Sendvičovač trojúhelníky nebo čtverce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Miluju tousty s máslem a tuňákem…joo trojúhelníky jsou lepší a dají se snáz rozpůlit, když chceš třeba jen 1,5.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@poiuz píše:
@kokomo Jak to naplníš v těch trojúheníkách? To to aranžuješ na trojúhelník i nějak v tom toustu nebo jen aby to nekoukalo ven ze čtverce? (máme dosluhující čvercový a taky nevím, jestli koupit zase takový nebo trojuhelníkový)
Já akorát cibuli nebo něco většího nedávám do středu, aby to šlo líp přimáčknout, jinak sýr a šunku normálně, tím přimáčknutím se uprostřed udělá tenká dělící čára a po upečení ostrým nožem dorozkrojím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@poiuz plním to jako čtverec, ze ktereho mi nic nekouka ven a syr neplnim úplně do kraje, jen cibuli dam tak, aby byl kousek v každém trojúhelníku.. Nikdy mi nic nevyteklo v tom rezu, který jde prostředkem a vytváří ty trojúhelníky. Sem tam když tam narvu hodně sýra, tak trochu vyteče na kraji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@poiuz píše:
@kokomo Jak to naplníš v těch trojúheníkách? To to aranžuješ na trojúhelník i nějak v tom toustu nebo jen aby to nekoukalo ven ze čtverce? (máme dosluhující čvercový a taky nevím, jestli koupit zase takový nebo trojuhelníkový)
Ta „linie“, co to přepůlí na trojúhelník, je stejná, jako okraje celého toustu, takže se to prostě tak přimáčkne, že to vytéct prakticky nemůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je, co ja bzch dala ya ctverce, ale nejak nesly sehnat tehda. Prijde mi, ze s trojuhelnikama je vic prace, vselijak se to rozsejpa, kdyz s to tam nese, ma to vic okraju k vyteceni a deti o ty krupave kraje talky dvakrat nestojej, chtej to mekke uprostred.
jinak vychytavka nad zlato je davat do toho pecici papir - omlouvam se, jestli je to zname, me to prislo jak evangelium a stve me, ze jsem na to neprisla sama a driv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé já na ně dostala hroznou chuť… také děláme trojúhelníkový… buď mozzarela, rajče a olivy, olivový olej, sůl a pepř… nebo špenátové s česnekem a eidamem… nebo klasika šunka, sýr kečup cibulka…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adona-i Na slano vším možným, co doma mám. Ale dělám strašně ráda na sladko, jablka na plátky, máslo, cukr, skořice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se asi budu lišit od davu, ale nedám dopustit na čtverce
Trojúhelníky jsme měli předtím a manipulace se čtverci je mnohem jednodušší.
@Pudloslava taky jsem se zapotila při shánění, nechtěla jsem dát za ně majlant, ale zvítězila jsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame oboje dvoje a ja nedam dopustit na ctverce. Pro nasi malou 2 roky jsou urcite lepsi, protoze nema jeste tolik zubu, tak ji odkrojim 4 kraje a zbyde jeste spoustu mekkeho chleba. Jenze kdyz ji odkrojim kraje na tech trojuhelnikovych, tak uz z toustu nezbyde skoro nic. A ja osobne mam taky radsi ctverce, ale treba manzel neda dopustit na ty trojuhelnicky. Takze ono je to asi fakt clovek od cloveka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas vedou taky ctverce. Trojuhelniku jsme se zbavili pote co jsme vyzkouseli u rodicu ctverce. Akorat se blbe shani a priplatis si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trojúhelníky. Když položím před dceru čtverec, řekne mi, že je to moc velké a nesní to celé. když jí dám trojúhelníčky, sní klidně i čtyři
Náplň děláme většinou klasika - šunka, sýr, trochu kečupu, paprika. Já miluju, když mi zbude trochu masa naloženého na čínu, tak to usmahnu, dám do toustů, na to třeba kousek sýru nebo cibulku, zapeču. Nápad s pečícím papírem neznám, super vyzkouším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit