Sen o narození dcery

Anonymní
24.8.14 15:03

sen o narození dcery

Zdravím holky měla jsem takovou krušnou noc… Dnes se mi zdálo, že se mi narodila dcera, ale těhotná nejsem a zatím nějak extra neplánuji, ale také se nebráním… Zdálo se mi ted nevím přesně jestli, to byl císařák, ale porodila jsem přítel, tam byl také a viděla jsem jí, jak vypadá atd… pak mi řekli, že 20 hoin musí být na dýchacím přístroji nebo inkubátor, to už nevím…Hledám ve snáří, ale nemohu najít
Druhý sen, to si pamatuji moc dobře, protože po prvním snu jsem hned vstala a šla čůrat… Byl, že přítel každý večer někam chodil po domě, který, ale nemáme máme byt… a já šla jednou za ním slyšela sem, jako by líbaní pusinky.. a on se schoval s jednou dívkou nic extra jedna strana zeleně nabarvená :D a já je načapala a řekla, že už ho nechci a on brečel a prosil a já, že stejně někoho taky mám a že jsem ho podvedla taky… a pak jsem vstala no hrůza :D ale nevíte co by apson ten první sen znamenal… Do ted vidím tu tvář :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3800
24.8.14 15:10

O dceři se mi zdálo v pondělí a dala jsem jí jméno Terezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
24.8.14 15:14
@Anonymní píše:
Zdravím holky měla jsem takovou krušnou noc… Dnes se mi zdálo, že se mi narodila dcera, ale těhotná nejsem a zatím nějak extra neplánuji, ale také se nebráním… Zdálo se mi ted nevím přesně jestli, to byl císařák, ale porodila jsem přítel, tam byl také a viděla jsem jí, jak vypadá atd… pak mi řekli, že 20 hoin musí být na dýchacím přístroji nebo inkubátor, to už nevím…Hledám ve snáří, ale nemohu najít
Druhý sen, to si pamatuji moc dobře, protože po prvním snu jsem hned vstala a šla čůrat… Byl, že přítel každý večer někam chodil po domě, který, ale nemáme máme byt… a já šla jednou za ním slyšela sem, jako by líbaní pusinky.. a on se schoval s jednou dívkou nic extra jedna strana zeleně nabarvená :D a já je načapala a řekla, že už ho nechci a on brečel a prosil a já, že stejně někoho taky mám a že jsem ho podvedla taky… a pak jsem vstala no hrůza :D ale nevíte co by apson ten první sen znamenal… Do ted vidím tu tvář :)

No, to nevím. Asi tak 10 let před narozením prvního dítěte se mi zdálo, že mám asi 2 letého syna, hezkého, modrookého. To jsem ještě nechodila s manželem, ale s někým jiným. Pak jsme se rozešli, a cca po 10 letech se mi s jiným mužem (manželem) narodil syn. Teď už máme dětí víc, a víc neplánujeme, a ani jedno naše dítě nevypadá tak, jako to dítě ve snu. :nevim:

Ad nevěra ve snu - taky se mi o tom občas zdá, a budím se na manžela pěkně nabroušená :lol: Chudák, to si pak si říkám, že jsem na něj po ránu nas. raná, a on chudák ani neví proč. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.14 15:15

@Black Tears nooo hledala jsem ve snaři je tam změna… že narození… ale bylo to šílené… ta tvář a všechno :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.14 15:16

@J_Doe já ho také budila v 1 ráno D: a říkám mu,, se mi zdálo m že jsem tě načapala s někým a on hmmmmmmm sem se otočila a urazila :D pak mě objal a spal, jako by nic D: D: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3800
24.8.14 15:16
@Anonymní píše:
@Black Tears nooo hledala jsem ve snaři je tam změna… že narození… ale bylo to šílené… ta tvář a všechno :D

Přesně, já z toho byla docela mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
24.8.14 15:34

Mě se taky zdálo o dceři, ale byla jsem 6 měsíců těhotná. Viděla jsem tvářičku, vlásky…a že je to holčička. Když se narodila, přesně tak vypadala. Tenkrát nebyl utrazvuk, takže jsem nevěděla co čekám.

• Citovat
  • Upravit
274
24.8.14 15:35

Dneska se mi zdálo hodně snů. Mimochodem i to, že se nám narodila dvojčátka. Nejdřív těhotenství - měla jsem radost protože to konečně vysvětlovalo proč tak tloustnu (to i ve skutečnosti) :-D Pak jsme najednou měli 2 děti a já neměla nic - čepičky, plenky. A byla jsem z toho rozpačitá, protože mě to, že budu mít dvojčátka děsí. Ale v tom snu bylo vše v poho - prostě jen leželi na postýlce a koukali na mě. a já si říkala - mám děti a nic se nezměnilo - proč o všichni tak řeší? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.8.14 15:49

Mě se zdálo, že se mi narodil syn a že byl hrozně velkej :D Zdálo se mi to v době, kdy jsem byla asi 2 dny těhotná a ještě o tom samozřejmě nevěděla :D A sen se vyplnil, o 9 měsíců později se mi narodil syn a už od 32.týdne mě doktor děsil, že to bude valibuk :mrgreen: A taky byl :P

• Citovat
  • Upravit
15097
24.8.14 15:55

@Sonarka Já měla stejný sen, že se mi narodil veliký kluk s obrovskou hlavou, a měla jsem holčičku 2700 gramů s hlavičkou jak makovičkou:-))takže věštecký sen pro mne to nebyl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.8.14 15:56

Mně se podobný sen zdál, když jsem zjistila, že jsem těhotná asi v 9tt, že řeším z dcerou antikoncepci :mrgreen: já čekala dle svých instinktů kluka a v 21tt mi řekl dr, že budu mít holčičku a měl pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.14 16:21
@Anonymní píše:
Druhý sen, to si pamatuji moc dobře, protože po prvním snu jsem hned vstala a šla čůrat… Byl, že přítel každý večer někam chodil po domě, který, ale nemáme máme byt… a já šla jednou za ním slyšela sem, jako by líbaní pusinky.. a on se schoval s jednou dívkou nic extra jedna strana zeleně nabarvená :D a já je načapala a řekla, že už ho nechci a on brečel a prosil a já, že stejně někoho taky mám a že jsem ho podvedla taky… a pak jsem vstala no hrůza :D ale nevíte co by apson ten první sen znamenal… Do ted vidím tu tvář :)

Mně se to zdálo, že rodim taky, a za 3 dny jsem zjistila, že jsme těhotna.

• Citovat
  • Upravit
117
24.8.14 16:49

Když jsem zjistila, že jsem těhotná tak se mi zdálo trojčatech-naštěstí tam pak bylo jen jedno.
A tři dny před porodem se mi zdálo, že už rodim a narodil se mi koblížek(donut) a byla jsem na něj hrozně pyšná -za tři dny dcera a to jsem byla ještě pyšnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.8.14 16:50
@kobližek5 píše:
Když jsem zjistila, že jsem těhotná tak se mi zdálo trojčatech-naštěstí tam pak bylo jen jedno.
A tři dny před porodem se mi zdálo, že už rodim a narodil se mi koblížek(donut) a byla jsem na něj hrozně pyšná -za tři dny dcera a to jsem byla ještě pyšnější.

tak to je dobrý donut ty máš sny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.14 16:58

Tak těhotná určitě nejsem… ale možná to časem příjde… nebo nevím :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie