Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nebyl to démon a na duchy jsem do té doby nevěřila. Bydleli jsme s ex v bytě, který patřil jeho známému, ktery je už X let vdovec. V noci mě jednou vzbudily kroky po parketách, myslela jsem, že je to ex a že jde na wc, otočila jsem se, ale ležel v posteli a koukal na mě, že to taky slyšel. Po čase jsme to říkali majiteli a že prý se něco takového tam dělo každý rok tou dobou. Jeho současná partnerka zašla pak jednou ke kartářce a ta jí řekla, že je to ta zemřelá manželka a že je tam s mrtvým miminkem (opravdu jim jedno dítě zemřelo) a že jí vadí, že tam bydlíme. Do roka jsme se rozešli a oba se odstěhovali, tak nevím, jestli se to tam děje i teď.
No tak já se démonů nebojím mám mezi nima kamarády i když z počátku jsem kamarádi moc nebyly ale je to o životě a poznání kdy je to stejné jako s lidmi chápu že lidi nemají moc v lásce kdy jsem jedna z výjimek. Naše heslo je nebuď hlupák zemřeš na to a až se všichni zmasakrujem bude konečně mír stou nesnášelivosti tu za chvilku nebude nikdo žij a nech žít nic zlého vám nedělám tak mne taky nic nedělejte už jsme se srovnali mně je jedno kdo co je nejsem rasista každý má své právo na život kdy největší zlo je člověk než oni přesto ne všichni jsou hned špatní tím myslím démony i lidi a než je vyhánět je nutno se naučit spolu žít. Pozdravujte je nebojte se jich a mluvte na ně slušně a stavte se k situaci neutrálně je pravda že jsem dostala po čumáku ale už jsme v pořádku a kamarádi. Nesmíte je ignorovat a ptejte se jestli jim nevadí to co děláte a jste kámoši pokud nenarazíte fakt na magora kdy je to jako s lidmi
Jak vidíte tak mnohé bytosti nejsou hned zlé jen jsou naprdnute na ten náš binec co tu děláme kdy i oni jsou závislé na tomto světě a svém prostředí kdy jen chrání svou existenci takže i teritoriální entita se dá zvládnout jak by se líbilo vám kdyby se u vás doma někdo začal roztahovat a brát vám podmínky je to o prispusobeni se ale někdy to prostě nejde no naštěstí můj kamarád není odkázán na určité teritorium.