Setkal se tu někdo s démonem?

Anonymní
15.7.22 15:19

Setkal se tu někdo s démonem?

Ahojky :kytka: nedávno sem viděla exorcistu a šíleně mě to chytlo a četla sem si o tom :) setkal se tu někdo se zlou entitou? Hrozně rada bych si přečetla nějaké skutečné svědectví

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.7.22 15:38

Stalo se mi, ze jsem v nové knížce, kterou jsem celou měsíc predtim přečetla, takže jsem vedela, ze v ni nic není, našla založené černé pirko velké přes celou stránku. Na internetu jsem našla různé teorie o tom, co to muže znamenat, ale nevím :D Raději anonym, hodne lidi o te historce ví a nechci, aby znali moji přezdívku tady :D

• Citovat
  • Upravit
20874
15.7.22 15:40

Jedna zla entita objíždí republiku v karavanu a všem vykládá, že bylo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
15.7.22 15:47

Ano s Démonem jsem se potkala a každý den potkávám, i s ním někdy spím -
;) můj nejnovější kocour se jmenuje Démon a dělá svému jménu čest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
15.7.22 15:52

Tady narazíš na hromadu démonů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
15.7.22 16:01
@Cenarius píše:
Jedna zla entita objíždí republiku v karavanu a všem vykládá, že bylo líp.

Nejsem moc na tyhle politické vtipy, ale tohle mě pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.22 16:16
@Anonymní píše:
Ahojky :kytka: nedávno sem viděla exorcistu a šíleně mě to chytlo a četla sem si o tom :) setkal se tu někdo se zlou entitou? Hrozně rada bych si přečetla nějaké skutečné svědectví

Pokud existuje demon co vysává pozitivní energii a myšlení tak ano, stýkám se s ním i po telefonu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.22 16:28

Asi mi nikdo neuvěří, ale…

Jednou jsem ležela a bylo mi hrozně zle, jakoby mě někdo pálil zevnitř břicha, nemohla jsem se toho pocitu zbavit, šla jsem do studené sprchy, nic nepomohlo, nakonec jsem usnula. Zdál se mi sen, že černá postava šla do koupelny, zapla vodu, a šla zamnou k posteli, černá vysoká postava, sápal se ke mě, vzbudila jsem se. Po probuzení jsem se podívala na břicho a měla jsem tam popáleniny jak od cigarety, dodnes mám jizvy přesně třech"důlků„. Šla jsem na chodbu to říct švagrové a slyším takový zvuk, říkám jí "jo, to je on!“, jdu do bytu a byla naplno zapnutá opět voda (v bytě nikdo nebyl, neměl ji kdo pustit, ani žádné zvíře nemám). Od té doby věřím ve spoustu věcí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.22 16:45
@Anonymní píše:

Známý má zkušenost. Říká si tchýně a dělá jim ze života peklo :cert:

• Citovat
  • Upravit
118
15.7.22 16:49
@Anonymní píše:
Asi mi nikdo neuvěří, ale…Jednou jsem ležela a bylo mi hrozně zle, jakoby mě někdo pálil zevnitř břicha, nemohla jsem se toho pocitu zbavit, šla jsem do studené sprchy, nic nepomohlo, nakonec jsem usnula. Zdál se mi sen, že černá postava šla do koupelny, zapla vodu, a šla zamnou k posteli, černá vysoká postava, sápal se ke mě, vzbudila jsem se. Po probuzení jsem se podívala na břicho a měla jsem tam popáleniny jak od cigarety, dodnes mám jizvy přesně třech"důlků„. Šla jsem na chodbu to říct švagrové a slyším takový zvuk, říkám jí "jo, to je on!“, jdu do bytu a byla naplno zapnutá opět voda (v bytě nikdo nebyl, neměl ji kdo pustit, ani žádné zvíře nemám). Od té doby věřím ve spoustu věcí.

Nedala by jsi zde prosím fotku těch popálenin? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.22 17:00

@laracroft1990 Určitě není problém. Pošlu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.22 17:03

@laracroft1990 Bohuzelk, ať fotím jak fotím, nejde to zachytit, jsou to již jizvy. A koukám, že Eminem ještě snížená kvalita.

• Citovat
  • Upravit
118
15.7.22 17:06
@Anonymní píše:
@laracroft1990 Bohuzelk, ať fotím jak fotím, nejde to zachytit, jsou to již jizvy. A koukám, že Eminem ještě snížená kvalita.

No ty bláho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
15.7.22 17:16

Já věřím na ledacos. I na duchy, bohužel s nimi mám osobní zkušenost. S démony díky Bohu ne.
Pro odlehčení… :mrgreen: mým nejhorším démonem momentálně je moje tchýně :mrgreen: ta vede posledních 14 dní na všech frontách a všech hitparádách temných sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
15.7.22 20:47
@Cenarius píše:
Jedna zla entita objíždí republiku v karavanu a všem vykládá, že bylo líp.

Moc děkuju. Fakt jsem se upřímně zasmála a dneska jsem to opravdu potřebovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová