Šedivé vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3708
6.1.17 17:20
@Anonymní píše:
Musíš to brát tak, že ne každý je ochotný patlat na sebe chemii tak často. Ony ty barvy nejsou zrovna šetrné a netoxické a každá to máme nastavené jinak a každá na ty chemie reagujeme jinak. Já prostě riskovat nechci, ono když zadáš do vyhledávání na googlu, vyjede ti dost příběhů, kdy došlo k těžkému toxickému šoku, někdo zázrakem přežil, jiné to stálo život, ačkoliv do té doby se barvily pravidelně a bez reakce. Tělo nám jednou účet vystaví a když nevím, kdy to přijde, tak tu chemii prostě beru s despektem a jen v krajním případě.

No tak se nebarvi, je to prostě o postoji k sobě a k masáži společnosti, že se žena musí barvit, jinak je co? Já se nebarvím, vlasy mám hezké a vůbec nemám potíž, že by se to mužům nelíbilo, spíš naopak :)

Příspěvek upraven 06.01.17 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15557
6.1.17 18:16

@brumdinka Kdybych šla jednou za půl roku, tak vypadám šíleně. Ještě před rokem by to šlo. No - šlo, bylo to strašný už vlastně i loni. Jenže nebyl zrovna nějak čas. Jak jsem byla ráda, když jsem to měla obarvené. Teď je to mnohem horší. A jestli to půjde touhle rychlostí, tak brzo jsem šedovlasá celá. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15557
6.1.17 18:17
@Proto02 píše:
No tak se nebarvi, je to prostě o postoji k sobě a k masáži společnosti, že se žena musí bavit, jinak je co? Já se nebarvím, vlasy mám hezké a vůbec nemám potíž, že by se to mužům nelíbilo, spíš naopak :)

Nechci mít šedé vlasy. Není to kvůli společnosti a není to ani kvůli mužům. Mám to tak kvůli sobě. Prostě mi to vadí. Kdyby mi to nevadilo, tak to neřeším. Já se v tom cítím strašně. Vlastně jsi na tom dobře, když se cítíš dobře a neřešíš to. Já postoj k tomu nejspíš nezměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
6.1.17 18:33

@farska jak dopadla ta světlá henna? Kámoška o tom uvažuje, tak bych jí poreferovala.

Jinak já se taky barvím henou, někdy kaštan, někdy hnědou, někdy měď. Není to chemie a krom barvy to i vylepšuje vlasy. Sice trochu horší aplikace, ale výsledek za to myslím stojí. Samo, že šediny maj trochu jiný odstín něž zbytek, ale mně to vyhovuje. Šedivět víc jsem začala kolem čtyřicítky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.1.17 18:40
@Sára 1 píše:
@cverunka Od posledního mého domácího pokusu nechci doma nic dělat. Když to ale takhle půjde dál, tak fakt nevím - jsem ráda, když se ke kadeřnici dostanu jednou za pár měsíců a každých 5 týdnů? A ty ceny. Proto jsem se dlouho barvila doma. No a přijde mi to jako hrozná ztráta času - ten čas u kadeřnice a ještě ta cesta k ní. Dovedu si představit lepší zábavu.

Já si kupuju Loreal professional, jsou to barvy, čím se barví v salonu, a cenově je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
6.1.17 19:01
@Sára 1 píše:
Nechci mít šedé vlasy. Není to kvůli společnosti a není to ani kvůli mužům. Mám to tak kvůli sobě. Prostě mi to vadí. Kdyby mi to nevadilo, tak to neřeším. Já se v tom cítím strašně. Vlastně jsi na tom dobře, když se cítíš dobře a neřešíš to. Já postoj k tomu nejspíš nezměním.

Tak to je samozřejmě tvoje věc, reagovala jsem na to proto, že jsi psala o chemii. To si holt musíš vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.1.17 19:22

@Sára 1 tak já mám šedivých pár, takže i když to odrůstá zas tak blbě to nevypadá…tak mi ta barva u kamarádky kadeřnice, která je ještě velmi blízká mé přirozené barvě jednou za půl roku stačí..ona mi to i prostříhá, jelikož mám dlouhý hustý vlasy a zas v pohodě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15557
6.1.17 21:00

@Proto02 O chemii psala anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15557
6.1.17 21:02

@brumdinka Mně přijde, že to nahoře u hlavy je strašně vidět - hlavně u pěšinky. Takže ty odrosty jsou hrozně vidět. A jak barva nedrží, tak vlastně nejen odrosty. A ještě jsou ty vlasy takové krepaté - tak o to je to vidět ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15557
6.1.17 21:03

@analoja Kdysi jsem taky zkusila hennu, ale vůbec se mi nelíbila ta barva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
6.1.17 21:09
@analoja píše:
@farska jak dopadla ta světlá henna? Kámoška o tom uvažuje, tak bych jí poreferovala.Jinak já se taky barvím henou, někdy kaštan, někdy hnědou, někdy měď. Není to chemie a krom barvy to i vylepšuje vlasy. Sice trochu horší aplikace, ale výsledek za to myslím stojí. Samo, že šediny maj trochu jiný odstín něž zbytek, ale mně to vyhovuje. Šedivět víc jsem začala kolem čtyřicítky.

Kočko, nechci ti brát iluze, ale tvrdit, že henna není chemie je blbina. Chemie je všechno, jen se liší původem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
6.1.17 21:56
@SAJ píše:
Kočko, nechci ti brát iluze, ale tvrdit, že henna není chemie je blbina. Chemie je všechno, jen se liší původem.

Tak jasně, všechno má nějaké chemické složení, žejo ;-) I na bylinu může být člověk alergický,… ale zrovna henna se používá věky, a ještě nikdy jsem na nic o nějakých problémech s ní nekápla :think:

@Sára 1 záleží na tom co na hlavě máš a jakou barvu si vybereš, je to trochu alchymie, ale barev je dnes na výběr fůra, já mám původní barvu tmavší hnědou, takže nějakou radikální změnu člověk nemůže očekávat, ale výsledek je přirozený a neničí vlasy, což mi vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15557
6.1.17 23:31

@analoja Chtěla bych asi nejspíš tu, co mám. Teda normálně by to byla vhodná barva na nejmíň časté návštěvy kadeřnice (žádné odrosty) - ale to bych nesměla šedivět. Předtím jsem mívala melíry, ale to se musí pravidelně. A nebo světlejší - takhle mi občas říkali, že to mám moc tmavé. Mně se tmavá líbila, ale prý ke mně nejde. No a občas domácí barvení bylo tmavší než jsem počítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.1.17 11:23

@Sára 1 tak asi záleží na barvě, mě vždy drží a ani to neni poznat, že nejde o mojí přirozenou barvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.17 14:28
@SAJ píše:

Neni chemie, precti si slozeni na Khadi.cz

Ano, byla super!!! dnes barvim znova,, sediny chytly jinak, ale chytly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí