Šedivé vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9909
16.12.16 17:33

Mě začali po porodech šedivět hodně bohužel nevím proč. Hormony asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
16.12.16 18:07

Také se objevují šedivé, ale asi je to už s věkem normál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.12.16 18:53

Mě se sem tam začal objevovat šedivý vlas taky po porodu a to byl první porod v 26 letech. Teď, po třech porodech je jich už o dost víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
16.12.16 19:49

Mě začly po druhém porodu vlasy šedivět nějak víc. Ale me čtyřleté cácorce vyrustaji nahoře vždy 2 bílé vlasy. Já jí to vždycky vytrhnu pinzetou.Ona to vůbec necítí, tyhlety bílé vlasy jdou velmi lehce vytrnout, ne jako normální vlas. Nejdřív jsem se bála, že mi holka šediví, ale naštěstí vyrustaji furt jen ty 2 nebo někdy je dlouho jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
16.12.16 20:58
@unuděná píše:
Lepší šedivět, než plešatět :mrgreen:
Ne vážně, proč se hroutit z takové přirozené věci jako šedivění nebo vrásky? Když ženy/muži umí s hrdostí nosit šedé vlasy, přijdou mi přitažlivější než obarvení ;)

Tak takhle to mám já. Prostě jsem se rozhodla, že se přestanu barvit. Tři roky potom jsem četla článek, jak je ve Francii v módě se nebarvit :-) (jsem jim to mohla říct už před tím :-)).
Odmítám se podřídit té masáži většiny, že to je něco špatného. Žena stejně nezapře svůj věk a nakonec ta krása je v něčem jiném, než v tom, jestli má barevné vlasy :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.12.16 23:50

Šedivím už od puberty, od 20ti regulérně, ve 30 jsem to měla tak půl na půl, po pětatřicítce už mám 70 - 80% bílých vlasů (ne šedivých, ale opravdu bílých). Máme to v rodině, moje babička i máma mají plně bílé vlasy už od 40tky. Já se barvím, nechci vypadat zbytečně přestárle, zvlášť když v obličeji mi můj věk nehádají, spíše méně. Jinak pro představu bych bez barvy vypadala od mých 30ti asi jako tato paní (které už ale bude nejspíš kolem 45 let nebo kolem 50tky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
17.12.16 07:34
@Petrusska007 píše: Šedivím už od puberty, od 20ti regulérně, ve 30 jsem to měla tak půl na půl, po pětatřicítce už mám 70 - 80% bílých vlasů (ne šedivých, ale opravdu bílých). Máme to v rodině, moje babička i máma mají plně bílé vlasy už od 40tky. Já se barvím, nechci vypadat zbytečně přestárle, zvlášť když v obličeji mi můj věk nehádají, spíše méně. Jinak pro představu bych bez barvy vypadala od mých 30ti asi jako tato paní (které už ale bude nejspíš kolem 45 let nebo kolem 50tky)

mam to take tak a barvim se a budu. Sedive pani vypadaji velmi pekne, pokud jsou jinak opravdu velmi peclive upravene. To je u me problem, ja vypadam spis jako vysla z lesa a sediva bych vypadala jak vysla od popelnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
17.12.16 07:36
@Proto02 píše:
Tak takhle to mám já. Prostě jsem se rozhodla, že se přestanu barvit. Tři roky potom jsem četla článek, jak je ve Francii v módě se nebarvit :-) (jsem jim to mohla říct už před tím :-)).
Odmítám se podřídit té masáži většiny, že to je něco špatného. Žena stejně nezapře svůj věk a nakonec ta krása je v něčem jiném, než v tom, jestli má barevné vlasy :-).

Hlavne jestli se citis dobre, sebevedomi je velmi dulezite, podle toho te pak vnimaji i ostatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.12.16 08:14
@Petrusska007 píše: Šedivím už od puberty, od 20ti regulérně, ve 30 jsem to měla tak půl na půl, po pětatřicítce už mám 70 - 80% bílých vlasů (ne šedivých, ale opravdu bílých). Máme to v rodině, moje babička i máma mají plně bílé vlasy už od 40tky. Já se barvím, nechci vypadat zbytečně přestárle, zvlášť když v obličeji mi můj věk nehádají, spíše méně. Jinak pro představu bych bez barvy vypadala od mých 30ti asi jako tato paní (které už ale bude nejspíš kolem 45 let nebo kolem 50tky)

Ty je Pres 50 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.16 08:24

První šedivý vlas. Jsem si našla v 16ti. Je mi 33 a kdybych neměla přeliv a melír tak nevím…Mé mamce je 63 a má jich míň.

• Citovat
  • Upravit
3707
17.12.16 09:54
@Pudloslava píše:
Hlavne jestli se citis dobre, sebevedomi je velmi dulezite, podle toho te pak vnimaji i ostatni.

Jasně :D, cítím se báječně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.12.16 11:22

Je mi 39a pul, blondyna prirodnii. Poprve jsem zacala sednout pred dvema roky, mam z toho sok dodnes. Tehdy jsem s e taky prvne nechala nabarvit. Chodim co dva mesice, odrosty na skranich hlavne. Neni to extramoc videt, ale jde.
Poprve ted chci barvit prirodne, Hennou zn Khadi, vynalezli hennu na blond vlasy tak jsem na to zvedava. V pondeli mi to naplaca kadernice a jestli budu zelena, tak :P

Khadi neutral barva mi nechytla do zelena, asi tim, ze nejsem nuikdy zesvetlovana. Kazdopadne, uuuzasny ucinky na vlasy i pokozku, doporucuju vrele vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.12.16 09:38

@Proto02 Jenže ty máš světlé vlasy. V nich to vypadá jinak, než třeba u mě - já mám tmavě hnědé vlasy, skoro černé a vlasy mi šediví nejvíc na temeni hlavy a nad čelem, ten úsek mám šedivý celý. Je mi čtyřicet a opravdu bych to zatím takhle na přírodno nenechala ani za nic a to jsem vcelku přírodní typ, co na sebe nic zbytečného nepatlá, nemaluje se a nelakuje si nehty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
19.12.16 19:21
@Amys píše:
@Proto02 Jenže ty máš světlé vlasy. V nich to vypadá jinak, než třeba u mě - já mám tmavě hnědé vlasy, skoro černé a vlasy mi šediví nejvíc na temeni hlavy a nad čelem, ten úsek mám šedivý celý. Je mi čtyřicet a opravdu bych to zatím takhle na přírodno nenechala ani za nic a to jsem vcelku přírodní typ, co na sebe nic zbytečného nepatlá, nemaluje se a nelakuje si nehty :nevim:

No…jsou teď světle hnědé, to je fakt. Dřív byly o něco tmavší, ale tmavé ne. Když jsem se stříhala na krátko, vypadalo to taky blbě, protože jsem měla kolem hlavy světlý jakoby pruh. Teď když přirozeně rostou shora a ty horní zakrývají ty spodní, tak to dělá tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.12.16 11:19

@Proto02 Já to mám právě nahoře, nedá se to nijak překrýt a vyrůstá to i z míst, kde je ofina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí