Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lilale píše:
@smile_xxx znám lidi co jí dělali. na poslední termín a na poprvé to někteří neudělali
Taky jich několik znám. Ale víš co? Neštítí se práce. Nejsou filcky lenivé. Jedna známá opravdu rok chodila poctivě na doučování, aby tu maturitu dodělala. K tomu celou dobu pracovala v zařízení pro seniory. Takže denní i noční služby a k tomu se učit. Je to mladá statečná holka. Nevzdala to, dřela. Test ji utekl prvně o bod nebo dva. Neber si druhé do pusy.
@bse.pedro píše:
Zbytečný… Do rohu kavárny bych postavil kafeautomat na mince, jako jsou na ulicích… Pořídil bych ho ze státního příspěvku na křupky…![]()
![]()
Na sezení by si lidi nosili vlastní karimatky…
![]()
![]()
@blumen noc takovýho sem nikde nepsala to sis vymyslela.
Nebo si mě s někym pleteš. Já o hypotece nikde nepsala až tady. O tom, že partner by vydělal jenom 25 to bysme asi nedali.
@Kelsey no jo máš problém.
A to nemůžu mít svůj sen.
A musím podla vás všech zády dřít ve fabrice za 20 hrubyho. Nebo někdy na směny m jo to se mi fakt dělat nechce.
Zkusila jsem a stačilo.
Je mi jasný že budu muset pracovat, ale nevím kde.
Reálné by se mi líbila brigáda od 9 do 2-3. Dítě zavést do školky pak prace pak pro dítě. Někde v drogerii třeba u parfémů nebo spíš teda budu muset dělat vše tak doplňovat zboží. A aspoň 150 na hodinu cistyho.😁cOz mi v dm asi nedají.
@Lilale píše:
A musím podla vás všech zády dřít ve fabrice za 20 hrubyho. Nebo někdy na směny m jo to se mi fakt dělat nechce.
Zkusila jsem a stačilo.
Reálné by se mi líbila brigáda od 9 do 2-3. Dítě zavést do školky pak prace pak pro dítě. Někde v drogerii třeba u parfémů nebo spíš teda budu muset dělat vše tak doplňovat zboží. A aspoň 150 na hodinu cistyho.😁cOz mi v dm asi nedají.
Olomoucky kraj a 150cisteho za nekvalifik. praci? ![]()
@PaníBovaryová píše:
Olomoucky kraj a 150cisteho za nekvalifik. praci?
To je naivita co
A nejlépe u parfémů, prací prášky by ji smrděli? A ještě takovou pracovní dobu, už na ni všude čekají s otevřenou náručí až tam doskotačí v 9 ráno, zakladatelko máš na skladě takových nápadů víc?
@Lilale píše:
@smile_xxx proč,nám to neublížilo. Dluhy nemáme. Vše platíme.
Vždyť jsi psala že máte hypotéku. To není dluh?
@mamule42 píše:
To je naivita coA nejlépe u parfémů, prací prášky by ji smrděli? A ještě takovou pracovní dobu, už na ni všude čekají s otevřenou náručí až tam doskotačí v 9 ráno, zakladatelko máš na skladě takových nápadů víc?
No co… Každý máme svoje vysněný zaměstnání…
Já bych taky chtěl dělat topiče v letním kině za pětikilo na hodinu, od 10 do 14 hodin, placenou hodinovou pauzu na oběd, stravenky, služební auto a šest týdnů dovolené…
![]()
@Lilale píše:
Zkusila jsem a stačilo.
Však ve fabrice nedělej, to tě nikdo donutit nemůže. Ale nechtěj po nás, abysme ti to válení doma platili.
S vašim příjmem fakt nemáte na nějaký dávky nárok.
@bse.pedro píše:
No co… Každý máme svoje vysněný zaměstnání…![]()
Já bych taky chtěl dělat topiče v letním kině za pětikilo na hodinu, od 10 do 14 hodin, placenou hodinovou pauzu na oběd, stravenky, služební auto a šest týdnů dovolené…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsi cvok? Taková dřina? Já chci být rentier. Což v podstatě už jsem
@bse.pedro píše:
No co… Každý máme svoje vysněný zaměstnání…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teda ty seš troškař, já bych si řekla o limuzínu. ![]()
@inkakřivák píše:
Jsi cvok? Taková dřina? Já chci být rentier. Což v podstatě už jsem
Taky by nebylo špatný být akcionářem továrny na křupky a dostávat dividendy v naturáliích…
![]()
@mamule42 píše:
Teda ty seš troškař, já bych si řekla o limuzínu.
Stačí mi málo, jsem skromnej…
![]()
@bse.pedro píše:
Stačí mi málo, jsem skromnej…![]()
Tak já jsem taky asi skromná, když mi stačí manžel nosící průměrný plat, to je ostuda co ![]()