Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Baba píše:čičinka píše:5E, dá se tohle napsat o papírovce?![]()
![]()
dá
Papírovky jsou prostě eeeee
Babo
Tak krásně jsem to tu sesmolila a ty tomu dáš takovou tečku ![]()
tak latkovky se mi pouzivat nechtej:D ptala jsem se pouze na vyuziti separacek, tak uz to nereste.. co mamina to nazor:D nechci aby tohle tema rozproudilo nejaky hadky.. to je zbytecny, ne?
Monjie jak jsi to využití separaček ale myslela? Já to fakt nepochopila, jako že plína je vždy pročůraná.
myslela jsem, ze to zadrzi curani:)a nedostane se to do pleny.. ale vidim ze je to pro nas zbytecny jelikoz Gita kaka jednou denne:)
Monjie píše:
btw.jaky mate nazor na latkovky?:D
Vždyť jsi se na názor na látkovky ptala… ![]()
Monjie píše:
myslela jsem, ze to zadrzi curani:)a nedostane se to do pleny.. ale vidim ze je to pro nas zbytecny jelikoz Gita kaka jednou denne:)
Jo aha tak.........no kdyby to byla pravda, tak myslím že výrobci papírových plenek by už asi zkrachovali a naopak výrobci separaček by byli v balíku. ![]()
Můžeš skusit dát igelitovou tašku do plenky. Ta by to myslím zadržela.
No vtipné je spíš to, jak si někdo může myslet, že separačka zadrží moč aby se nedostala na plínu. ![]()
nekdo bohuzel asi jo, a znam vic takovejch mamin:D njn nikdo nejsme dokonaly
Monjie píše:vtipny!
Hledala si něco, co zadrží moč, aby jsi ušetřila za plínu. Co se ti zdá špatného na igelitce? Splní to tvé původní očekávání, jen se to nejmenuje separačka, ale igelit.
Tak jsem se musela mrknout, co se dá napsat o separačkách na 3 stránky
A dobře jsem udělala…fakt jsem se dost pobavila
Ta igelitka byla dobrá
![]()
Mě by zajímalo, jak by jako v praxi měla ta zázračná separačka fungovat
To by se mělo dítě koupat v moči, než ho někdo přebalí, nebo by se to mělo celý vsáknout do separačky ![]()
holky, nebuďte zlý… když si vzpomenu na svoje první dotazy
holt prostě člověk zaslechne částečky informací a špatně si to vyloží
od toho to tu je, aby si člověk udělal jasno jak co funguje ![]()