Seriál Ztraceni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2338
19.10.15 10:48

Seriál Ztraceni

Nenašla jsem tady žádnou diskusi o tomto seriálu. Nechcete někdo pokecat? Já jsem to viděla dvakrát. Ze začátku jsem z toho byla nadšená. Opravdu tajemné, těšila jsem se na každý další díl. Skoro jsem z toho nepsala. Akorát ten konec mě šíleně zklamal. No..ale i přes to, že jsem to viděla dvakrát, stejně moc nechápu, jak to tedy bylo. Proč zrovna tito lidé svedlo něco dohromady a kamarádka mi říkala, že oni se vlastně při té nehodě zabili všichni? Takže byli od začátku mrtví? Přijde mi, že to tak ani není jasně řečené, že si to má každý nějak domyslet :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
19.10.15 10:55

Ze seriálu jsme taky byly nadšený - já a moje máma. Hltaly jsme ho a čučely s otevřenou pusou. A pak přišel konec a pointa…? Unikla mi. Já z toho nepochopila, že by měli být mrtví, bylo tam ukázáno i jak žijou dál. Ten konec mi zkazil celý dojem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.10.15 10:58

@Nainuva Kamarádka mi to tak vysvětlila, že se mi zdálo logické, co říká. Ač tam bylo, jak žijí dál, bylo to prostě všechno jako ve snu, od začátku, co havarovali. Ale už si to nějak nevybavuju, takže mi to taky přijde hloupost. No a o tom konci ani nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
19.10.15 11:04

jak to to bylo

Já to viděl jednou. Bavilo mě to. Pochopil jsem to na konci tak, že od začátku byli všichni mrtví. Proto tam jakoby pak místy neexistoval čas a vysvětlilo to spoustu věcí. Vše se prostě odehrávalo v jakémsi mezidobí, nevím jak to nazvat, prostě v ohraničeném časovém úseku po jejich smrti. V jakési časově omezené fázi, po které nutně musel následovat další posun dále (více do smrti, nebo něčeho, o čem stejně nic nevíme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.10.15 11:12

Taky mě ten konec šíleně zklamal, jsem to nepochopila. jako dají si s tím natáčením tkaovou práci, je to tak poutavá, a ten konec takhle neskutečne zprzněj, nechápu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
19.10.15 11:14

Mě se to líbilo ze začátku. Sice jsem to dokoukala ale moc nepochopila ( hlavně ten konec). Možná se na to podívám znovu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
19.10.15 11:15

Jj, taky jsem to pochopila tak, že všichni byli od začátku mrtví, jen to pro ně byl takový šok, že to nepochopili, nebo odmítli pochopit. Celou dobu byli v jakémsi světě mezi životem a smrtí, než se smířili, pochopili a mnozí jakoby dokončili to, co měli udělat za života a byli schopni přejít dál, což se dělo na konci série.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
19.10.15 11:18

Taky se mi to moc líbilo, taky jsem ten konec nepochopila a zklamal mě. Mohlo mi ale být jasné, že se všechny věci nevysvětlí, např. otáčení ozubeným kolem pod ostrovem :D Už je to ale pár let, tak si detaily nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.10.15 11:38

Já jsem to zase pochopila tak, že ten ostrov a vše bylo reálné a po smrti byla až ta poslední série. Proto to tam bylo celé takové alternativní a vůbec to dějově nezapadalo, protože to byla právě ta „mezi“ realita mezi smrtí a „nebem“ a oni se tam měli jen najít, přijmout to a jít společně dál. A někteří tam byli již déle, někteří kratší dobu, ale čekali tam na sebe a nakonec se tam sešli, aby mohli pokračovat společně.
Ale nevím, to je můj názor a vysvětleno to nebylo nikde. Asi to prostě tak chtěli, aby si z toho každý vzal, co sám chce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
19.10.15 11:43
@geileenka píše:
Já jsem to zase pochopila tak, že ten ostrov a vše bylo reálné a po smrti byla až ta poslední série. Proto to tam bylo celé takové alternativní a vůbec to dějově nezapadalo, protože to byla právě ta „mezi“ realita mezi smrtí a „nebem“ a oni se tam měli jen najít, přijmout to a jít společně dál. A někteří tam byli již déle, někteří kratší dobu, ale čekali tam na sebe a nakonec se tam sešli, aby mohli pokračovat společně.
Ale nevím, to je můj názor a vysvětleno to nebylo nikde. Asi to prostě tak chtěli, aby si z toho každý vzal, co sám chce. :nevim:

Já to pochopil tak, že byli od začátku mrtví všichni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
19.10.15 11:49

Pochopila jsem to tak, že byli mrtví, ale museli si ještě dořešit osobní problém v reálném životě. Jakési mezi zemi a nebem. Každopádně celá 6 série mě celkem zklamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
19.10.15 11:52

Taky jsem z toho byla nadšená, ale posledních pár dílů mi přišlo už jako slátanina a konec jsem nepochopila vůbec. Jak jako všichni mrtví? Vždyť oni pak přece normálně zas žili, Jack přece povídal, že se snaží furt lítat letadlem, že si přeje, aby zas havaroval… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
19.10.15 11:53
@SarkaNovo píše:
Taky jsem z toho byla nadšená, ale posledních pár dílů mi přišlo už jako slátanina a konec jsem nepochopila vůbec. Jak jako všichni mrtví? Vždyť oni pak přece normálně zas žili, Jack přece povídal, že se snaží furt lítat letadlem, že si přeje, aby zas havaroval… :nevim:

Právě že nežili. To vše se odehrávalo pouze v nich, nevím jak to popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.10.15 12:02

Byla jsem z toho konce celkem rozčarovaná. Nejspíš byli všichni od začátku mrtví. A pobyt na ostrově byl jakýsi „očistec“, kde se měli srovnat se svým životem. Všechno pochopit, uzavřít, a získat tak možnost jít dál. Otázkou zůstává jestli to scénáristi takhle zamýšleli od začátku, nebo se jen zamotali do čím dál kompikovanějšího vyprávění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.10.15 12:04

@Heinich No ale zase k sobě měli na konci silné osobní vazby… to by si přece nevytvořili, kdyby byli jen neznámí cestující, co se sešli v jednom letadle. A byli tam i lidé, co v letadle nebyli - Jackův otec, ten chlápek z ostrova…
Nevím, těch možností výkladu je asi více. Já to pochopila tak, že mrtví byli až v poslední sérii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí