Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Že na nej moc myslíš
Ahoj poslední dobou se mi zdá s mém ex pritely buď že jsme se k sobě vrátily na tajnou nebo prostě se mi ve snu zjeví,
Co to může znamenat máte to taky někdo?![]()
![]()
![]()
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj poslední dobou se mi zdá s mém ex pritely buď že jsme se k sobě vrátily na tajnou nebo prostě se mi ve snu zjeví,
Co to může znamenat máte to taky někdo?![]()
![]()
![]()
![]()
Ano občas se mi to stává, ale většinou to vyvolá nějaký nevinný podnět. Pak si uvědomím, proč už nejsme spolu a tomu snu se upřímně vysměji.
@Prostě Vodnář
Jako já taky ale nechápu to přitom jsem se sním rozešla já… Mám svého chlapa všechno v pohodě ale mi do toho snu leze hodně často…
Ahoj, byl jsem docela nedávno poučen o tom, že jeden ze směrů psychologie pracuje i s výkladem intenzivních snů, přičemž, pokud to stručně popíšu správně, každou postavou v tom snu jsme ve skutečnosti my, měli bychom si říct, co je úplnou podstatou toho snu (maximálně stručně popsat jeho děj) a pak se vcítit do každé z postav a přesně popsat co a proč v tom snu dělá. Nechal jsem to na sobě zkusit a musím říct, že jak ta metoda zní zvláštně, člověk se o svých myšlenkách něco doví.
Dnes se dá rozpitvat naprosto cokoliv, ale sny by měly zůstat soukromé. Tedy pokud nejsou vyvolávané nějakou závislostí, tu je třeba léčit.
@Prostě Vodnář to máte pravdu proto si ho nechám v soukromý 🤣 🤣 🤣
@Prostě Vodnář Tak myslím, že podstata toho je právě to popsání toho snu, motivace postav. Přijde mi to obdoba jako popisování co člověk vidí ve skvrnách, nebo když před něj někdo položí fotografie a má si vybrat, která je mu nejbližší a proč. Samozřejmě strašně záleží na,,průvodci" a na tom, zda skutečně nechá danou osobu promluvit, nebo dělá výklad za ni. Já měl štěstí, takže jak se mi to na začátku zdála blbost, tak mi to nakonec přišlo zajímavé.

Co to může znamenat máte to taky někdo?