Jsem chůva - dítě mi sáhlo do kabelky por pastilky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.2.20 17:15

Selhani, jsem blba

Ahoj prosim anonym, hrozne se stydim :oops: studuju poslednim rokem pedak, privydelavam si hlidanim deti, a ode dneska do nedele hlidam 4leteho kluka… a sla jsem zamknout po uklizecce a kluk mi z kabelky vytahl pastilky proti kasli - a asi 4 vycucal, hned jsem volala rodicum (lekari) rikali, ze to je v pohode, ze max bude chvili maletnej, at hodne pije :zed: ja si pripadam jak nejvetsi krava a ze jsem selhala :,( jsou to pastilky hexooral..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35511
21.2.20 17:18

Prosím tě, to se mohlo stát komukoliv. Ještě, že to nebylo něco horšího. Si poucena a příště si dáš víc pozor. Hlavně, že z toho nebudou dělat rodiče aféru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
21.2.20 17:19

Chyby děláme všichni, ještě žes tam neměla antikoncepci. Chybami se člověk učí. Takže pro příště dávat kabelku z dosahu dítěte. Každopádně nevím, kam jsi šla zamykat, když kluk stihnul vycucat 4 pastilky, to jsi byla pryč jak dlouho?
Pokud rodiče sami řekli, že to je v pohodě a poučili Tě co dělat, tak nechápu, o čem má být diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.2.20 17:19

Já být rodiči, tak se asi zlobím.. ALE.. situaci jsi okamžitě řešila, nic jsi neututlala a to je profesionální!! přiznala jsi chybu.. Lidé nejsou neomylní a každému se stane nějaká nehoda a ty se poučíš pro příště.. Stalo se a už to nevrátíš, nelam si tím už hlavu nebo budeš v budoucnu neustále nervozní co kde, jak a kdy.. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
21.2.20 17:20

Super, že ses k tomu postavila čelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 17:23

@nonina asi 5-8minut, kodovala jsem alarm, krajela ovoce a pripravovala pohadku.. jsem v hostinskym pokoji uplne nahore ve ctyrpodlaznim dome a klucina si tam prave rad hraje, nechci mu zas zamykat ve vlastnim dome.. takze priste nekam nahoru no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19980
21.2.20 17:24

Ocenila bych že si to řekla rovnou, ale znovu uz bych te nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
21.2.20 17:27

Ja bych z toho zas takovou vědu nedělala. I když bych taky nebyla nadšená. Ale přiznala jsi se, což se cenní a stát se to může i rodiči. Je to otázka chvilky, oni vyšmejdí všechno. Každopádně jsi se poučila a příště si dáš pozor. Jako zdravotník ti můžu říct, že se mu nic nestane. Jen ať dost pije. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
21.2.20 17:33

Ehm, já bych tě příště také už na hlídání dítěte nechtěla, je jedno, že z vycucání 4 pastilek se mu nic nestane - a to nestane
ALE - je vidět, že o dětech nic nevíš, také mohl za 8 minut otevřít okno a vypadnout, anebo udělat sto jiných daleko nebezpečnějších věcí, než cucat pastilky
a jestli ti ještě někdy někdo nějaké dítě svěří, tak si zapamatuj, že děti na hlídání se nenechávají bez dohledu, hlídání dětí spočívá v tom, že to dítě hlídáš a ne že je dítě kdesi nahoře v baráku a ty si krájíš ovoce :zed:
máš opravdu víc štěstí než rozumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27572
21.2.20 17:37

Ještě že jsi tam neměla léky na tlak nebo něco takového ty jo osm minut nechat dítě o samotě si nedovolím ani u staršího spolehlivého nikdy nevíš co je napadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
21.2.20 17:40

To fakt ze 4letého dítěte nespustíte na chvilku oči? Mně přijde teda normální, že si takhle staré dítě chvilku samo hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 17:44

@stinga okna jsou nastesti elektricka, zasuvky zabezpeceny, ostre hrany olepeny, nenapadlo me ze mi rozepne kabelku a vytahne si „bonbo“

• Citovat
  • Upravit
27572
21.2.20 17:45
@Daisy86 píše:
To fakt ze 4letého dítěte nespustíte na chvilku oči? Mně přijde teda normální, že si takhle staré dítě chvilku samo hraje.

ale ano hraje si chvilku samo, ale jak vidíš dokáže vymyslet šílenost, takže kdyby jsi tam měla prášky na tlak a on je snědl tak může umřít navíc hlídáš cizí dítě víš o něm p. r.d.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
21.2.20 17:52
@Anonymní píše:
@stinga okna jsou nastesti elektricka, zasuvky zabezpeceny, ostre hrany olepeny, nenapadlo me ze mi rozepne kabelku a vytahne si „bonbo“

no ale on fakt mohl udělat cokoli jiného nebezpečného, příště v takové situaci vem dítě s sebou, tam kam jdeš ty
kor když je to cizí dítě, nemůžeš znát všechny jeho reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21984
21.2.20 17:54
@Daisy86 píše:
To fakt ze 4letého dítěte nespustíte na chvilku oči? Mně přijde teda normální, že si takhle staré dítě chvilku samo hraje.

Mně také přijde normální, že nechám čtyřleté dítě osm minut bez dozoru.

Ale SVOJE dítě.
Dítě, které znám a u kterého vím, co si můžu dovolit… vím, jak je klidné/divoké, jak je vedené, čeho je běžně schopno apod.

Dítě, které mám svěřeno na hlídání (a dokonce mi za jeho bezpečnost jeho rodiče ještě platí), bych rozhodně nenechala tak dlouho samotné v jiném patře domu.

Zakladatelko - ano, přesně jak píšeš, selhala jsi. Nezlobila bych se na Tebe, protože se tentokrát nic nestalo, ale ani já bych Ti podruhé už dítě nesvěřila. Hlavně to vezmi jako poučení do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí