Selhání. Alkohol ve 24tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.10.22 09:39

Selhání. Alkohol ve 24tt

Zdravím všechny. V úvodu prosím nepotřebuji odpovědi typu, ze jsem kráva apod. To vím sama a neskutečně mě to užírá každým dnem a nijak to omlouvat nechci a nebudu. Selhání na plne čáře. Spis hledám někoho s podobnou zkušenosti a jaký vliv na dítě to mělo.

V životě jsem bohužel řešila určitě věci větším množství alkoholu. Před otehotnenim jsem nepila, a pak i cele těhotenství do 24.tt. A pak se stalo, se sestřenici jsme šli do nové restaurace a Ja si dala malé pivo, pak další 2 no a už jsem neměla zábrany a dala ještě láhev vina. Opilá jsem byla, usnula jsem ani nevím jak a druhy den kocovina. Ale nejvíce morální. Strašně jsem selhala, cele těhotenství si hlídam stravu vše, a pak se neuhlídám s alkoholem. Má otázka zní - kdo nárazove vypil velké množství alkoholu, jak se to projevilo u miminka…doufám, ze to do jeho oběhu šlo v co nejmenší a naredene formě …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
8.10.22 09:43

Jako pardon, ale ožrat se v tak pokročilém těhotenství.. 8o hnus.. taky jsem si před těhotenstvím ráda klidně sama dala sklenku vína.. ale v těhotenství je pro mě alkohol tabu, ani burčák jsem neochutnala..

• Citovat
  • Upravit
35716
8.10.22 09:45

No, teď už s tím stejně nic neuděláš :nevim: můžeš jen doufat, že to bude ok.
Dál už moralizovat nebudu. Co na to otec dítěte? Mě by asi zabil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.22 09:46

@np10021 Ja s tebou souhlasím. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.22 09:49

@pikola samozřejmě říkal, jak jsem nezodpovědná, ale ze pro jednou se nic nestane. Ze je horší pravidelný pití byť v menším množství

• Citovat
  • Upravit
35716
8.10.22 09:51

Tak si příště nedávej ani to malý pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.10.22 09:52

Jestli to bylo projednou, tak to skoro jiste nasledky mit nebude. Zajez to hodne vitaminama B, hlavne B1. Polepsi se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
8.10.22 09:53

Jsou studie, že i jednorázová větší opilost v těhotenství může poškodit mozek dítěte. Tak to prostě je. Nehledě na to, že žena v opilosti může upadnout atd. Jsi kráva a sestřenice taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.10.22 09:53

8o 8o 8o wtf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
8.10.22 09:54

Do obehu dítěti nic naředěný nešlo. Sdílíte stejný oběh, šlo mu tam úplně to stejný jako tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15102
8.10.22 09:54

To musela obsluha koukat, když tam těhotná lemtala pivo a pak polkla ještě flašku vína. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.22 09:58

@pikola
Ano nebudu. Musí byt ze mě abstinent i po porodu. Nejtěžší je pro mě, ze manžel rad popiji když někde jsme a rad se baví, ale teda on se chová normálně přes trapasy a okna jsem tady Ja. A po narození dítěte nechci žádnou ostudu. Možná vyledam i odbornou pomoc, ale chci s tím něco dělat.

• Citovat
  • Upravit
3819
8.10.22 09:59

Trosku mi to zavani vaznym problemem s alkoholem :nevim: Jednou se asi nic nestane… ale asi by sis s nekym mela promluvit o alkoholu obecne. Ztratit po 2 malych pivech zabrany a ozrat se tehotna neni normalni. A ta tvoje sestrenice je taky kamaradka roku :nevim: Jako ja bych v zivote nepopijela s tehotnou kamaradkou… uz kdyz by si objednala druhe pivo, bych se zvedla, zaplatila a tahla ji domu, kdyz nema sama rozum.
A jen jako poznamka….nejsem zadny zatvrzely abstinent… rada si dam sklenicku. I v tehotenstvi a ted pri kojeni se obcas dam jednu malou sklenicku ( 1dcl vina/sektu nebo maly pivo) ale nikdy vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
8.10.22 10:02
@Anonymní píše:
Zdravím všechny. V úvodu prosím nepotřebuji odpovědi typu, ze jsem kráva apod. To vím sama a neskutečně mě to užírá každým dnem a nijak to omlouvat nechci a nebudu. Selhání na plne čáře. Spis hledám někoho s podobnou zkušenosti a jaký vliv na dítě to mělo.V životě jsem bohužel řešila určitě věci větším množství alkoholu. Před otehotnenim jsem nepila, a pak i cele těhotenství do 24.tt. A pak se stalo, se sestřenici jsme šli do nové restaurace a Ja si dala malé pivo, pak další 2 no a už jsem neměla zábrany a dala ještě láhev vina. Opilá jsem byla, usnula jsem ani nevím jak a druhy den kocovina. Ale nejvíce morální. Strašně jsem selhala, cele těhotenství si hlídam stravu vše, a pak se neuhlídám s alkoholem. Má otázka zní - kdo nárazove vypil velké množství alkoholu, jak se to projevilo u miminka…doufám, ze to do jeho oběhu šlo v co nejmenší a naredene formě …

Přesně jak píšeš, jsi krá*Va. Teď jen doufej, že bude mimčo ok. A ty se vzpamatuj, budeš mít dítě, tak se chovej zodpovědně!!!

Příspěvek upraven 08.10.22 v 10:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35500
8.10.22 10:04
@karkarka píše:
To musela obsluha koukat, když tam těhotná lemtala pivo a pak polkla ještě flašku vína. :poblion:

V 6 měsíci jsem byla na degustaci vina s partou, cucla sem si úplně minimálně, spíš sem tam byla dopočtu a řidič. Ale hned na začátku mě chtěl somelier nalivat slivovici, vůbec to na mě nebylo vidět.

Příspěvek upraven 08.10.22 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky