Sen o tom, že mám nádor - strach

Anonymní
2.10.24 08:21

Sen o tom, že mám nádor - strach

Milé ženy,
dnes v noci se mi zdál živý sen.. Byl to v podstatě takový mžik, kontext moc nebyl, ale vypadalo to hodně reálně, proto mě to vyděsilo. Stála jsem v ordinaci, dívala jsem se na obrazovku nějakého zobrazovacího vyšetření a viděla tam velký útvar vlevo v dutině břišní. Následně jsem zaregistrovala znepokojené výrazy lékařů, pak jsem se probudila..
Myslíte, že to je předzvěst, že se mi to stane? Zdají se někomu podobné sny? Pokud ano, ukázalo se, že skutečně nádor máte?

Jsem hodně úzkostlivá, cca měsíc před tímto snem jsem byla na magnetické rezonanci mozku a bála jsem se nádoru + jsem se dozvěděla před nějakou dobou, že jedna žena, co znám, měla nádor někde vlevo v břiše a bohužel zemřela.. Je možné, že se mi tyto dvě zkušenosti propojily. Ale ten sen byl opravdu velmi reálný, jiný, než obvykle.. Tak nevím, co dělat..

Máte někdo podobnou zkušenost? Potřebuji trošku uklidnit.. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
694
2.10.24 08:23

Odpoved najdes ve svem prispevku. Jsi uzkostliva, v posledni dobe jsi to resila a jeste zkusenost z okoli. Samozrejme, ze to je jen tve podvedomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
2.10.24 08:30

Jsi úzkostná bojíš se nádorů..tak se ti o jednom zdálo.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.24 08:33

Sny jsou v podstatě zpracováním toho, co řešíš přes den. Takže logicky když na to úzkostlivě myslíš, tvé podvědomí to vyhodnotí jako nezpracované trauma a vypořádává se s tím skrze sen. Je prokázáno, že lidé, kterým se o nějakém traumatickém zážitku zdají živé sny (autonehoda, rozvod, smrt blízkého apod.) v reálném životě mnohem dřív toto trauma zpracují :palec: Doporučuji knihu „Proč spíme“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
2.10.24 08:35
@Anonymní píše: Více

Není to žádná předzvěst, právě naopak. Je to důsledek nějakého stresu nebo problémů ve tvém životě, které se ti promítnou ve tvém podvědomí a pak ve snu. A nebo je to prostě jen vzpomínka na nějakou situaci, nebo třeba jen na reportáž ve zprávách v tv, kterou si nějak podvědomě zpracovala a opět se ti promítla ve snu. Nemusíš se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.24 08:46

Mě právě nejvíc překvapilo, proč jsem v tom snu neměla nádor na mozku, protože toho jsem se bála.. To bych si říkala, že je jen projev strachu.. Zvláštní, že byl právě kdesi v místě, kde mě to ani v reálu nenapadlo, že by mohl být.. :think: zakl.

• Citovat
  • Upravit
53190
2.10.24 08:49

No a? Spousta umělců složila hudbu nebo napsala knihu na základě svých snů, v reálu by něco takového taky nevymysleli. Prostě podvědomí funguje podvědomě, o tom to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11944
2.10.24 10:33

A když se mi zdá o někom, že zemřel, tak vím, že bude v pořádku.
To samé u nemocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
2.10.24 10:38

Protoze vis, ze nador na mozku nemas. Ale slysela jsi o te zene s nadorem v brise, tak se ti to propojilo a zdalo se ti o tom. Jen proto, ze sen je realny, neznamena, ze se to stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
2.10.24 11:21

Živé sny jsou takové. Navodí to v člověku pocit, že to je skutečné nebo, že se to opravdu stane. Ale nejsou to žádné vize z budoucnosti. Prostě podvědomí zpracovává to co mozek vstřebává behem dne a potom to promítá ve snech a může to být jenom vterina během dne a on to promítne. Mám živé sny dost často, probouzim se s pláčem a divným pocitem. Ale nikdy se to, co se mi zdálo nesplnilo. Prostě se do snů promítají i naše obavy a touhy. Je to úplně stejný jako když se mi často zdá, že jsem milionářka. No a pořád nejsem :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.24 11:52

Muzes byt klidna, nador ti mohou najit i beze snu. Bez varovani i kdyz si pod lekarskym dohledem. Vlastni zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
589
2.10.24 12:23

Mám zkušenost, že se mi zdál sen, že mám nádor, tak jsem šla k Dr a fakt jsem ho měla. Do roka jsem umřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.24 12:24
@Maddie764 píše: Více
:lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Tak tohle je příspěvek měsíce :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí