Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, má dcera Anežka se chce stát lékařkou. Proto se spolu díváme na seriál SAVING HOPE. Chtěla bych poprosit jestli jste někde neviděli 5. sérii na internetu s českými titulkami. Předem děkuji. ![]()
No nevím. Jednak ten seriál podle mě není vhodný pro děti, jednak je zcela mimo realitu takže jí o lékařství dá úplně zkreslený názor a taky, myslíš že je ideální koukat s dítětem na nelegálně stažený věci a učit ji že potušovat zákon je ok?
Ja bych to tak nedramatizovala. Ani nepise vek ditete..Stahovani filmu myslim nelegalni neni, jen sdileni. O kvalite serialu nic nevim, bohuzel ani kde ho stahnout…
@pst007 píše:
No nevím. Jednak ten seriál podle mě není vhodný pro děti, jednak je zcela mimo realitu takže jí o lékařství dá úplně zkreslený názor a taky, myslíš že je ideální koukat s dítětem na nelegálně stažený věci a učit ji že potušovat zákon je ok?
Nepíše kolik je dceři, ale jako cca 5 letá jsem milovala nemocnici na kraji města, jako cca 8 letá nemocnici chicago hope a pohotovost a do dospělosti mě to nepoznamenalo. I když vlastně jo, sleduju greys anatomy a jsem schopná to sledovat už po několikáté.
Stahovat je legální - platíme poplatek OSA za každý nosič (flešku, hard, papír do kopírky, prázdné CD/DVD…i kdybych si tam nahrála mou diplomku nebo mé dílo, tak nezájem. Platím za to, že je předpoklad, že tam okopíruju dílo někoho jiného). Takže ano, já stahuju a stahovat budu. Navíc filmy a seriály, které se zde vůbec nevysílají. Nelegální je sdílet.
@hrošík hrošík Pokud se tvoje dcera chce stat lekarkou, tak by si spis mela precist Dum pane od Samuela Shema
nez koukat na mimochodem hooodne spatnej doktorskej serial…
Tohle neznam, ale super serial z lekarskeho prostedi je the Knick, ze me ty doktorsky serose nebavej, zvlast kdyz mam vetsinu rodiny zdravotniky a vim jak to tam chodi, ale tenhle me chytnul slusne, odehrava se v minulosti, pri pocatcich moderni mediciny ![]()
Jinak koukam na ednu a pata serie zatim zadne titulky nema, takze pochybuju ze sezenete.
Holka se mnou kouká na chirurgy
to je trestný?
najdi si přímo stránku seriálu a tam když vyjede nový díl většinou banda lidí tvoří titulky, a mrkni ještě na topserialy.sk tam bývají nové díly s titulkami
https://www.topserialy.to/saving-hope tak pardon, jsou tam jen anglické