Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BMRL napíšu ti to asi takhle. Moje babička ležela v nemocnici po operaci krčku. Byla jsem za ní 9.12.. Druhý den jsem dostala horečky+ATB. Babičku 25.12. pustili na jeden jediný den domů, viděla celou rodinu, já tam bohužel kvůli nemoci být nemohla. Babička mi 26.12. zemřela
je mi hrozně líto, že jsem za babičkou nemohla do nemocnice, mrzí mě, že jsem jí na Vánoce neviděla a už nikdy neuvidím.
Nejde cesta spojit, že by jste se na chvilku stavili za babičkou a pak pokračovali k sestře??
Diky vsem za rady
![]()
Jj, osobne bych taky radsi za Babičkou.
Dnes se to vyřešilo úplně..
Příbuzný nam volali, ze je Babička od včerejška v nemocnici. Ze ji nebylo dobre, ale ze uz je to lepší.
Tak tam zitra jedeme.
Vzhledem k tomu kolik ji je (93), tak tam budeme jezdit, co nejvice to půjde.
Zitra, za tyden a pak toho 2.2. na její narozeniny atd (proste jak bude mit manžel volno) 😀 💖
To si snad děláš prdel, s tímhle dotazem?
Nechápu, co je „nefér“ na tom, že se babičky narozeniny posunou dopředu nebo dozadu. Mně se to stává prakticky pořád a žádnou újmu nepociťuji.
Stačí se přece normálně domluvit…
@Mosie přesně tak, taky nechápu, proč se z toho dělá taková kovbojka ![]()
Diky vsem moc za podporu
. Nakonec jsme jeli za Babickou. Dobre jsme udelali, protoze pak zavřeli nemocnici kvuli epidemii. Kdyz navstevy po 3 tydnech zase dovolili, tak uz jsme Babičku nestihli
V patek zemřela. Malou neteř jsem videla ted o víkendu, kdyz prijeli oni sem za mamkou. Je krasna. Ale jsem moc rada, ze jsme tenkrat jeli za Babičkou. Zitra jedeme na pohreb ![]()
Zakladatelce a celé rodině upřímnou soustrast.
Návštěva babičky bylo správné rozhodnutí, držte se.
@BMRL Upřímnou soustrast. Rozhodla ses dobře. U nás to bylo trochu podobné, bohužel naposledy jsme babi viděli o Vánocích, chtěli jsme tam jet teď v březnu, měla by sedmého narozeniny, bohužel 28. února nás opustila, nedožitých 94 let. Měla nádor ve střevě, bylo to rychlé… Mrzí mě to hlavně kvůli naší malé, že už ji znovu neviděla…