Šedivé vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
7.1.17 14:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.17 14:37

Moje vlasy. Po henne se mi mnohonasobne zlepsily plus pokozka jedna basen
Ze ja na to neprisla driv a temer ROK si nechavala vlasy barvit chemii :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.1.17 18:30

@farska díky :-)

já používám tuhle … je o chlup levnější

momentálně mám na hlavě mix hnědé a kaštanové
udělala jsem výřez, se tu nechci moc vystavovat, ale na originál fotce je to podstatně lesklejší

a ještě měděná na slunku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
7.1.17 20:12

@analoja @farska
můžu se zeptat, zda nevíte, jestli můžu hennu použít, když jsem si doposud (velmi sporadicky) barvila vlasy normálními barvami (kadeřnice, drogérka)? A jak dlouho henna vydrží? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.1.17 20:49
@Adinka_2012 píše:
@analoja @farska
můžu se zeptat, zda nevíte, jestli můžu hennu použít, když jsem si doposud (velmi sporadicky) barvila vlasy normálními barvami (kadeřnice, drogérka)? A jak dlouho henna vydrží? Děkuji.

musí být odstup od chemickýho barvení… měsíc, nebo 6 týdnů, přesně si to nepamatuju, jinak není problém, sjednocovala jsem takhle barvu dceři po chemickým barvení. A vydrží to dlouho, samo, že odrost je třeba průběžně dobarvovat, ale tím, že to nějak radikálně barvu nemění, tak ty odrosty nejsou moc vidět… záleží teda i na střihu vlasů,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
7.1.17 20:52

@analoja
já právě používám barvu ve svém odstínu, odrosty nejsou téměř vidět, chci jen zakrýt pár šedin, lesk vlasů a já je po obarvení nemám tak rozlítané a chmýřaté…no jen sebrat odvahu a čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.1.17 21:09
@Adinka_2012 píše:
@analoja
já právě používám barvu ve svém odstínu, odrosty nejsou téměř vidět, chci jen zakrýt pár šedin, lesk vlasů a já je po obarvení nemám tak rozlítané a chmýřaté…no jen sebrat odvahu a čas

no, čas je nejhorší, ta aplikace je trochu náročnější a binec kolem, mně to patlá dcera. Kdysi jsem se barvila i sama, ale ve vaně, ale teď máme jen sprcháč a zrcadlo mimo dosah a taky těch šedin už mám dost. Pokud máš jen sem tam šedinu, tak nějaká drobná nerovnoměrnost v nabarvení se ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.17 19:58

ššššššššedivím

Myslím, že šedivění vlasů je z největší míry opravdu dědičné a člověk s tím nic moc nenadělá… asi nezbývá než se s tím smířit… ale na trhu už jsou takové přípravky, které šediny zakryjí…jinak já jsem šedivá od šestatřiceti let a že je to v těch mých černých vlasech vidět :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4537
24.6.17 15:22

@PůlnočníBouře mě je 32 a jsem bílá komplet. Sem tam se objeví nějaký černý vlas. Aso od 20 se prostě jednou za 6 týdnů, teď co měsíc nechám obarvit a je to. Co nadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.17 21:43

Mně se teda ještě neosvědčila žádná barva z obchodu, která by šediny dobře zakryla, proto chodím co měsíc na barvu ke kadeřnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4537
17.7.17 21:48
@Smeralda píše:
Mně se teda ještě neosvědčila žádná barva z obchodu, která by šediny dobře zakryla, proto chodím co měsíc na barvu ke kadeřnici

Mám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.18 10:59

Dobrý den, jak to tu čtu že se chodíte barvit po pěti týdnech já musím každé dva týdny protože mám jeden nebo dva centimetry odrosty šedivých vlasů nad čelem a nad skráněmi. Už jsem zoufalá, ať odbarvuji na blond chemií nebo na tmavo hennou, stejně ty odrosty na spáncích jsou strašně vidět, pod blond jsou tmavé, pod tmavou zas bílé. Už mám chuť vzít strojek a vzít to na ježky, kdybych se nebála že se za mě děti budou stydět. Máte to taky tak někdo že si musíte velmi často barvit a plošné šediny? Co s tím děláte? Já už nevím…
 M.

• Citovat
  • Upravit
28075
13.8.18 11:06

Tak to má být a jsem rád, že o sebe ženy dbáte. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37244
13.8.18 11:20

Prostě ti hodně rychle rostou vlasy s tím se nic neudělá, někomu vyrostou za měsíc sotva o centimetr že opravdu chodi na barvu co 5-6 týdnu, někomu rostou 3× rychleji a prostě musí chodit častěji :nevim: když tě to obtěžuje nech si prostě svoji barvu vlasů i když šedivou, pokud už máš vyloženě šedé vlasy komplet tak to bude vypadat že si dáváš sedivou barvu, spousta mladých holek volí šedivou schválně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.18 11:31

Haha, hrozně vtipný, se ptám jak to řešil někdo komu se to stalo a ozve se chlap (nauč se číst, to nedělám kvůli chlapům ale aby se za mě děti nestyděly) a další mi řekne že se to prostě někomu stává… tady se řeší kde jaká cipovina ale když někdo fakt potřebuje pomoct, tak na něj s.ere pes
 M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí