Šetření partnera na všem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
25.6.22 06:53
@Lilale píše:
@smile_xxx znám lidi co jí dělali. na poslední termín a na poprvé to někteří neudělali

Taky jich několik znám. Ale víš co? Neštítí se práce. Nejsou filcky lenivé. Jedna známá opravdu rok chodila poctivě na doučování, aby tu maturitu dodělala. K tomu celou dobu pracovala v zařízení pro seniory. Takže denní i noční služby a k tomu se učit. Je to mladá statečná holka. Nevzdala to, dřela. Test ji utekl prvně o bod nebo dva. Neber si druhé do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42058
25.6.22 07:18
@bse.pedro píše:
Zbytečný… Do rohu kavárny bych postavil kafeautomat na mince, jako jsou na ulicích… Pořídil bych ho ze státního příspěvku na křupky… 8) 8) 8) Na sezení by si lidi nosili vlastní karimatky… 8) 8) 8)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
25.6.22 09:08

@blumen noc takovýho sem nikde nepsala to sis vymyslela.
Nebo si mě s někym pleteš. Já o hypotece nikde nepsala až tady. O tom, že partner by vydělal jenom 25 to bysme asi nedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
25.6.22 09:17

@Kelsey no jo máš problém.
A to nemůžu mít svůj sen.
A musím podla vás všech zády dřít ve fabrice za 20 hrubyho. Nebo někdy na směny m jo to se mi fakt dělat nechce.
Zkusila jsem a stačilo.
Je mi jasný že budu muset pracovat, ale nevím kde.
Reálné by se mi líbila brigáda od 9 do 2-3. Dítě zavést do školky pak prace pak pro dítě. Někde v drogerii třeba u parfémů nebo spíš teda budu muset dělat vše tak doplňovat zboží. A aspoň 150 na hodinu cistyho.😁cOz mi v dm asi nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
25.6.22 09:35
@Lilale píše:
A musím podla vás všech zády dřít ve fabrice za 20 hrubyho. Nebo někdy na směny m jo to se mi fakt dělat nechce.
Zkusila jsem a stačilo.
Reálné by se mi líbila brigáda od 9 do 2-3. Dítě zavést do školky pak prace pak pro dítě. Někde v drogerii třeba u parfémů nebo spíš teda budu muset dělat vše tak doplňovat zboží. A aspoň 150 na hodinu cistyho.😁cOz mi v dm asi nedají.

Olomoucky kraj a 150cisteho za nekvalifik. praci?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5920
25.6.22 09:41
@PaníBovaryová píše:
Olomoucky kraj a 150cisteho za nekvalifik. praci? :think:

To je naivita co :mrgreen: A nejlépe u parfémů, prací prášky by ji smrděli? A ještě takovou pracovní dobu, už na ni všude čekají s otevřenou náručí až tam doskotačí v 9 ráno, zakladatelko máš na skladě takových nápadů víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115948
25.6.22 09:44
@Lilale píše:
@smile_xxx proč,nám to neublížilo. Dluhy nemáme. Vše platíme.

Vždyť jsi psala že máte hypotéku. To není dluh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
25.6.22 09:51
@mamule42 píše:
To je naivita co :mrgreen: A nejlépe u parfémů, prací prášky by ji smrděli? A ještě takovou pracovní dobu, už na ni všude čekají s otevřenou náručí až tam doskotačí v 9 ráno, zakladatelko máš na skladě takových nápadů víc?

No co… Každý máme svoje vysněný zaměstnání… :nevim: 8) Já bych taky chtěl dělat topiče v letním kině za pětikilo na hodinu, od 10 do 14 hodin, placenou hodinovou pauzu na oběd, stravenky, služební auto a šest týdnů dovolené… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
25.6.22 09:58
@Lilale píše:
Zkusila jsem a stačilo.

Však ve fabrice nedělej, to tě nikdo donutit nemůže. Ale nechtěj po nás, abysme ti to válení doma platili. :roll: S vašim příjmem fakt nemáte na nějaký dávky nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80024
25.6.22 10:06

@Lilale A být herečka v Hollywoodu bys nechtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80024
25.6.22 10:07
@bse.pedro píše:
No co… Každý máme svoje vysněný zaměstnání… :nevim: 8) Já bych taky chtěl dělat topiče v letním kině za pětikilo na hodinu, od 10 do 14 hodin, placenou hodinovou pauzu na oběd, stravenky, služební auto a šest týdnů dovolené… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)

Jsi cvok? Taková dřina? Já chci být rentier. Což v podstatě už jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5920
25.6.22 10:13
@bse.pedro píše:
No co… Každý máme svoje vysněný zaměstnání… :nevim: 8) Já bych taky chtěl dělat topiče v letním kině za pětikilo na hodinu, od 10 do 14 hodin, placenou hodinovou pauzu na oběd, stravenky, služební auto a šest týdnů dovolené… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)

Teda ty seš troškař, já bych si řekla o limuzínu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
25.6.22 10:15
@inkakřivák píše:
Jsi cvok? Taková dřina? Já chci být rentier. Což v podstatě už jsem

Taky by nebylo špatný být akcionářem továrny na křupky a dostávat dividendy v naturáliích… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
25.6.22 10:16
@mamule42 píše:
Teda ty seš troškař, já bych si řekla o limuzínu. :pankac:

Stačí mi málo, jsem skromnej… :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5920
25.6.22 10:19
@bse.pedro píše:
Stačí mi málo, jsem skromnej… :oops: 8)

Tak já jsem taky asi skromná, když mi stačí manžel nosící průměrný plat, to je ostuda co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí