Šetření partnera na všem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16181
25.6.22 11:23
@Kelsey píše:
Prosím 🙏. Nepiš družinářka. Chytnu infarkt.
A nepojedu do lázní v Řecku 🙃.

Já mám kamarádku vychovatelku, a ta má radši tu družinářku. Prý „když jsem družinářka, jsem prostě ta milá paní z družiny, když jsem vychovatelka, někdo by ode mě mohl čekat zázraky, že Pepíčka fakt vychovám, a to se mi nepovede ani omylem :mrgreen: "
Za nás jsme říkali vychovatelkám normálně "souško“, a jedna soudružka si taky málem uhryzla nohu a na třídních schůzkách rodičům zdůrazňovala, že v družině nejsou aprobované učitelky a nemělo by se jim tak říkat, ale tam je to na té malé škole tradice, často v družině zastupovaly právě učitelky, tak se prostě oslovovaly jako učitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42041
25.6.22 11:23
@Kelsey píše:
Prosím 🙏. Nepiš družinářka. Chytnu infarkt.
A nepojedu do lázní v Řecku 🙃.

Proč? Já vím, že to není správný název profese. Jen obecně používaný, každý si představí, kde pracuje. Já taky oficiálně nejsem mikrobiolog - jsem Odborný pracovník v laboratorních metodách, ale nikdo (ani já), mi tak neřekne. On i ten dělník je teď operátor výroby. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
25.6.22 11:25
@Alriga píše:
Mohu snít s tebou?
:lol: @inkakřivák - holky, my jsme ale teda hnusné zapšklé staré báby, co se akorát válí v termálech a nikomu ani dávečku nepřejí… :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.06.22 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.6.22 11:25

@Kelsey A vychovatele má spousta lidí asociovaného s nápravným zařízením. Ale fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16181
25.6.22 11:26
@Lilale píše:
@Svistice nemá rodinu a má to fakt jako jenom kapesní něco přispěje rodičům na jídlo kteří bydlí dole, mají společnou kuchyň

Dospělá bezdětná ženská se nechá živit svými rodiči? No tak to je dobrej bizár, ale jestli máš toto jako vzor, tak už se asi nedivím tvým názorům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42041
25.6.22 11:26
@Kelsey píše:
Jednak taková pozice neexistuje. Je to v podstatě urážka nebo výsměch téhle pozici.

To tak opravdu nevnímám, je to ta paní, co se mi starala o děti a doteď se s ní radostně zdraví. A myslím, že to tak vnímá většina dětí a rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
25.6.22 11:28
@Lucy75 píše: :lol: holky, my jsme ale teda hnusné zapšklé staré báby, co se akorát válí v termálech a nikomu ani dávečku nepřejí… :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 25.06.22 v 11:25

Co v termálech? Já jsem poslala sveho manžela i manželku na týden k moři, abych tady mohla v klidu kouřit opium a koupat se v šampaňském.

• Citovat
  • Upravit
74217
25.6.22 11:28

Trhá to strašně uši, zabíjí moje oči a zvedá tlak :mrgreen:. Ale dobře no. Chytnu infarkt. Vy prostě nechcete, abych mohla opustit postel. Tak to je 😈 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42041
25.6.22 11:29
@bse.pedro píše: Čemu se divíš… :nevim: No, fakt v DM otvírají v 9, takže zaměstnanci chodí na 8, někdy dřív, o půl deváté a někdy ještě mnohem dřív, třeba hned po obědě… 8) 8) 8) Co na tom nechápeš… :think: :nevim: 8)

Já jsem prostě hloupá stará škeble. :mrgreen: Holt máme asi špatné hodiny. Až dojím kaviár, pošlu Jeana, ať to zjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
@Havlova píše:
Do kroužku nebo do lidušky? Víš, co s plátnem? Jak ho nachystat? Kolik stojí? Ono se na něj maluje trochu jinak, než na papír. Divné, když potřebuješ našetřit 500 na plátno z Lidlu a 10 akrylek. Pardon, ještě 50 za štětce.

Jenže ty plátna musí koupit aspoň dvě, aby měla co prodávat v té kafogalerii… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
@zrcadlo píše:
Dospělá bezdětná ženská se nechá živit svými rodiči? No tak to je dobrej bizár, ale jestli máš toto jako vzor, tak už se asi nedivím tvým názorům…

Kazdy mame sve vzory a tady zakl. ma tohle prizivnicky kliste ;).

Příspěvek upraven 25.06.22 v 11:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42041
25.6.22 11:30
@Kelsey píše:
Trhá to strašně uši, zabíjí moje oči a zvedá tlak :mrgreen:. Ale dobře no. Chytnu infarkt. Vy prostě nechcete, abych mohla opustit postel. Tak to je 😈 😁.

Ale teď jsme ti vysvětlovali, že je to spíš pochvala. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80017
25.6.22 11:30

@Lucy75 Já už do lázní nejezdím. Nějak mne to přestalo bavit. Smenila jsem to za moře, to dvakrát do roka klidně dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16181
25.6.22 11:31
@Havlova píše:
To tak opravdu nevnímám, je to ta paní, co se mi starala o děti a doteď se s ní radostně zdraví. A myslím, že to tak vnímá většina dětí a rodičů.

Taky to tak nevnímám, ta kamarádka říkala, že jen jedna vychovatelka je na háklivá, a až od doby, kdy si doplnila vzdělání a vystudovala vyloženě vychovatelství (prý to do nich hustili na té škole, jak je označení družinářka pejorativní :roll: ).
Za mě je to „vychovatelka“ zkreslené, protože úkolem družiny fakt není vychovávat, ale dovolit dětem nějak smysluplně strávit čas po škole a upustit páru a uvolnit se po učení. Jasně, nějaké základní mantinely tam být musí, ale primárně to prostě není o výchově. Ta kamarádka to dělá už hodně let a vnímá to stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42041
25.6.22 11:32
@Alriga píše:
Co v termálech? Já jsem poslala sveho manžela i manželku na týden k moři, abych tady mohla v klidu kouřit opium a koupat se v šampaňském.

Včera jsi si spletla láhev? Já, že to bylo cosi Moravského.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí