Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Krásný den!
Nastoupila jsem do práce. Máme skvělý tým. Strašně jsme si sedli. Bohužel šéfová je teda dost náročná. Ona je podle mě v jádru pudla hrozně hodnej člověk.. ale neví co říká. Ona nám něco řekne že máme nějak udělat.. a za hodinu dostaneme zjeba že jsme to tak udělali. Nebo naopak řekne že něco dělat nemáme.. tak to tak neuděláme a potom dostaneme vynadáno že jsme to tak neudělali.. každý den jiný pravidla. Potom říká jak je s námi nespokojená a další den řekne že lepší personál by nesehnala.. Když tam není tak je to úplně úžasný. Už jsem uvažovala o změně práce ale kolegyně by mi chyběli. Je fakt že od doby co zjistila že se nedám a braním se tak je to trochu lepší..
Jojo tohle byl můj teďuždíkybohubývalý šéf. Takže všechno, opravdu všechno co mi řekla, jsem si psala a nebo jsem mu řekla ať mi to hodí do emailu.
Na takovou pizdu jsem nedavno taky narazila. Jeci na kazdeho, jen samozrejme na vyssi manazery si to nedovoli, z nich se muze podelat, aby jim splnila, co jim na ocich uvidi. Kolegove si pred ni serou na hlavu, aby s ni byli za dobre. Nikdy nikde jinde nepracovala a ani nemuze, protoze asi sama dobre vi, ze by ji jinde s takovym pristupem ke kolegum vyhodili. Jeden tyden mi za neco vynada, druhy tyden je to v poradku. Zadat ukoly a motivovat lidi neumi.
Zezacatku mi furt neco vytykala a pak mi rekla, ze je s mym vykonem spokojena. Intuitivne jsem vedela, ze v ty praci nemam zustst pres zkusebku, ale porad jsem si to nejak omlouvala a stejne nakonec pujdu pryc. Jen o tri mesice pozdeji.
Krásný den!
Nastoupila jsem do práce. Máme skvělý tým. Strašně jsme si sedli. Bohužel šéfová je teda dost náročná. Ona je podle mě v jádru pudla hrozně hodnej člověk.. ale neví co říká. Ona nám něco řekne že máme nějak udělat.. a za hodinu dostaneme zjeba že jsme to tak udělali. Nebo naopak řekne že něco dělat nemáme.. tak to tak neuděláme a potom dostaneme vynadáno že jsme to tak neudělali.. každý den jiný pravidla. Potom říká jak je s námi nespokojená a další den řekne že lepší personál by nesehnala.. Když tam není tak je to úplně úžasný. Už jsem uvažovala o změně práce ale kolegyně by mi chyběli. Je fakt že od doby co zjistila že se nedám a braním se tak je to trochu lepší..