Šedivé vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.2.21 13:12

Používáte někdo sprej na zakrytí šedin? funguje to? nebo je lepší si barvit kompletně celou hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
18.2.21 17:02

Já používám, ale je to jen taková záchrana, než se obarvim. Chodim barvit ke kadeřnici co 5-6 týdnů, byla bych komplet bílá a to je mi 35 :roll:
Je to takové trochu jako suchý šampón a barví to treba povlečení, takže opravdu spíš jako nouzovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlabalovakrista
22.2.21 14:47

Já jsem chodila ke kadeřnici na pravidelné barvení, pak jsem zkoušela i sprej. Teď jsem přešla na tonikum do vlasů, které stačí pravidelně používat. Díky tomu mám zpět svoji barvu vlasů a nemusím si je barvit.

• Citovat
  • Upravit
23.2.21 17:24

A to opravdu funguje? jako 100%? jak se to aplikuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlabalovakrista
25.2.21 11:53

Najděte si přípravek proti šedinám GR7, který je přírodním tonikem do vlasů. Najdete ho na stránkách gr7.cz, kde případně nabízí i záruku vrácení peněz, pokud máte strach, že by to nefungovalo. První balení musíte aplikovat pravidelně dvakrát za den, další pak už jen jednou za týden. Šediny po aplikaci začnou žloutnout. Potom budou spíše blonďaté a nakonec se vlasům vrátí jejich přírodní barva.

• Citovat
  • Upravit
15542
25.2.21 13:07
@Dlabalovakrista píše:
Najděte si přípravek proti šedinám GR7, který je přírodním tonikem do vlasů. Najdete ho na stránkách gr7.cz, kde případně nabízí i záruku vrácení peněz, pokud máte strach, že by to nefungovalo. První balení musíte aplikovat pravidelně dvakrát za den, další pak už jen jednou za týden. Šediny po aplikaci začnou žloutnout. Potom budou spíše blonďaté a nakonec se vlasům vrátí jejich přírodní barva.

Tomu někdo veri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
25.2.21 14:05
@Sára 1 píše:
Tomu někdo veri?

Ja se tomu jenom směju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
25.2.21 14:36

Mě by nikdy nenapadlo šedivé vlasy nějak řešit (vytrhávat ani barvit) a vůbec netuším, od kdy se mi začaly objevovat. Ale jsem blond, tak to na první pohled není moc vidět. Mít tmavé vlasy, tak bych to (ne)řešila stejně. Ale mě tyhle drobné „nedokonalosti“ vůbec nevzrušujou, naopak dělají každou z nás jedinečnou, takže jestli mají nějaký vliv na moje sebevědomí, tak jedině kladný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
21.6.21 11:08
@Filipovaanna píše:
Používáte někdo sprej na zakrytí šedin? funguje to? nebo je lepší si barvit kompletně celou hlavu?

Kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.24 12:10

Ahoj holky, poraďte mi. :P :P
vždycky jsem nosila melír a zbytek hlavy byl medová blond. Už jsem dost šedivá, spíš teda za ušima. Kadeřnice mi udělala melír s 3% vyvíječem.. :nevim: ona tomu určitě rozumí, ale já tak nějak nechápu, proč nepoužila aspon 6ku. Melír samozřejmě vidět není :( a 3000 v háji. Na odrosty mi aplikovala přeliv, který mi stáhl mou hnědou barvu o odstín a teď mi po měsíci zase jdou vidět strašně moc šediny. Hlavně na bokách. Dala jsem přeliv od Redkenu 6N, abych to nějak na chvíli přežila. Přeliv mi kupodivu obarvil i šediny. Uvidíme za jak dlouho se vymyje
Napadlo mne, že, když některé barvy nekryjí šediny, mohlo by to vytvořít přirozený melír. Zkoušela jste některá odbarvit hnědý odrost na medovo? třeba by se šedivé( bílé u mne) vlasy neobarvily a zustal by tam melír z šedivých vlasu. :potlesk:
no a mohla bych obarvovat klidně každých 14 dní a nemusela bych chodit na melír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
16.1.24 12:36

@JanulkaBrno aplikuj hennu - jen bacha, ne každá henna je henna.

• Citovat
  • Upravit
18.1.24 22:03

@sahrazad1 Tak to bych nezkoušela. Byla jsem osobním svědkem toho, kdy hnědá henna (odstín golde brown) chytla na odbavené vlasy zelené. Hennu mám ráda, ale pokud nejsou vlasy přírodní, je to hazard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
19.1.24 07:42

@Štrample obecná no jo, jenže hnědá henna je vždy mix henny a něčeho. Zakladezlka muže zkusit čistou hennu, ta je bez rizika, nebo na začátku jen cassiu, ta dodá velmi velmi lehký zlatavy nádech.
Až po této základní kůře ať zkusí kteroukoli směs henny - tzn hnědé, černé odstíny.
Protože to zezelenani děla indigo.

• Citovat
  • Upravit
21717
4.5.25 21:47

Ahoj všem, mě strašně štvou šediny dřív sem se barvila doma, nyní chodím ke kadeřnici, ale mám dojem, že bych mohla chodit každý třetí týden, což je drahé takže jednou měsíčně mám tmavší hnědou světlejší moc nechci je pravda, že tam by asi šediny nebyly tolik vidět nebo sem si říkala dát tam trochu melíru? Máte někdo zkušenost s tím reklamovaným šamponem proti šedinám? Nechci mít ještě celé šedivé vlasy je mi 46 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
4.5.25 22:42
@lucypaja píše: Více

mam korinky blond, k tomu hnede prouzky, ke kadernici chodim co 5-6 tydnu, dlouhe huste vlasy za 900

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí