Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@smile_xxx proč,nám to neublížilo. Dluhy nemáme. Vše platíme.
@smile_xxx znám lidi co jí dělali. na poslední termín a na poprvé to někteří neudělali
Staci si precist jeji jine diskuze, aspon zacatky, udaje, co pise, vubec nesedi. Ted hypoteku ma, v te prechozi nemela, ted maji pred 40 tisic bokem a v te predchozi vydela partner jen 25 tisic cisteho celkem.
Jinak muj partner z takto setrive rodiny je taky, mozna jeste vic, tchyne treba pere a chyta vodu z pracky do kyblu a pak tim splachuje
pak si predstavte, jaky je syn. Ale tyhle extremy doma nevedeme, uplne mi staci jeho bezne “setreni” ![]()
@Havlova píše:
Možná i nějaký baristický kurz by to chtělo, co kdyby chtěl někdo kávu.
Zbytečný… Do rohu kavárny bych postavil kafeautomat na mince, jako jsou na ulicích… Pořídil bych ho ze státního příspěvku na křupky…
Na sezení by si lidi nosili vlastní karimatky…
![]()
@Lilale píše:
@Barevné klubíčko aha zas nevím, co tady píší špatněFurt tu někdo má Neco s krupkana vždyť je to nesmysl
Jupí! Konečně ti něco utkvělo. Copak o to, my to víme, že je to nesmysl. Ale tys to nechtěla pochopit. Tak první úspěch.
@bse.pedro Jste všichni blbí. Ještě aby ji lezli lidí do kavárny, ne? To bude extra kavárna. Otevřená nějak rozumně, protože všichni přece chceme mít čas na rodinu a odpočinek. Takže tipují tak od desíti dopoledne do tří odpoledne, s hodinovou pauzou na oběd. V nabídce bude kafe turek a instantní, hudba z rádia a majitelciny obrazy. Kafe ideálně v plastu, kdo by se s tím umýval.
Kandinskij se mi taky nelíbí, abstraktní umění celkem nemusím.
@smile_xxx píše:
A proč bys nenašla práci? Když už teď víš, že s prací bude problém, proč kupuješ zbytné a předražené věci? To je zase materiál
Protože ji nehledá? Protože se jí pracovat nechce?
Buď je troll nebo je úplně mimo. Co napíše odpověď. Tak je to perla. Ani naivní dítě by takové nesmysly nepsalo
.
@Kelsey Já začínám mít pocit, že se tady někdo baví. Nejdřív jsem to brala, že prostě nějaká nepříliš chytrá vážně hledá radu. Ale ta kavárna a malování, to už je fakt mimo. To je dost stupňů výš než zapírání partnera, aby byly peníze na šminky a křupky.
@Kelsey píše:
Buď je troll nebo je úplně mimo. Co napíše odpověď. Tak je to perla. Ani naivní dítě by takové nesmysly nepsalo.
Já bych byla ráda, kdyby to byl troll. To snad ani není možný…