Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dahlia0409 ano já neříkám ze mate lhát ale ze píše paní takový slova jak kdybych byla její kamarádka trosku slušnosti když už něco chcete psát bože
![]()
@Dahlia0409 ano já neříkám ze mate lhát ale ze píše paní takový slova jak kdybych byla její kamarádka trosku slušnosti když už něco chcete psát bože
![]()
@Dahlia0409 já neříkám až lžete nebo něco takového někteří lidi to tu napsali hezky
slušně ale tahle paní se bavi jak kdybych byla její kamarádka
![]()
@Dahlia0409 já neříkám až lžete nebo něco někteří lidi to tu sem napsali slušně ale tahle paní nebo co je zač
dela jak kdybdch byla její kamarádka nebo něco takového trosku slušnosti na lidi co neznáte
![]()
@Dahlia0409 já neříkám až neříkate pravdu ale tahle paní píše jak kdybych byla její kamarádka trosku slušnosti
![]()
@Niki820 jako sorry, na dotaz
„Sem slepá nebo? Dobrý den holky vidíte tam něco nebo sem už úplně blba“ doprovázený hromadou smajlíků, jsem neočekávala, že bude očekávána distingovaná odpověď.
Tak tedy pardon, já se polepším:
I tak test vypadá zcela negativně.
Na dotazy „slem slepá“ a „nebo sem už úplně blbá“ si dovoluji dle svého skromného osobního názoru odpovědět ano a dozajista.
@Dahlia0409 já neříkám ze všichni někteří to napsali hezky ale tahle paní semnou píše jak s kamarádkou ![]()
On ten dotaz totiž byl položen jako pro kamarádku. Vždy se snažím jazykovou úroveň odpovědi přizpůsobit úrovni dotazu. V tomto případě jsem se asi sterefila.
@ugluk
ano ptala sem se jestli sem slepá nebo blba
ale ne na další otázky
stačilo jen trosku slušnosti nic víc
@Niki820 píše: Více
Zrovna @ugluk tady patri mezi ty velmi slusny. Ale jak se rika… na blbou otazku, blba odpoved.