Šestý smysl na odhad lidí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Můj manžel dokáže ještě přesně říct, co se stane. Sestra měla přítele. A manžel tenkrát říkal, ze se mu nelíbí. Ze je na něm něco podezřelého. A říkal, ze z nej cítí něco jako ze chce prachy - přesto by to nikdo z jeho postavení, bytu ani peněz neřekl. Nakonec sestru okradl o skoro půl milionu.
To podle mě není zas tak těžký. Skoro každej dnešní době rozvede, (nadsázka
) a pak už jsou vlastně jen dvě možnosti - buďto okrade manžel manželku, nebo opačně, podle toho, kdo jedná z pozice silnějšího. A jestli ve švagrovi cítil tvůj manžel alfasamce, tak mu bylo jasný, kdo koho okrade. Na to nemusí být žádný jasnovidec
Pak jse asi ještě možné, že se dva lidi rozvedou jako lidi, ale to je taková pravděpodobnost, která se rovná statistické chybě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna píše:
To je takové nepraktické, podle mě. Zvláštní energie, ta je nepopsatelná, každý člověk má něco, co je na něm hnusnýho. Buď má k něčemu takovýmu vlohy, nebo si něco zažil, a to ho zkroutilo. Když takhle budeš přistupovat ke každému, tak pak vlastně nemůžeš věřit nikomu. Tohle měla moje babička - každého otypovala, tak, že „vypadá hodnej, ale něco se mi na něm nezdá“. Asi bych souhlasila s Ou, že pak k tomu člověku nějak přistupuješ a on ti plní tvoje očekávání. Pak to dopadlo tak, že jsme jí už nemohli představit nikoho, zůstala vlastně úplně sama. Mě by zajímalo, jestli někdo odhadne jenom podle xichtu opravdové vlastnosti.
Jejda, to není podle xichtu. Někteří na mě působí dobře, jiní hrozně…
- Citovat
- Upravit
Mám to také, takže ti rozumím
Jsem introvert, možná je to tím, že prostě hodně pozoruji co jak dělá okolí… nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to tak mám. Podle mne na tom ale není nic nadpřirozeného. V přímé komunikaci je to podle mne hodně o vnímání neverbalni komunikace. A pak o zkušenost a odhad. Do jisté míry se to dá i naučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostá dobrá pozorovací a analytická schopnost. Žádní bubací a nadpřirozeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alkata píše:Prostá dobrá pozorovací a analytická schopnost. Žádní bubací a nadpřirozeno.
tak analýza to není vůbec. Spíš syntéza čili intuice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem byla malá tak si mamka našla přítele, mě se vůbec nelíbil hned od pohledu a hrozně jsem se ho bála. Na venek se zdál hodný a když jsem říkala mamce, že na nás bude zlý tak nevěřila. Po pár měsícich nás začal se sestrou mlátit, když nebyla mamka doma. Bylo to tak i u dalších co si mamka našla a vždy to bylo uplně stejné. Od té doby jsem si začala uvědomovat, že umím dost dobře odhadnou odstatní lidi.
Bohužel jsem kvůli tomu neměla skoro žádné kamarády. Takže já bych byla radši kdybych ten smysl nebo spíš dobrou intuici neměla.
(anonym snad chápete)
- Citovat
- Upravit