Sedátko na WC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
25.8.06 17:25

Sedátko na WC

Ahoj holky!
Uvažuji o koupi zmenšovacího prkýnka na WC. Od jakého věku vůbec je?

Děkuji za případné rady a zkušenosti.

Lilinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1119
25.8.06 17:31

My ho koupili po třetím roku Aničky. K němu jsme pořídili stupínek. Chvíli jí to bavilo. Ale teď raději chodí na nočník. Jednou jí ho seberu a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
25.8.06 17:38

Ahoj, no věk, myslím, že je to asi spíš na vás.
Moje máti dcerce to sedátkou koupila, protože nechtěla mít doma nočník. Když už teda malá chodila. Jenže to byla celkem malá a navíc potřebovala mojí asistenci, takže jsem jí stejnak koupila nočník. Sedátko od mojí mamky je takové trošku menší a má dost velkej přední díl, takže docela riziko úrazu (na to pozor i u nočníku).
Já ho doma dcerce koupila v Obi, ale využíváme ho výjimečně. Spíš zatím chodí na nočník, protože na WC jí zajímá spousta věcí okolo, takhle má nočník po ruce v pokoji.
Použití sedátka zvažuji tak v době, kdy začne chodit do školky.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.8.06 18:40

My jsme ho koupili, jenomže už v dvou letech bylo Jířovi prostě malé. Pindíkem ho přečůral a navíc se svou velkou prdelkou se tam nevešel :) a jelikož sabotoval i nočník, tak chodí na záchod bez dětského prkýnka a je to bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
25.8.06 19:49

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.8.06 19:50

Ahoj, tak Kuba čůrá „jako chlap“ :D , tedy ve stoje do záchodu, protože to prkýnko taky přečůrá, ale kaká s ním, pod nohama stupínek,nemusím vynášet nočník. Chodí tak asi 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.8.06 23:38

No my sme nočník vôbec nepoužívali, jednoducho sa naň Noemka nechytala. Chodí zá:,–(ne na WC, nevýhoda je, že človek musí asistovať, ale zas netreba behať s nočníkom po byte. Kúpili sme polstrované mäkké sedátko, je pohodlné, netlačí, nemá ani ten predný výstupok, ktorý mi tiež prišiel dosť nebezpečný. Bolo síce drahšie, ale vyplatilo sa, lebo to Noemku dosť motivovalo, že ona má také mäkkučké sedátko. Tiež je super, že sa dáva navrch na veľkú dosku a nie pod ňu, to bola vážne otrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová