do vesnic,do parku a na vláčky,tady je to samej kopec,to bych asi delši trasu nedala :(
zichisek píše:
slonikova píše:
dituleska píše:
slonikova píše:
My teda vozík máme a nikdy se nám toto nestalo.Osobně si myslím, že je to bezpečnější než sedačka.Ale na výlet jednou za čas je zbytečné kupovat drahý vozík.Asi ho musela blbě přidělat, protože krom úchytu tam je ještě pojistka, takže se to prostě urvat nedá.

Já třeba neumím jezdit s tou sedačkou.Ale jezdíme s malou od měsíce skoro každý den + víkendy, takže naježděno fakt hodně, manžel jezdil závodně, tak se kola nevzdá.Vozík uvezu v pohodě i já do kopců, ale jak říkám, je zbytečně dryhý na krátké výlety jednou za čas.My ho teda hojně využíváme i na bruslení a na hory.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
16.3.12 14:03
slonikova píše:
zichisek píše:
slonikova píše:
dituleska píše:
slonikova píše:

samej kopec? 8o a na kole? 8o 8o blázen :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1816
16.3.12 14:07
no jo,mi tady máme kousek hrad Bouzov,zámek Ůsov a hlavně hrad věznice Mírov :potlesk: a to je všechno sakra hodně do kopce to bych vypustila duši :oops: i vedle do vesnice k babičce to máme přes kopec ale ten se dá zvládnout :palec:
Hodaka píše:
slonikova píše:
zichisek píše:
slonikova píše:
dituleska píše:
slonikova píše:
samej kopec? 8o a na kole? 8o 8o blázen :roll: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
16.3.12 14:14

Mě teda byla vždycky sympatičtější sedačka než vozík, ale chvíli mi teda trvalo než jsem se s ní naučila jezdit, spíš než jsem si zvykla na zátěž vzadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
16.3.12 21:14

se sedačkou v předu nikdo zkušenosti nemáte?
Taky budeme řešit stejný problém,ale vozítko je pro nás moc drahé a sedačky v zadu se bojím(stabilita) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.3.12 21:16
Lenka001 píše:
Taky budeme řešit stejný problém,ale vozítko je pro nás moc drahé a sedačky v zadu se bojím(stabilita) :think:

vůbec se neboj, já měla 45 kilo, holka 10-15 a v pohodě, vozík se mi nelíbí, to je věc co bych zakázala.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
16.3.12 21:31
Hodaka píše:
Lenka001 píše:
Taky budeme řešit stejný problém,ale vozítko je pro nás moc drahé a sedačky v zadu se bojím(stabilita) :think:
vůbec se neboj, já měla 45 kilo, holka 10-15 a v pohodě, vozík se mi nelíbí, to je věc co bych zakázala.

To je věc názoru, já bych zase zakázala sedačky :nevim:
A tu vepředu už vůbec ne, tam není dít vůbec chráněno.Není po celé délce zad jak ta vzadu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí

Street odrážedlo